Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta (14:25) - ST ierosina lietu, bet krievu valodas statusa referendumu neaptur

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Istai Fredis.
I
Man nepatik ka neviens godigi nepasaka ka balsojums jau nav par krievu valodu, bet gan par ideologiju, un tas ir jautajums par to vai mes gribam savu valsti, valsti eiropa, vai mes gribam krievu gubernu, es nesaprotu tos komentetajus, kas pat situacija kad tev nav darba, un bijusas visadas cucibas tikai lai izgaztu savas dusmas ir ar mieru nodot savu valsti, man tas nav skaidrs vai tiesam lets snabis un kerzas zabaki ir viss kas vajadzigs, ka ari komentari par valdibu, es negribu aizstavet pasreizejo valdibu, tacu visi tik atri jau aizmirsusi kapec mes esam sini ekonomiskaja situacija, un kas pie ta vainigs. Man personigi ir pazistami Portugali, kuriem ekonomiska situacija sava valsti ir vel sliktaka neka Latvija, un vinu emigranti ir lielakas kopienas daudzas eiropas valstis, tacu vini viemer ir lepnipar savu valsti un valodu neskatoties ne uz ko, ne par ko to nepardotu. Varbut tomer apdomasimies un sapratisim ka sis nav gadijumus lai kastetos, un parmestu viens otram kaut ko.Jajiet un jabalso pret krievu valodu.Tacu katrs lai mazliet padoma un izlemj pats.
K-K
K
'... (ST) ... loti rupigi izverteja visus argumentus un nonaca pie secinajuma, ka tie nav pietiekami butiski, lai apturetu referendumu ...' ... Vienigie BUTISKIE FAKTI ir valsts drosibas instituciju rokas, TAMDEL sagaidam jaunu iesniegumu ST , kas butiski butu PASTIRIPTRINATS ar BUTISKIEM FAKTIEM par lindermana un lidzigu nepilsonu NELIKUMIGIEM PASAKUMIE PRET SATVERSMI UN VALSTS ... B U T I S K U M U !!!!!!!!!!!!
edžus
e
Mēs zināt, ka Latvijā dzīvo 187 000 Latvijas valstij nelojāli un naidīgi krievu pilsoņi. Pierādīsim, ka Latvijā dzīvo 1 350 887 Latvijai lojāli latviešu un cittautiešu pilsoņi un 18 februārī balsosim pret okupantu valodu !
Lasītāja
L
Ir jārisina daudz nopietnākas problēmas. Kā apnikusi tā rīvēšanās par sīkumiem.
Lasītājai
L
Kas kuram sīkumi! Vai varbūt latviešu valoda arī sīkums vien ir?
  • 1
  • 0
21. g.s. genosīds
2
Krievi ir diezgan labi apbruņoti. Es baidos ja mēsli trap ventilatoram, daudz Latvieši cietīs
to ?
t
genosīds ir lindermans zīds
  • 0
  • 0
?
?
Kas ir "genosīds"?
  • 0
  • 0
5.
5
Piekto kolonu jaizsūta uz Sibīriju
Latvijas Patriots
L
Rakstaa ir teikts: Referendumā Satversmes grozījumi tiks pieņemti, ja par tiem nobalsos vairāk nekā puse balsstiesīgo vēlētāju, kuru skaits 11.Saeimas vēlēšanās bija 1 543 786, tātad par otras valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai referendumā būs jānobalso vismaz 771 893 vēlētājiem. - - Es piebilstu: Pirmkaart, nevis 771 893, bet gan 771 894! Otrkaart, no rakstaa saciitaa izriet, ka ar 771 894 balsiim ”PAR” krievu valodu pietiks pat tad, ja ”PRET” buus kaut miljons vai divi miljoni!
Andrim
A
Peedeejaas Saeimas veeleshanaas BALSOJA 1,5 miljoni no visiem BALSSTIESIIGAJIEM. BALSSTIESIIGO ir daudz vairaak par 1,5 miljoniem. Tacu Juus to neveelaties vai nespeejat saprast. Veelu Jums visu gaishu!
  • 0
  • 0
Andrim
A
Peedeejaas Saeimas veleshanaas BALSOJA 1,5 miljoni, bet BALSSTIESIIGO ir daudz vairaak. Tacu skiet, ka to Juus vienkaarsi neveelaties vai nespeejat saprast. Veelu Jyums visu gaishu, Andri!
  • 0
  • 0
Andrim
A
Andri, vai Juus pats saprotat, ko rakstaat? Juusu saciitajaa tachu nav vispaar nekaadas logikas!
  • 0
  • 0
Andris
A
"...”PRET” buus kaut miljons vai divi miljoni..." -------------- Un tu, "patriotiņ", sajēdz sava rakstītā loģiku?!!! Nav pat sapņos no kurienes iegūt ne divus un ne pat vienu miljonu balsu "pret", ja balsu "par" būtu 771 894 un pirms pusgada VISU balstiesīgo bija 1 543 786. TAVI murgi "ja ”PRET” buus kaut miljons vai divi " ir absolūti neloģiski un glupi, jo balsis "pret" skitā nekādi nevar tuvoties pat skaitlim 771 894 ja vien...... ... ja tu personīgi, "patriotiņ", pirms 18 gadiem būtu apsēklojis 300 tūksošu sieviešu, un būtu piedzimis katrai pa veselam bērnam (kas ir maz ticams) tikai tad viņiem tieši šajā pusgadā paliktu 18 gadi, šobrīd būtu vēlēšanu tiesības un virs 771 894 balsīm ”PAR” varētu likt priekšā vēl miljonu "pret". 1,3 miljonu apsēklošanai, lai sanāktu 2 miljoni "pret", tev nepietiktu ne spēka ne materiāla - tā kā to pat nav vērts apspriest. Bet vispār es tev piedodu. Ja tu nespēj lietot pat tik vien kā 2x11 latviešu burtus , tad uz ko vēl cerēt ?!
  • 0
  • 0
Valdis
V
Genosīds, slepkavība, izsūtīsana , fiziskā, morālā un garīga pazemošana, pārkrievošana, okupācija, okupanti, Russifikācija.... Vai nav laiks diskusēt Krievu juridisko statusu Latvijā? Eiropas Savienība neatdzīst Latvijas Krievus par etnisku minoritāti, tātad juridiski viņi ir nelegāli Latvijas okupanti . Tagad viņiem pienākā Latvijas pilsonība un spītīgi neiemācās to minimālo lai sanemt Latvijas pilsonību. viņi grib lai Krievu valoda ir oficiāla Latvijas valoda..... Kas Krievu nekaunīga samaitātos prātos. Viņi laikam gaida to brīdi māte Kreviju viņus izglābs un iznīciās Latviešu nacionālistus
demokratija
d
Pedejos 20. gados Latvija tika realizets genocids pret latvieu tautu un si genocida autori un ta realizetaji ir r Godmanis un LC zaglu banda, Ulmanis/Rumpis, Freiberga, Skele un TP, Lembergs un ZZS, Zaglers, Sleseris un vina veidotie banditiskie grupejumi. Latvija notika tautas skaitisaan tacu politki ir parbijusie sno realiztates ka pat vilcinas ar ofisialo saskaitito cilveku statistiku Latvija, jo izradas ka pedejos gados, ipasi kad par Latviju polisijas Freibergas meris Latvijas valsti ir pametusi vairak ka 500 000 cilveku un tie ir gados jauni cilveki, darba spejigi cilveki. Tai pat laika Ulmanis, freiberga, zatlers turpina izlaupit Latviajs valsti un apzagt latviesu tautu, jo politki viniem ka kukulus par labu kalposanu siem politisko bandu noziedziniekiem ir iedalijusi lielas valsts dzivoklus Rigas centra, + komunalie maksajumi par siem lielajiem dzivokliem, automasinas, soferi, miesasargi, sekretares, + nepelniti lielas pensijas Ls,1500/menesi katrsamsun tas viss viniem tiek nodrosinats izlaupot Latvijas valsti un apzogot nabadziba dzivojosos Latvijas iedzivotajus. Latviajs valdiba, V.Dombrovsksi nonem naudu gimenem, bernu pabalstiem, pensionariem, bet siem neleisiem, kuri ir novedusi Latviajvalsti bankrota, tautu iegrudusi nabadziba, emigracija kadu nepeiredzej apat poadomju okupacijas laika, no siem mergiem netiek nonemts nekas. Nekavejoties Ulmanis, freiberga, Zatlers ir jaizmet no valsts dzivokliem, viniem ir janonem visas privlegijas, viniem ir lielas penijas jasamazina lidz Ls, 300-400/menesi.
PROM SARKANFAŠISTUS
P
TAD KAD REĀLI BEIGSIES KARA SEKAS , SĀKSIM LABI DZĪVOT ! NU NEVAR 70 GADUS DZIVOT AR TĀDIEM SARKANFAŠISTU LOZUNGIEM KĀ SASKAŅAS CENTRAM : ZAGŠANA BIJA - ZAGĻU NAV ; IZVAROŠANAS BIJA - IZVAROTĀJU NAV ; OKUPĀCIJA BIJA - OKUPANTU NAV ............. !!!!! kur tad pazuda ???? MUMS IR 600 000 NELEGĀLI IEBRAUKUŠAS PERSONAS BEZ LATVIJAS VĪZĀM UN BEZ MŪSU PIEKRIŠANAS ! BEIDZOT IR LAIKS DEKOLONIZĀCIJAI !!!!!!! TAGAD , KAUT AR ŠODIENU , KATRU TURPMĀKO DIENU, LAI OKUPANTI BRAUC PROM UN BEIDZOT ATBRĪVO LATVIJU !!!!!!!!!!!
pret
p
Okupantu valoda Latvijā nebūs!
politalogs
p
Pareizakais butum ja so zidu un krievu referendumau visi latviesi , Latviajs patrioti ignoret un boikotet, jo tas butu tik pat efektivi un vel efektivak ka piedalities saja amoralaja, pretvalstiskaja referenduma un vel sevi pazemot , teret savu laiku un savus nabadzibs grasus......
zuze
z
Švaks politologs esi! Varbūt provokators?
  • 4
  • 0
Tibo
T
Jacer, ka pec sis zidu un krievu nacistu referenduma Latviajs valdibas, przidenti tiks iesudzeti ST ka latviajs Satversmes neieverotaji un Latviasj likumu parkapeji, jo lidz sim vini ir pielavusi ka Latvija Latvijasj valsts skolas, acibu iestades notiek apmacibas svesvalodas vai kaut kadas divu valodu skolas, kas ir pretruna ar Latvijas Satversmi, kura ir noteikts ka Latvijas valsts valoda ir latviesu valoda. Jacer, ka Latvijas Saeiams deputati, prezidents, ministri versisies ST un prasis tai , lai ta izskata prasibu par to, lai Latvijas Izglitibas sistema tiktu sakartota atbilstosi Latvijas Satversmei, tas ir, nosakot ka visas Latvijas valsts skolas, macibu iestades izglitiba tiktu nodrosinata 100% Latviajs valsst valoda- latviesu valoda. Nu bus interesanti vai sis gelvais, pastulbasi prezidents ari tagad atturesies no piedalisanas referenduma? Parasti, normalas valstsi, valsts pirmas amatpersonas ir tas kuras aizstav savas tautas, valsst intereses un tiesi vina s ir tas kuras cinas par svam nacionalam, suverenam interesem, tiesibam, protams, lidz sim Latvijas tas viss ir bijis preteji, Latviajs valdibas, ministri, prezideni, ieredni ir izlaupijusi Latvijas valsti, apzagusi latviesu tautu un latviasj valsti novedusi bankrota. Varbut ka latviesiem ir jaizet ielas, jau jau zidi un krievi to nedaris....?
Andris_
A
Cik skaistā un pareizā Valsts valodā uzrakstīts komentārs! Skaidri redzama latviešu valodas nākotne, ja šādi ir tās aizstāvji - ne Valsts valodu ciena, ne prāta pietiek, lai sakārtotu sava datora darbību.
  • 3
  • 2
Alunāns
A
Turiet savu tēvu valodu godā un cieņā, un jums labi klāsies virs zemes. Jo kas paši sevi negodā, to arī citi negodās.
lauķe
l
"Tautas dzīvība , serde un kodols ir valoda.Jo valodai, mirstot, mirst arī tauta". K.Mīlenbahs . 1881.gads
  • 2
  • 0
Latvijas Patriots
L
Rakstaa teikts: Referendumā Satversmes grozījumi tiks pieņemti, ja par tiem nobalsos vairāk nekā puse balsstiesīgo vēlētāju, kuru skaits 11.Saeimas vēlēšanās bija 1 543 786, tātad par otras valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai referendumā būs jānobalso vismaz 771 893 vēlētājiem. - - Es piebilstu: Pirmkaart, nevis 771 893, bet gan 771 894! Otrkaart, no rakstaa saciitaa izriet, ka ar 771 894 balsiim ”PAR” krievu valodu pietiks pat tad, ja ”PRET” buus kaut miljons vai divi miljoni!
Andrim
A
Andri, vai Juus pats saprotat, ko raktstaat? Juusu saciitajaa tachu nav vispaar nekaadas logikas!
  • 0
  • 0
Andris
A
"...”PRET” buus kaut miljons vai divi miljoni..." -------------- Vienīgi ja tu personīgi, "patriotiņ", pirms 18 gadiem būtu apsēklojis 300 tūksošu sieviešu, un būtu piedzimis katrai pa veselam bērnam (kas ir maz ticams) tikai tad viņiem būtu šobrīd vēlēšanu tiesības un virs 771 894 balsīm ”PAR” varētu likt priekšā vēl miljonu "pret". 1,3 miljonu apsēklošanai, lai sanāktu 2 miljoni "pret", tev nepietiktu ne spēka ne materiāla - tā kā to pat nav vērts apspriest.
  • 0
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas