Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta 17:00 - Naudas iztrūkums KNAB - gandrīz 130 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lavīze
L
Visu cieņu Loskutovam! Jo nebēg kā žurka no kuģa, kas dabūjis triecienu. Vainīgajām personām apsūdzības ir uzrā'ditas. Gaidīsim izmeklēšanas rezultātus. Ļoti ceru, ka politikāniskā šumēšanās neietelkmēs prokuratūras darbu.
Skumji
S
Vai cilvēkam , kuram ir īstenībā jāatkāpjas, ir tik ļoti jāpozē A4 lielumā?
T
T
kāds melnais PR???? Johaidī, citviet jau sen lidotu tāds loskutovs, te vēl viņa dēļ barikādes taisās celt un savus salmu lietussargus vicināt! stulbums augstākajā pakāpē. al jāatbild tiesas priekša līdz ar saviem darbiniekiem - zagļiem
Berta
B
Valdība savējos "neizdod" līdz galīgai sašņorēšanai... ==== Tā pēc, ka tā ir viena banda - visi ir līdzzinātāji vai dalībnieki. KAD VIENREIZ DARBOSIES STUKAČU PANTS ??? !!!
VOR V ZAKONJE
V
Likumīgais zaglis loskutovs. Šim vēl baznīcu uz vēdera vajadzētu uztetovēt un viss notiek. Pats zog un padotajiem arī netraucē. Feins kantoris. To sūdvaboli tak vajadzēja ar kāju pa pakaļu izsviest laukā pat ja tur desmitnieks būtu pazudis.
tonijs
t
Eleganta izeja: Loskutovs atkāpjas, viņa vietā nāk Strīķe.
!!!
!
Tu gadījumā neesi Gundarbērziņš? Dikti niknojies par Loskutova palikšanu
:)
:
Par principu, ka par likuma pārkāpumu ir jāsaņem sods, nav šaubu, tikai ar piebildi - visiem! Arī tiem, kas šobrīd atrodas vadošajās pozīcijās un par kuru pārkāpumem tas pats KNAB ir uzrādījis konkrētus faktus! Neizpratni ievieš tavā tekstā lietotais apzīmējums "riebīgais kretīns", kas liek domāt, ka Loskutova atklātie pārkāpumi kaut kādā veidā aizskar tavas intereses un līdz šim tu neesi varējis atrast pietiekamu iemeslu, lai apturētu tevi apdraudošo izmeklēšanu. Tas liek saausīties!
Vecis
V
Turies LOskutov. GAn pienāks diena kad Maižīti ēdīsim
Sērloks Holms
S
Meklējiet naudu ar lietussargiem Doma laukumā !
Ješka Miķeļa dēls.
J
Godmanis vai Zatlers ir pārlieciāti ka viņu padotie nav zagļi? Loskutovs traucē koalcījai zagt? tāpēc nj viņa jātiek vaļā!
Madris
M
Tad jau iznāk, ka to naudu Bērziņš nozadzis, lai būtu , ko palielīties. Ja es būtu kadreiz teicis, ka KNABā sēž goda vīri ,tad nezinātu ,kur acis likt.
Lāpītāja.
L
Pilnīgs sviesīgits!Kurmītis jau aizmurgojies ka nozagta valsts nauda, dažs viņa ietekmē brēc, ka bez maz vai nodokļu maksātāju nauda.Attopieties! Ta ir noziedzniekiem atņemtā nauda, nevajag krist arī galējība un teikt ka Repse uztaisīja KNAB-īsa jums te atmiņa, tāpēc arī tik stulbi balsojumi vēlēšanās.KNABs tapa īsi pirms Repšes ar lielu valdoso negribēšanu, ar mēģinājumiem par šefu iedabūt savējo kadu, Repše vienīgi ielika savu Strīķi, vadību viņam izdevās dabūt savu, bet parējiie kadri jau bija mantojumā, tādi bodes,veipas un imšas. Un nevajag pārspīlēt, ir jau iepriekšējās dienās skaidrots, nav tur tā, ka ka nav instrukciju, uzskaites un visi ņem ko grib.Nauda ir uzskaitīta, kupīras fiksetas,nauda tiek ņemta un dota pret parakstu.Un nevar Loskutovs savu atbildīgo amatpersonu Veipu, kurai ir visas augstākās pielaides un pieredze katru dienu kontrolēt.Lietu daudz, cilvēku nemaz ne tik daudz, ko tad viņiem tur Loskutovam ik pārdien būtu jāiet revidēt Veipai seifs un jāapgrābsta tās kupīras, kurām svarīgi ekspertīzēm pirkstu nospiedumi un DNS paraugi.Murgs.Ko te ķērcat.Tā ir TP labi noorganizēta provokācija, kā tad Bērziņs ātrāk par ģenprokuroru jau zināja pirmajā dienā kāda summa trūkst.
Janis
J
Pilnīgi piekrītu - provokācija. Uzlabot var vienmēr kaut ko un ka KNAB bija uzlabojamas lietas, to mēs zinājām visi arī pirms izgājām ar lietussargiem ielās. Bet es nezinu - katram seifam vienmēr būs atslēga un tā atslēga kādam būs jāuztic, pat ja Loskutova vietā būs Kalvītis, viņš taču atslēgu nenēsās kabatā, bet uzticēs kādam atbildīgam darbiniekam, par kuru viņš nekad nevar būt drošs100%. Un? Ja tas darbinieks izlēmis kļūt par noziedzinieku. Neies šitais viss cauri. Cilvēki nav stulbi.
ZJB
Z
Nu protans nedos. Tāpēc jau arī tagad paņemas seifi 30 sekunžu laikā. Tādi laiki. Un jādomā kādu strēķīti tas tā panesīsies, jo valsts izprihvatizēta tā, ka pat visprārsabiedriskās lietas apspriest var tikai komertzfōrumos, kā blakuseffektu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas