Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta 18:26- Valdība vienojas atcelt 10% pirmo iemaksu kredītu saņemšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
paldies
p
Piedavajums nav parak iespaidigs. Laikam loti nabadziga valsts. Valdibas ideja par bernu pabalstu ir smiekligi. Nesaprotu valdibas statistiku. Cenas daudzam precem dubultojs 2-3 gadu laika. tatad inflacija par so laiku postmu ir 33-50%. Nesaprotu muulkibaska valsts inflacija 13-16% gada
kasandra
k
Augstākajā partijas skolā mācīja, kā notika pāreja no feodālisma uz kapitālismu, bet saprotamu iemeslu dēļ nemācīja, kā būtu jānotiek pārejai no sociālisma uz kapitālismu. Pašiem domāt tur nemācīja. Karjerisms tās skolas beidzējiem bija jau asinīs. Nav brīnums, ka 1992.-1993. gadā Latvijā pie sociālās un ekonomiskās politikas izstrādāšanas šprices izlauzās cilvēks, kuram likās romantiski (un savai kabatai izdevīgi) paspēlēties smilšu kastē, ko sauc par kapitāla sākotnējo uzkrāšanu. Tas nekas, ka padomijas birokrātiskais, korupcijas saēstais valsts kapitālisms, ko dēvēja par attīstīto sociālismu, "maigi izsakoties" nelīdzinājās, feodālismam... Tagad šis cilvēks nolīdis malā un bauda savus "sākotnējos uzkrājumus", bet nabaga Godmanis, kuru viņš 1992.-1993 gadā piesmēja kā mazo āzīti, strebj neizstrebjamo...
kretini sabijusies?
k
nu re, piezemesanas (nevis piebremzesanas) un smaga - nevis viegla ir atnakusi atrak neka lielakie kretini gaidija. tad kad kompetenti cilveki jau gadiem runa, ka Latvijas ekonomiskasi modelis ved strupcela - ar greizo, razosanu un eksportu niicinoso, un spekulantu grupinai izdevigo pseido-kapitalismu. Gribeja but gudraki par tiem, kas sen jau sapratusi ka Vasingtonas modelis (liberalais ekstremais tirgus, noslanota sabiedriba) jau videa termina ir neveiksmigs. Atradu ko nept par padomniekiem - bankas!!! - tie kas nosukusi visu krejumu no Latviajs tautsaimniecibas - astajot noplicinatu postazu (tulit naks bankrota vilnis - uznemumi, kas nespej samaksat algas, rekinus, energiju utt).
Pavisam purvā
P
Piezemējamies...piezemējamie s...Vēl vismaz gadu piezemēsimies, un tad jau varēsim sākt dzīvi no nulles - ar tukšiem veikalu plauktiem, ar pamestiem Latvijas laukiem, ar čuguna krāsniņām (, jo par gāzi pat nesapņosim samaksāt) - būs viss, ko Godmanis savārījis.
Niknā Berta
N
Ahā, iešzemes kopprodukts pieaudzis tikai par 5 % plānoto nezin cik vietā, - ko tad Godmanis vēl tik ilgi gaidīja? Smago piezemēšanos šīs10 % iemaksas atcelšana vairs nenovērsīs, jo finanšu sakarības strādā ar inerci. Godmanis toč āpsis!
k
k
tas neko nedos. :)
Andris
A
NĪ TIRGUS APSTĀJĀS 2007.GADA JANVĀRĪ. Valdība ar savu "varonību" martā un jūlijā atņēma ūdeni nogurušam "sprinterim", kurš jau pats mainījās par "gargabalnieku". Tādēļ tas bija tik sāpīgi NĪ tirgum un tik bezjēdzīgi inflācijai. Šobrīd 10% atcelšana palīdzēs tikai nelielai pircēju grupai. Un bankas šos pircējos bez pirmās iemaksas pacentīsies novirzīt uz savu attīstītāju projektiem. Tādēļ, nav vērts prasīt savā bankā, jāprasa attīstītāju finansējošajā bankā :)) Par otreizējo nemaz nesapņojiet!
Andrew
A
Grostinj...uzeed spekji un ierauj shnabi..tu esi sekls
Vajadzība
V
Mesti ir kauliņi, brāžat uz priekšu neprāši.
plakanais
p
To, cik labi bankas prot vadīt riskus, mēs redzam no ASV piemēra. tagad par to joku maksā visa pasaule. Latvijā tas vēl sakrīt ar FKTK vadītāja maiņu. Ka tik nesanāk mums vēl nākošgad viena banku krīze.
kasandra
k
Turpinājumā - velnu dejas. Tie, kas neko neesam sarausuši un sagrābuši, varam gatavoties uz ļaunāko.
aha
a
nu re, ždanoka, kalniete, lato lapsa, ciļēvičš un taml. aģiteeja balsot par ES un nu esam dziļā eiropā. Starp citu: Presē atrodama Lato Lapsas atzīšanās, ka informāciju analītiskām publikācijām viņš reizēm gūstot, ar dāvanu apciemojot pazīstamus drošībniekus un izmantojot viņu datorpieejas. Pasaules praksē specdienestu uzdevumus bieži pilda cilvēki ar diplomāta pasi vai preses karti kabatā. Vēsturnieks kritiski vērtētu Lato Lapsas apgalvojumus, ka nelegālus telefona sarunu ierakstus viņam iedevuši nejauši satikti nepazīstami cilvēki. http://www.nato.lv/d iskusijapresee.htm cik legāli lato tika pie specdienestu datoriem, vai ir veikta izmeklēšana (kādam jāraksta iesniegums?), kādi ir izmeklēšanas rezultāti??? kādus pakalpojumus lapsa sniedz pretī? neticu, ka stukačo par pazīstamiem žurnālistiem?
Skepse
S
kā tad - tūlīt skriešu pirkt dzīvokli par 200K uz 40 gadiem lai bankas var nopelnīt pusmiljonu no manas aldziņas....
eh
e
Labi. Tie 10 % liedza daudziem iegādāties dzīvokli, JO kur raut pāris štukas, ja inflācija un īres maksas skrien debesīs?
Oskars
O
Laikam BANKĀS sāk pietrūkt vietas NAUDAI,tagad VALDOŠIE lūksies,lai PILSOŅI ņem latu PAPĪRUS ar %jo tiem nav VĒRTĪBAS-tuvojas EIRO.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas