Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

papildināta (20:09) - Koalīcijas politiķi skeptiski par iespēju Liepājas metalurga glābšanā ieguldīt valsts līdzekļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nabadzība
N
Nekādus Valsts Budžeta līdzekļus! Pansionāriem Pieci lati vai Desmit mocās nevar pielikt! Un vai tad tā ir nauda? 100-200 Ls vajag pielikt nejau Kapeikas! Šitā ir pazemošanās visa Cilvēka saprāta priekšā! Absurds un Posts! Bet šo metalurgu, lai izvelk no Grāvja šī uzņēmuma izzadzēji! Tie, kuri Krējumu daudzus gadus smēluši savas labklājības labad! Tie, kuri Kļuvuši uz šī uzņēmuma kakla Miljonāri! Atņemt viņiem tos Miljonus un Likt uzņēmuma Attīstībā! Atņemt to, kas ir Nozagts! Jāsoda tie brašie varoņi! dzirdēj, ka viņi saņem/Nē! Piešķiruši sev Milzīgas algas! Kā vispār viss šis ārprāts, kas ir izveidojies pa Neatkarības gadiem ir Pieļauts! Eu Jūs dzirdat Saema un visi iepriekšējie Politiķi, Deputāti un nozīdušies Juristi! Tas ir jūsu darba rezultāts! Pateicoties jūsu škērsajam darbam, tagad 60% LV iedzīvotāju dzīvo nabadzībā!
Adatiņa
A
Terentjevs ir goda vīrs,bet laikus nepamanīja ko silda azotē! Ļoti žēl tie vienkāršie strādājošie,viņi nav vainīgi,tāpēc domāju, ka jāpalīdz LM,bet zem stingras kontroles no Valsts puses!
abc
a
LM ir jāglābj,tur nav divu domu,tikai pareizi jāizdomā kādā veidā!
:o)
:
Lai koalīcijas politiķi pasauc Godmani, tas pratīs izglābt, pieredze krievžīdu glābšanā viņam jau ir!
alex
a
a/s Liepājas metalurgs par aizņēmumu aptuveni 60 miljonu latu apmērā uzņēmuma ražotņu modernizācijai.» Paziņojums izdaiļots ar E. Repšes prātojumu, ka «mūsu valsts ekonomikas izaugsmes priekšnosacījums ir investīcijas, novirzot līdzekļus uzņēmējdarbības un eksporta atbalstam».Valstij no mūsu nodokļiem nekas nav jāmaksā.Nekādus galvojumus te neredzu,Ministri atkal melo,grib kādu miljonu nozagt.Nauda tika dota citiem mērķiem...
Vombats
V
Ja jobanais padla Dombrovskis šito joku pieļaus, un par manu sūri maksāto nodokļu naudu stutēs privāto biznesu, ES PĀRSTĀŠU MAKSĀT NODOKĻUS.
ervins
e
drosi vien politiki ir vienojusies par palidzibaaas sniegsanu,tautai jau nav jazina patiesiba!nabagam ir japalidz,sini gadijuma akconari ir pietiekami bagati lai stutetu savu uznemumu!
Dr.xy
D
Eiropas Savienibas likumos par Valsts nodevibu,skaitas ari komerciala darbiba,ja ta apdraud Valsts drosibu . Liepajas Metalurgs,uztureresanas atlauju,un Valsts ( latviesu tautas) ipasumu iztirgosana kremla mafijas "investoriem",Rigas budzeta izlaupisana,Rigas satiksme, Rigas brivosta u.t.t.
Metalurgs pieder TAUTAI !
M
Nu...jā kremlis šiem ''politiķiem'' laikam ko pasolījis ! Un nospļauties par kautkādu Zaharjinu ! Metalurgs pieder TAUTAI ! UN VISS !
IZŅEMOT NA
I
IZŅEMOT NA KOALĪCIJĀ NAV VAIRĀk POLITIĶU ! PĀRĒJIE IR KREMĻA KVEKŠĶI !
Vispār
V
Ehh, žēl Metalurga... Kāda būs Liepāja bez Drāšu fabrikas...
viens labums ir
v
repše ir pazudis ar visu savu bandu
......
.
Var jau būt, ka lieta ir pavisam vienkārša, ja LM kavē bankai valsts galvoto kredītmaksājumu, tad jāatmaksā uzreiz visa summa - tas ir 50 miljoni no budžeta.
Pēteris
P
Man gan tikai tāds viens naivs jautājums - ja pareizi atceros, šis te Terentjeva kungs laikam nemaz neprot latviešu valodu (vai arī principiāli nerunā latviski). Tad nu lūk - es neredzu iemesla no saviem nodokļiem atbalstīt šā caurkritušā miljonāra biznesu, ja viņš neciena manu valsti.
Nevajag izrādīt savu tupumu
N
Teretjevs runā latviski labāk par tevi, ir lojāls Latvijai un zinošākais profesionālis LM. Cita lieta ir lielakais akcinārs Zaharins, kurš tiešām ir tas, ko tu saki.
  • 6
  • 4
Par ko vispār diskusija
P
Pacta sunt servanda - attiecas arī uz nodokļu maksātāju garantijām. Tā kā tur vairs neko nevar darīt - maksāsim 50 miljonus, jautājums, vai pietiekami operatīvi tiks piedzīts no varoņiem LM un galvojuma parakstītājiem, lai vismaz daļu var nosegt. Valsts kase tikai izpilda valdības gribu, balstoties uz Saeimas ierosinājumu. Tā laika Dombrovska valdības gribu ar parakstu apstiprināja Repše. Izteiktā griba bija uzņemties risku līz 60 miljoniem latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas