Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Āboltiņa: Tautas partija ir nodevusi savus vēlētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs - Pensionars
A
Kad JL slēpa un nākošajā dienā pēc vēlēšanām pensionārus aizsūtija autā, šie bija pūkaini,tagad esot cietēji,ak vai...
Ērglis
Ē
Jā, diemžēl.
ululiņš
u
Fui ,aiz prieka kļūdījos. Pareizi jālasa : 1898.g.
Dereks
D
Bet Pabriks nevar likt nost mandātu, jo vietā būs oranžais.
tāpat
t
gluži pretēji, gluži pretēji, Āboltiņas kundze. Nevar tik saprast, ko ta tā uztraucaties par TP vēlētājiem? Jeb sākat saprast, ka nu vairs nebūs uz ko novelt vainu par savas partijas nekompetenci un apjukumu?
J
Pabriks būtu labs ārlietu ministrs, Āboltiņas kundze. Jūs pārāk daudz visus komandējiet. TP gan pamatīgi izblamējās, negrib strādāt. Lai vieglas smiltis!
āboltiņai
ā
Gan jau vēlētāji paši zinās, kas viņus nodevis.
IncParaac
I
Kika Rika oponē:"Ne tā kā nodevība! Kampšanas iespējas apsīka! Kretīngodā pat tas babņiks loaskutovs nemācēja noturēties ... trūxt talannte!"
ululiņš
u
Kuros kapos to TP glabās un cikos? Es gribu pie tā kapa nodziedāt dziesmu no 1989.g. Dziesmu grāmatas ar krustu uz viena vāka un biķeri uz :otra: Kad mana stunda pie-ies man, Kad jāiet būs no šejien,. Tad gaidu tavu vadīšan', Ak Jezus Krist ,uz tejien, Kur tu pats lielā godā mīt,: Tur uzņem manu dvēselīt'.
KAMPĒJCŪKAS
K
NETAUTAS PARTIJA IR PIEDIRSUSI NE TIKAI SAVUS VĒLĒTĀJUS , BET ARĪ VISU LATVIJU ...
wertigo
w
interesanti, kādēļ šī kundze tā uztraucas par oranžo vēlētājiem? oranžie paši atbildēs savu vēlētāju priekšā. varbūt viņa uzskata, ka viņas partija savu vēlētāju priekšā ir izpildījusi visu, kas tika solīts pirms saeimas vēlēšanām?
TP aziet pipēdama 10 mil baga
T
ak vai: Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) pieprasa veselības ministrei Baibai Rozentālei (TP) sniegt informāciju un skaidrojumu par transporta pakalpojumu iepirkumu Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMP) dienesta Rīgas reģionālajam centram. Konkurss noslēgts par būtiski lielāku summu, nekā tika plānots. ---------------------- Rozentālei vienlaikus jāsniedz informācija par konkursa noslēgtās līgumcenas – 31 667 793 lati – novirzes iemesliem no prognozētās līgumcenas – 21,6 miljoni latu.
Sniper'sEye
S
... JL tā patīk vara, ka nezina, ko ar to iesākt Latvijas labā, -- pagaidām izdodas priecēt vienīgi zviedrus... a kāpēc tāds uztraukums JL dejotājai par to, ko dara Tautas partija, -- Vadoņa izdarībām valdībām tagad taču būs mazāk ārpus JL esošu liecinieku...
konvertacija
k
Solvita turies!
TP planins
T
Baigi interesanti palasit sitik radikalus viedoklus par so teemu. Skaidrs, ka Tp abalstosie komentari ir vinu pasu roku darbs, jo kurs domajoss cilveks vinus var nosaukt par valstiski domajosiem, kas vel tagad esot piemeram,pie veselibas ministrijas stures so nozari ir izputinajusi pilnibaa (sisdienas zinas par valstisko nodrosinajumu ES kontekstaa-mes esam PEDEJAA !!! vietaa.) nekas, nekas, L NT nopirkts. Seit Dienaa arii viss kontrolets- tulin iegriezisies karteja pozitivisma kampana un Makontevs aka tiks premjera godaa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas