Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Advokāts Tihonovs atvainojas par saviem izteikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fffuuuiii
f
Advokatūras likums 37.pants Latvijas Zvērinātu advokātu padomes lēmumus var pārsūdzēt Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā. Latvijas Zvērinātu advokātu padomes lēmuma par zvērināta advokāta izslēgšanu, atstādināšanu vai atskaitīšanu no advokātu skaita vai par zvērināta advokāta darbības apturēšanu pārsūdzēšana neaptur šā lēmuma darbību līdz dienai, kad stājas spēkā galīgais nolēmums lietā. (19.02.2004. likuma redakcijā ar grozījumiem, kas izdarīti ar 19.06.2008. likumu, kas stājas spēkā 23.07.2008.) Ar Zvērinātu advokātu padomes lēmuma spēkā stāšanos Viķka vairs nav advokāts. Lai Viķka tagad varētu darboties kā advokāts, tiesai lēmuma darbība būtu jāaptur.
aha
a
Ir taču zicpriekšsēdētaji, nu lūk jums zicadvokāts
Nav smuki
N
MUMS nevajag tādus advokātus kā Tohonovs! Nemūžam neuzticētu viņam savu lietu, jo man neinteresē negodīga spēle un līdz ar to neprofesionāls jurists, kuram lietas vešanai nav nepieciešamas zināšanas un kvalifikācija, bet gan kafija, ar kuru aiziet pie tiesneša.
Artis
A
Nebrīnos nemaz! Tā ir šodienas Latvija.
Vorons
V
Vārna vārnai acī neknābj.
arī jurists
a
Kāds noilgums? Kāda atvainošanās? Tihonovs ņirgājās par godprātīgiem kolēģiem, uzbruka Liepas kungam. Advokātu padome un Tihonovs, nevēršoties savlaicīgi tiesā, veicināja šā "noilguma "iestāšanos. Ļoti nožēlojama Niedres k-ga rīcība. Vai patiešām vecam vīram šādi vajadzēja pazemoties neliešu priekšā?
456
4
Tas "noilgums" gan ir viena laba lieta?
Milda
M
tas tikai parāda, ka visa Latvijas Advoktu padome ir nožēlojams korumpantu bars, kuriem vienīgais princips ir piebāzt kabatas
piere pret klonu
p
šo pārlasot lēni un rūpīgi, nāk prātā senā Oksforda un cirks un pāži un galmi un āksti un taisnajie un labie. bet es piedzimu @elvē civiltiesības pirmajā kursā bastoju komerctiesības pēdējā bastoju bet biju teicamnieks, jo zināju kā un arī tagad protu.
es
e
Pumpas metās no šitādas advokatūras. Kaut gan izskatās, ka vairākumam advokātu ir vienlaga...
alnis
a
smiekliigi
ABC
A
Tpfu.
peļķe
p
KAS AIZSTĀVĒS MANI PĒC TAM KAD SĒTNIEKS AR SLOTU PATRIEKS NO IELAS? IELŪDZU ZAP NĀKOŠO SĒDI NOTURĒT MANĪ, TAS IR SĒŽOT PEĻĶĒ.
zoss
z
Advokātu kungi un kundzes , vai tiešām jūs paši sev neriebjaties ? Laikam tomēr esat tik ļoti izvirtuši , ka neatšķirat būtiskas lietas. Ko mēs varam gribēt no šīs valsts , ja pat juristiem galvās māli.
padaudz teātra
p
kungi spēlē Romas debates?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas