Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

papildināta - "airBaltic" palīdz "Latvijas Avīzei" kāpināt abonentu skaitu

Lidsabiedrība _airBaltic _iegādājusies 30 laikraksta Latvijas Avīze (LA) abonementus, lai tas atgrieztos abonētāko laikrakstu topa virsotnē, liecina aviokompānijas paziņojums laikrakstā. Pasūtītos laikrakstus saņems daudzbērnu ģimenes un bērnu iestādes Latvijā.

Paziņojumā ar nosaukumu "Apsveicam "Latvijas Avīzi" - visvairāk abonēto laikrakstu!" uzņēmums norāda, ka pēc Latvijas preses izdevēju asociācijas (LPIA) datiem LA šā gada 1. augustā bija 26 221abonents, laikrakstam "Diena" - 26 249 abonenti. "airBaltic" šodien iegādājās 30 "Latvijas Avīzes" abonementus, ļaujot atgriezties visvairāk abonēto laikrakstu topa augšgalā," informē uzņēmums.

airBaltic korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags norāda, ka mērķis bija uzdāvināt avīzi daudzbērnu ģimenēm, ne kāpināt abonentu skaitu, bet "mēs viņus, protams, apsveicam ar to". Viņš atgādina, ka lidsabiedrībai ir cieša sadarbība ar Latvijas Bērnu fondu un pēc viņu sirsnīga ieteikuma arī noticis šis dāvinājums. Skaidrojums, kāpēc izvēlēta tieši LA, ir vienkāršs: "Nu, patīk Latvijas Avīze! Vienkārši izvēlējāmies Latvijas Avīzi."

Jau vēstīts, ka mediju, tirgus un sociālo pētījumu aģentūras "TNS Latvia" apkopotā jaunākā preses auditorijas pētījuma Nacionālais mediju pētījums: prese rezultāti par šā gada vasaras periodu liecina, ka laikrakstam "Diena" ir 22% auditorijas kāpums, salīdzinot ar pavasara pētījuma datiem.


(papildināta ar 3. rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOKLAUSIES AUDIO


AUDIO: airBaltic skaidro, kāpēc izvēlēta tieši "Latvijas Avīze"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas