Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Aizdomas par vardarbību pret zīdaini

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mamma
m
Ļoti, ļoti piedomāju, lai institūcijām pietiek prāta atņmet vecāku tiesības un bērns atrod sev pacietīgus un mīlošus audžuvecākus. Lai viss nelāgais aizmirstas, cik nu tas vispār iespējams, un lai bērns ir vesels un laimīgs. P.S. Atkarīgajiem ir iespējams atgriezties - <a te, un citur sniedz palīdzību un valsts apmaksātas ārstēšanas programmas un atbalsta grupas. BET, nedrīkst riskēt ar bērna dzīvību, jo atveseļošanās no narkotiskas atkarības var būt ilga un nebūt ne viegla.
Ansis&gt;&gt;pasaulei
A
Paldies! Tavs filozofiskais gars mani nomierina. Tikai nedaudz skumiji, ka Latvija iekrīt to valstu grupā. kurā ir Zimbabve.
pasaule
p
vispār jau ir tāda karma mūsu bērniem latvijā... varēja piedzimt zimbabvē, un tad būtu cita karma... visticamāk bada uzpūsts liels vēders un basas kājas un no aids mirsoša māte...
Ieva
I
Divu mēnešu vecu bērnu var uz putras vārīšanas laiku mierīgi ielikt gultiņā.....
to es
t
Ja tiem vecākiem rūpētu savs bērns, viņi cauru diennakti atrastos slimnīcā!
Nu jā...
N
Nu jā, narkotikas... Mēs visi savā apkārtnē zinām pāris vietas, kur tirgo narkotikas. Vai jūs pie tām kādreiz esat redzējuši policiju? Lietotājus viņi ķersta, kaut gan lielākais ļaunums ir tirgotāji.
ievele
i
neticu ka negadījums :( Ja vecākiem bērns rūpētu, tad ne solīyi no viņa neatkāptos slimnīcā! Bet te redzams, ka ir pilnīgi vienlaga un čik svarīgs tāds bērniņs viņiem.
nina
n
Ļaujiet bērnam dzīvot, neatdodiet vecākiem!!!!
!!!
!
...iespējams arī māte lieto narkotikas. Vai te vēl ir ko piebilst!?Tādiem dzimst bērni un tā ir Latvijas nākotne? Vai tiešām sabiedrība ir akla?
WALA
W
Nesaprotu, un ar katru dienu arvien mazāk saprotu kurp šī pasaule "ripinās". Nesaprotu un nekad nesapratīšu cilvēkus kas lieto narkotikas, nodzeras utt. Ja ir tādas grūtības sadzīvot ar dzīves skarbo realitāti moš vieglāk ir nošauties nevis mocīt apkārtējos un jo īpaši bērnus ?!?!
Ansis
A
Kad lasu par kārtējo līdzīgo gadījumu Latvijā, kad vecāku ļaunprātības vai nolaidības dēļ gājis bojā bērns, nāk prātā mūsu slavenā Integrācijas lietu ministra Kastēna frāze par krāpjamajām sievām, kurām "tāda karma". Apcerot šī spožā izteiciena ezotērisko nozīmi, nespēju saprast, kāda karma ir šiem Latvijā dzimušajiem bērniem. Vai tiešām viņi nāk šai pasaulē ar misiju piedzimt Latvijā, un tur mirt no savu vecāku rokas?
Sandris
S
Kam vēl vajadzētu notikt, lai saprastu , ka kaut kas nav kārtībā? Ar mums visiem.
?
?
Kas tā par putru, ko viņš naktī vārījis?
Andris
A
Ja vainīgi - kastrēt un sterilizēt!!!
es
e
Ziniet, ir viegli nosodīt šādus cilvēkus, bet vai kāds no Jums ir padomājis, ka tas tiešām var būt negadījums? Vai tiešām Jūsu ģimenes dzīvē bērni bija pilnīgi bez traumām. Ceļgali netika nobrāzti, no kokiem nenokrita un roku nesalauza? Tiešām nekad????? Tagad taču ir tik moderni runāt par vecāku vardarbību. Tad varbūt vajadzētu padomāt par savu vecāku iesūdzēšanu tiesā par "vardarbību"- nepieskatīja pietiekami un tāpēc nokritu no riteņa, utt. Ir jārunā par dzērumā izradītiem noziegumiem pret bērnu utt, nevis masu medijus jāiztirzākatrs ģimenes negadījums, kurš ikvienam no ģimenes tā jau ir liels pārdzīvojums! Lūk tā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas