Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

papildināta ar VIDEO - Ķuzis aicina nemieru dalībniekus pieteikties policijā brīvprātīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ķuzim
Ķ
Par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu ( par to, ka neierosināt lietas,uzzinādams par noziedzīgām darbībā, kuras veikuši Saeimas, MK darboņi un viņu klani izzagdami valsti )- piesakieties pats!!!!!!!
karlis
k
kuzi ej un atsuka....
Zilite
Z
Atbilde uz komentaru - 111 - 17.01.2009 10:44 Vai Pavliks Morozovs atzits par varoni LATVIJA ? Protams, vienmer. Jo nekas jau nav mainijies. Sodien Paulis Morozovs ir jau pieaudzis, precejies, ir gimene. Vins vairs nedenunce savus vecakus. Tagad vins piesaka policija savus bernus.
tuk-tuk
t
- kur tad tā mājaslapa, kur var kaimiņus ierakstīt ?
Fricis
F
Mūsu policija vēl dzīvo PSRS. Viņi nav ievērojuši,ka brīvā un demokrātiskā eiropā neuztraucas par šādiem incidentiem.Nekārtību cēlājus izklīdina un ar to lieta ir izbeigta.Varoņi atradušies nu rīkos puišeļu medības.Vai jūs tiešām griat pazaudēt pēdējos uzticības putekļus,kas vēl palikuši policijas reitingos?
čoms
č
....laikam neviens labprātīgi nepiesakas,labprātīgi čokā negrib līst !!! Jāizmanto kliķes valdības...iecienītā... piekukuļošanas metode ... Par labprātīgu...pieteikšanos...riku medusmaizes vai atbrīvot no atbildības,,,
Letiņš
L
Ejiet kakāt shēmotāji, valsts izzadzēji, korumpētie blēži! Ejiet ar labu, kamēr vēl laiks, citādi visādi var gadīties, jo akmeņi lido ne tikai logos, bet arī citur un tas var būt bīstami veselībai.. P.S. Viss, ko saka pagaidām pastāvošā zagļu kliķe, izsauc tikai dusmas un naidu tautā, tāpēc viņiem vajadzētu labāk sekot Demakovas k-dzes piemēram (braukt uz turieni, kur bankās Latvijai nozagtā nauda noglabāta). Jo drīz var būt par vēlu!
er
e
Kjuzi labaak atkaapies,komplektaa ar Seglinu!
KNL
K
Iesaku Kjuzim un paarejiem Policijas rangiem briivpraatiigi pievienoties briivpraatiigi.Skat ,beigaas algu pacels.
Vientulais vilks
V
AICINAJUMS VISIEM KURI SAKOT NO1990 IZZAGUSI IZKRPUSI VALSTS LIDZEKLUS UNIPASUMUS BRIVPRATIGI PIETEIKTIES PROKURATURA
Andris Namnieks
A
Hei - ņem mani ciet! Es negribu bojāt savu dzīvi un savu valsti, tāpēc atbalstu vārda un rīcības brīvību un ar to lepojos! Mans gods ir mana tauta, un nevis šitā valdība! ņem - tikai ne no muguras (kā tev labpatiktos).
nu tā
n
rēķinot ieliekot 100.puikas aiz restēm tātad nebūs simts ģimeņu ūn vidēji 200.bērnu utt
Janis ll >>Senajam
J
.. par tadiem zestiem dod pa purnu, ja negrib sanemt pa purnu labak tadus zestus neradit. Ja jus Senais esat priecigs ka jus valdiba aplaupa.. ta ir jusu personiga lieta.. bet daudzi Vecriga nezkapec nebija priecigi.. un Vecriga dala cilveku nebija parasti vandali un solu graizitaji.. starp akmenu metejiem bijusi pat pensionare..
Senais>JanimII
S
Demolēšanu ļoti bieži praktizē, paēduši, garlaikoti subjekti. Tas ir tieši tas pats, kā sagriezti sēdekļi sabiedriskā transportā, vai iedošana kādam pilnīgi svešam cilvēkam pa PURNU, kā jums labpatīkas nosaukt cilvēka seju. Cilvēka, lai kas tas būtu un ko darītu.
Janis ll
J
Nekada gadijuma neattaisnoju vandalus Vecriga...BET.. BET.. BET.. Visi man piekritis ka soreiz tas palidzeja.. TAS TANTINU UN VECMAMINU MIERIGAS PIKETESANAS PIE SAEIMAS LABUMU NENESA! Tie kas pie varas tos piketus vienkarsi nenema vera! JA LAGZDINAM PURNA BUTU IELIDOJIS KIEGELIS VINS TADAS ZIMES PA LOGU NERADITU! Valsti kaut ko ir steidzigi jadara paedusi apmierinata tauta nekad neies demolet, to vajadzetu saprast.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


Ķuzis aicina pieteikties brīvprātīgi

tālruņi


Policijas izveidotais tālruņa numurs, kur var ziņot gan par sev zināmajiem grautiņa dalībniekiem, kā arī pašam pieteikties, ja ir līdzvainīgs grautiņos: 67086662; e-pasts: [email protected].

Ir iespējams zvanīt arī uz kriminālpolicijas informatīvo tālruni 67086677

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas