Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta ar VIDEO: Policija apstiprina, ka aizturēts noslepkavotās Ivanovas vīrs, atrasti ieroči

Pirmdien Rīgā aizturēti pieci vīrieši saistībā ar aizdomām par vairākiem noziedzīgiem nodarījumiem, tajā skaitā huligānismu, draudu izteikšanu, Ellas Ivanovas slepkavības organizēšanu, atbalstīšanu un izdarīšanu, otrdien presi informēja policijas pārstāvji. Šodien un rīt tiks lemts par drošības līdzekļu piemērošanu aizturētajiem.

Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis apstiprināja, ka aizturēto vidū ir arī nogalinātās uzņēmējas vīrs Igors Ivanovs, kuram šobrīd inkriminēta draudu izteikšana un huligānisms. I.Ķuzis, atbildot uz žurnālistu jautājumiem, akcentēja vārdu "šobrīd".

Visi pieci aizturētie vīrieši bijuši savstarpēji pazīstami, pazīstami ar E.Ivanovu, kā arī ar Ludvigu Antonovu, kuru policija aizturēja netālu no slepkavības vietas neilgi pēc tās. Policija atradusi arī divus ieročus, viens no tiem ir pistole, ar kuru nogalināta E.Ivanova. I.Ķuzis sacīja, ka ir pietiekami pierādījumi uzskatīt, ka šāvējs bijis L.Antonovs.

No policijas teiktā noprotams, ka starp aizturētajiem ir arī E.Ivanovas šoferis un miesassargs, kurš līdz šim lietā figurēja kā liecinieks.

Liecinieka statusā nopratināts arī uzņēmējs Ojārs Grasmanis, kuram ar E.Ivanovu bijušas romantiskas attiecības. I.Ķuzis pieļāva iespējamību, ka draudi izteikti O.Grasmanim.

Policija arī pieļāva iespēju, ka aizturētie vīrieši ir saistīti ar citām, agrāk izdarītām slepkavībām, vairāk neko nepaskaidrojot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas