Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

papildināta - Arī Bērziņam neesot piedāvāts premjera amats, drīz par savu viedokli informēs prezidents

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents Andris Bērziņš pēc tikšanās ar Valsts prezidentu žurnālistiem sacījis, ka arī viņam neesot konkrēti piedāvāts premjera amats, ziņo Latvijas Radio. Ar prezidentu pārrunāti valsts attīstības jautājumi, situācija valstī, kā arī darāmie darbi. Tuvākajā laikā ar žurnālistiem tiksies prezidents.

Latvijas Radio arī informēja, ka aicināt uz sarunām Aivi Roni, Mārtiņu Bondaru un Andri Bērziņu izlemts prezidenta un viņu padomnieku tikšanās laikā otrdien vēlu vakarā pēc prezidenta un triju premjera amata kandidātu sarunām.

Kā ziņo LETA, A.Bērziņš bijis pārsteigts par uzaicinājumu pie prezidenta, ko turklāt saņēmis šorīt no rīta. Tikšanās laikā viņš esot sapratis, ka viņš tiek izskatīts kā viena no iespējamām kandidatūrām uz premjera amatu. Viņš jūtas pārsteigts, savā mūžā ir pietiekami «nervus bendējis», turklāt uzskata, ka Latvijā ir pietiekami daudz citu cilvēku, kas varot vadīt valdību. Viņam neesot skaidrs, kādēļ viņš aicināts, un ar V.Zatleru nekad agrāk neesot ticies. A.Bērziņš uzsvēris, ka nekad neesot bijis ZZS biedrs, lai gan Rīgas domes vēlēšanās kandidējis no  šīs partijas saraksta.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas