Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - ARS ārstēs prezidenta viesus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
...
dormant
d
Muhamed, ja nezini, labāk nerunā, ok?
Muhameds.
M
Piedodiet cienījamā Rassa, pat manam mājas runcim ir skaidrs, ka zem "viesu" birkas notiks Valsts prezidenta kancelejas darbinieku veselības apdrošināšana un sniegšana. Vēl jo vairāk, ka ARsam ir zināmas izdzīvošanas grūtības. Arsā būtu vis labāk, ja neskrūvētu nesamērīgas cenas apkalpošanai. Es iepriekš arī biju ARsa, bet kad sāka skrūvēt cenas augšā, biju spiests aiziet. Kaut mazs piemērs, apmeklējums pie terapeita par desmit minūtēm maksā 15,oo latu, par citiem medīcīniskiem paklpojumiem nerunājot.
Fredis.
F
Sausmas,vai tad labaku arstniecibas iestadi nevareja izveleties.Ja pirms gadiem desmit ARS bija okei,bet tagad tas limenis tur ir zem katras kritikas.
Oldmarka
O
Prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa uzsver, ka iepirkumā nav ētiska rakstura problēmas ================================================= ==================== Kam nav ētikas, tam nav arī problēmu.
dzeris
d
"Zatlers strādāja kā ārsts, bet samaksu par viņa sniegtajiem pakalpojumiem saņēma viņa sieva kā individuālais komersants. Atbilstoši Valsts ieņēmumu dienesta (VID) skaidrojumam šāda V.Zatlera ārsta prakse nebija pretlikumīga." -------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------ Kārtējais šedevrs no Latvijas likumdošanas interpretācijas, te komentāri lieki.
Ko?
K
....Ars arestēs Prezidenta viesus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas