Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Atlaiž VNĪ padomi, Kaijaks amatu saglabā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neticās
n
vēl jau kontroles rezultāti nav skatīti. Diez vai Kaijaks un tie daudzie ierēdņi paliks?
rūū
r
Ja jau ik viegli un tautsaimniecībai nesāpīgi šos liekēžus varēja atlaist, tad kāpēc viņus tur vispār "baroja"(un daudz kur vēl turpina "barot') no nodoklu maksātāju naudas?
Liva
L
Bičevskis ar Kaijaku labie čomi, kuri pie visas tās šļuras ir vainīgi.Bičevskis ar padomes atlaišanu iepūš tikai miglu.Esmu darījis.
vēl tikai būs
v
Vēl jau VK rezultāti nav publicēti.Vai tad jau neizlidos visi vadītāji?
blūmentāls
b
ko ta Kaijaks nodarījis? Bet padzīs, normāli, ka Repše savējo ieliks, tā tas ir bijis un būs, kad kritīs Repše, nākamie arī savu ieliks. Stājies partijā,kas vinnēs, ja pietiks prātiņa Tu arī tiksi un strādāsi godīgi, a tā tikai zem deķa anonīmi te bezd..t māki....
krista
k
Notikušais liecina, ka tādās padomēs vispār neviens neko nedara. Taču Kaijaku arī vajadzēja padzīt.
tādi esam
t
Vērts piebilst, ka padomes locekļiem nekādas kompensācijas, tai skaitā par amata zaudēšanu nepienākas. Bet signāls tā nekas! +++ Vai esat pārliecināts, ka nepienākas? Paskatieties KĀDAS kompensācijas saņem aizgājušo ministru biroju padomnieki: * Godmaņa birojs - 26 800 ls * Šlesera birojs - 14 420 ls * Slaktera birojs - 22 939 ls, toostarp arī viens no trūcīgākajiem slaktera padomniekiem Edmunds Krastiņš pat nav atteicies no vairāk kā 640 ls pabalsta
Daži priekšlikumi
D
Tā kā valsts pārvaldītāji neprata pārvaldīt valsti un faktiski to noveda līdz maksātnespējai un uzlika tautai vairāku tks parādu katram, tad vēlētajiem vajadzētu iebalsot tādu nākošo saeimu, lai tā pieņemtu likumu par atsevišķa parāda uzlikšanu valsts pārvaldītājiem. Valsts pārvaldītāji saņēma no nodokļu maksātājiem neadekvāti augstas algas savai kompetencei un galvenais rezultātam. Priekšlikums: atmaksāt parādu, kas veidojas kā starpība starp saņemtām neadekvāti augstām algām pēdējos 5 gados un algu, ko viņi faktiski ir nopelnījuši (1-3 minimālās algas mēnesī atkarībā no amata). Valsts parvaldītājos ietvert: prezidentus, premjerus, ministrus, valsts ministrus, to vietniekus, departamenta vadītājus, aģentūru vadītājus, padomju locekļus utt, koalīcijas deputātus un to padomniekus. Ietvert visus, kas saņēmuši uz rokas vismaz 300 Ls mēnesī. Šo parādu uztvert kā kredītu ar vidējiem valstī esošiem kredītprocentiem un apmaksāt 5-10 gadu laikā. SAVĀDĀK te nekas NEMAINĪSIES. Jāsoda ar NAUDU. Rezultāts ir valsts maksātnespēja, līdz ar to tie , kas uzņēmās darīt darbu: pārvaldīt valsti ir jāsoda. Jāsoda ar NAUDU. Viņiem ir JĀATMAKSĀ šim rezultātam neadekvāti augstās algas. Ar algām domāju ne tikai pašas algas, bet visus materiālos un finansiālos līdzekļus, ko valsts pārvaldītāji ir saņēmuši (prēmijas, piemaksas, dotētas pusdienas, benzīns, auto izmantošanu, veselības apdrošināšanu, dzīvokļu īrēšanu, telefonu izmantošanu un sarunu kompensēšanu utt).
cilvēks no laukiem
c
Vēlēšanas nāk. Vieni grib atmazgāties, citi paspīdēt.
hosa
h
Baigi labā"stička"bijusi.Satiekas TP finmina valsts sekretārs,TP bij.Saeimas deputāts,jelgavnieks Razminovičs,TP vēlēšanu kampaņas vadītājs,Zalāna ministrijas biroja šefs Gūtmanis,ilggadējs TP cīnītājs pa padomēm,VNĪ kantora priekšnieks Kaijaks un mazāki TP gariņi-izmeklē aizdomīgas štelles,ko gribējis nostrādāt bij.TP domes deputāts,visiem čoms Liepaskalns-un izlemj,ko,kā,kad,par ko" sodīt".
-> Jānis
-
Bet ko - gribi, lai viss paliek pa vecam un šie pērk to zemes placi?
!
!
Atā, atā shēmotāji un valsts naudas izšķērdētāji..
Jānis
J
Te visi jūsmo par to,ka atlaiž no amata. Protams,ka šos kungus vajadzēja atlaist, bet vai tādēl citi klūst laimigaki un pārtikušaki. tā vie izskatās,ka latvietis ir laimigs nevis par to,ka vina govij teliņs piedzimis,bet gan ka kaimiņa - nosprādzis!
okss
o
TPisti kamer nesalaidis visus galus udeni neaizies lai ari saja "zelta bedre" VNI pamatigi nosmelusi nodoklu maksataju un sabiedribas labumus
Labi!
L
Pārmaiņas notiek un cerams, ka uz labu! Visu jau vienā dienā nevar, citādi zēni sāks tiesāties: šitos ar mietu neizsist!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Aptur ieceri sešus miljonus tērēt jaunam VNĪ birojam

Revīzijas ziņojums var krietni sašķobīt VNĪ reputāciju

VK: VNĪ pārvaldīšanas politika neatbilst valsts interesēm (revīzija par 2007.gadu)


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas