Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Autobusa sadegšanā Kauguros vaino īssavienojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
http://bigfiles.org.ua
h
Вот ахуели суки!
pokemenss
p
kads brinums -liepaja tacju 3 sadega galigi -karkas,dobele 1 -bet sofers nodzesa motor telpu un buss -sataisits ripo atkal !
Uldis Rudaks
U
Atceros, ka pirms daudziem gadiem, kad Latvijaqs sāka iepiekt Mercedes autobusus, kas bija ražoti Turcijā, bija zināma trauksme, jo bija ziņas par tieši tāda paša modeļa autobusu aizdegšanos citās valstīs un arī Latvijā kaut kas tamlīdzīgs jau bija noticis. Varbūt šis autobuss nebija tāds, kā tie pirms daudziem gadiem, bet ja transporta līdzeklis tik ļoti piebāzts ar elektroniku, kā tagad tas ir ar visiem, nav brīnums, ka rodas kaut kāds īssavienojums. Deviņdesmitajos gados kā visbiežāk degošais vieglais automobilis bija slavens Audi, bet ne jau tāpēc cilvēki pārstāja šo citādi praktisko mašīnu lietot - visi cerēja, ka ar viņiem jau tā nenotiks. Bet ar dažiem notika. Tāpat ar šiem Mercedes busiem. Manā bērnībā pretī manai mājai Valdemāra ielai sadega trolejbuss. Tā gadās.
Origami
O
Kautkad tam tomēr bija jānotiek, jo autobusi Jūrmalā visos maršrutos ir vienkārši nožēlojāmā stāvoklī! Kad brauc liekas, ka sabruks.. Cerams, ka pēc šitā negadījuma beidzot kautkas tiks darīts lietas labā! Paldies Dievam, ka nebija upuru...
didzis ja tas es !!
d
nu tagat jau bus forsi gan jau pacelsies cenas biletem del ta autobusa sadegsaanas Ta jau 40 sant. jamaksa autobusa un tur tie soferisi ir DEBILI !!!!!!!!! Un visi autobusi ir (pec manam domam) slikti salidzinajuma ar riga esosajiem autobusiem :( Pec manam domam sitais autobus kas sadega bija visnormalakais un labakais un janaikais NU MAN TA SKIET!
...
.
es nesaprotu kapec visi uzreiz sak apvainot vaditaju.... vinsh jau nav vainigs.... zinu personigi
skribents
s
tam kirbim vajadzētu nonākt līdz brilleem - vienaa ir ugunsdzeeseeju viedoklis, vienaa uznjeemuma viedoklis un vienaa oficiaalie dati. es personiigi laikam pats ticeetu oficiaalajiem datiem, ne?
Kirbis
K
Tam slejas skribentam kaut kā tomēr derētu tikt pie kopsaucēja par autobusa vecumu - jaans, vecs, vai ne visai jauns. Katrā rindkopā tas vecums kaut kā mainās...
Jūrmalnieks
J
Nu Jūrmalā tie aptuveni 50% autobusu toč ir diezgan pasvaigi! Protams, ir arī vecāki, bet tas sedegušais nu nebūt nav nekāds vecais. galu galā - izrādīsies ka šoferiem ir pārāk mazas algas un tādēļ deg autobusi - un lai tie nesadegtu jāceļ braukšanas tarifi :)
AAB
A
Vispār jau izskatās peč diezgan pasvaiga Mercedes autobusa, tā ka slikto tehnisko stāvokli šadam autobusam gan jau ka ir radījis pats šis autobusa vadītājs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas