Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Bērziņš: līguma izpilde par Rīgas koncertzāli var izmaksāt vēl vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lk
l
Varbūt Demakova vēlas segt zaudējumus no saviem pabalstiem???
gio
g
Līgumu noslēdz 30.decembrī, janvāra pirmajā nedēļā to aptur, bet Sīlim jau bijušas sarunas ar ārzemju partneriem par līguma izpildes atlikšanu. Kad tad viņš vienojās ar ārzemju partneriem - Vecgada vakarā? Man vienīgajam tas izskatās pēc prastas krāpniecības, vai kā? Ka tikai Sīlim nav bijušas sarunas ar mūžīgo oranžās mafijas projektu "ārzemju partneri" - to, kas Mākoņos. Digitalizācijas afērai jau arī visu laiku bija nezināms, mīklains ārzemju partneris - Kempmeijers, kā vēlāk izrādījās - tas pats vecais labais Šķēles papus.
teetis
t
Manuprāt ir jāsoda personas kas ir parakstīušas šo līgumu.
gnireb
g
Kur ir teiksts par soda procentiem līguma laušanas gadījumā ?
Viesulis
V
Nu, lai tak De Maukova kopā ar Jaunajiem izšķērdētājbrāļiem sametas un nosponsorē līguma ieviešanu no savas kabatas - tik daudz jau būs paspējuši saraust pa šo laiku!
arturs
a
Paradoksaali cilveeki, naudas veel kaadus piecus gadus nebuus lai vareetu normaali paeest, vinji taisaas celt biblioteekas un koncertzaales. Taa juus no zadnicas vispaar netiksiet aaraa.
Lems
L
Vai nav pārak liela summa projektēšanai. Pēdējais laiks par šādu summu spēt uzbūvet vajadzīgās celtnes un nevis tikai saņemt zīmejumus, jo līdz šim neviens arhitektu projekts nav līdz galam izstrādāts un ir būvniecības procesam nederīgs. Protams visi arhitekti runā ka lielākā maksa ir par viņu intelektuālo iegūldījumu, bet domāju šeit varētu vilkt paralēles ar slavenajām Zelta rokām. Un ja jau slavenais arhitektu birojs bija plānojis sadarboties ar citiem ne Latvijas partneriem, tad vēl jo vairāk šāds līgums ir jālauž, jo atkal pumpē naudu ārā no Latvijas.
Oskars
O
Vai tur arī LĪĶUS dedzinās un slēps ? Man tās ēkas NEPATĪK !
jurists
j
kādam taču ir jāiet uz tiesu šajā sakarā, citādi līgums rullēs uz priekšu neatkarīgi no apkārtējo cepšanās. Tikai , vai atbildīgās instances to darīs, tāds ir jautājums???!!!!
kuruku
k
PIEKRĪTU !!!!!!!!!!!! Atbildību prasīt Demakovai
kuruku
k
PIEKRĪTU !!!!!!!!!!!! Prasīt atbildību no Demakovas
iebetonētājs
i
Gribot negribot rodas jautājums: Kā tik jauns puisis, tik tikko no skolas sola, ir ticis pie tiem 238000 Ls, kas it kā aizdoti radiniekiem? Pat ar to skaisto padomnieka atalgojumu, dažu gadu laikā tādu summu nevar sakrāt. Kas tie par tādiem radiniekiem? KNABAM vajag pajautāt!
dāvids-celtnieks
d
ja nešaubos - Demakovas ceļabiedrs uz Parīzi Deklarācijas veids: Kārtējā gada deklarācija - par 2007. gadu Vārds uzvārds: MĀRTIŅŠ VANAGS Darbavieta: `LR KULTŪRAS MINISTRIJA` Amats: Ministra padomnieks Iesniegta VID: 01.04.2008 Skaidrās naudas uzkrājuma summa ar cipariem Valūta Skaidrās naudas uzkrājuma summa ar vārdiem 5500,00 LVL Pieci tūkstoši pieci simti latu 00 santīmu 3000,00 USD Trīs tūkstoši ASV dolārs 00 7000,00 EUR Septiņi tūkstoši Eiro 00 Bezkaidrās naudas uzkrājuma summa Valūta Bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai norēķinu kartes izdevēja nosaukums Juridiskai personai - reģistrācijas numurs Komercreģistrā un juridiskā adrese; fiziskās personas vārds un uzvārds 5960,00 LVL Akciju sabiedrība "HANSABANKA" 40003074764 Latvija, Rīga, Balasta dambis 1a Deklarācijas iesniedzēja izsniegtie aizdevumi, kuru apmērs pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas Summa ar cipariem Valūta Summa ar vārdiem 28000,00 LVL Divdesmit astoņi tūkstoši latu 00 santīmu Informācija par citiem faktiem, kas, pēc iesniedzēja domām, attiecas uz viņa mantisko stāvokli un tā izmaiņām deklarējamā periodā un nav norādīti citās deklarācijas sadaļās Publicējamā daļa Desmitajā sadaļā norādītie Ls 238000 ir beztermiņa bezprocentu aizdevums radiniekiem.
Hmmm...
H
Vai tā koncertzāle sastāvēs no vairākiem, dažādiem būcenīšiem? Izskatās kā dārza būdiņu "kolonija" - katra cita veida un lieluma... :))
sviests
s
KĀPĒC TP MINISTREI NAV JĀNES NEKĀDA ATBILDĪBA PAR NOTIKUŠO??? VIŅA ŠO LĪGUMU PARAKSTĪJA,NEINFORMĒJOT GODMANI UN NEVIENU NEBRĪDINOT!!! TĀ ATKAL IR KĀRTĒJĀ TP AFĒRA,LAI PĒC TAM KĀDS PIETUVINĀTAIS VARĒTU TĀ KĀRTĪGI UZVĀRĪTIES!!! KĀPĒC NO GODMAŅA PUSES NAV NE PUŠPLĒSTA VĀRDA ,KĀ VIŅŠ DEMAKOVAI VAR PAPRASĪT ATBILDĪBU??? KUR ELLĒ,RATĀ , GODMANI IR ATBILDĪBA PAR KURU JŪS TIK SKAĻI RUNĀJAT????????? UN TAD VĒL BRĪNITIES ,KA TAUTA UZ JUMS MET AR OLĀM !!! DEMAKOVAI PAR ŠITO CŪCĪBU IR JĀATBILD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! MAITA TĀDA !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas