Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Disciplinārsods Jakānam - 20% algas samazinājums pusgadu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laila
L
Nē,nu tas taču ir murgs,ko var atļauties tikai Repše,domāju,ka obligāti šie lēmumi ir jāpārsūdz,jo ko tad citādi te varēja darīt,ja Repše pats kopā ar Bičevski šo pavēli nodeva izpildei.
bastilija
b
Čaklajai Koķei, Rozentālei un Mūrniecei par viņu atrunāšanos un tautas kacināšanu arī pienāktos kādu latiņu samazināt.
XXX
X
Iesaku sameklēt LR1 arhīvā trešdienas vai ceturtdienas "Krustpunktus". Tur Repše skaidri pasaka, ka lēmumus par VID vadītāja nomaiņu var pieņemt tikai koalīcija. Tātad Repše izdarīja maksimālo, ko varēja kā fin. ministrs. Tas vēlreiz tikai apliecina, ka JL spiests strādāt ar sasietām rokām. Un tikai mūsu - vēlētāju rokās - ir noņemt koalīcijas pinekļus!!!
Farss un Absurds
F
nepieprasīs kompensāciju līdz laikam,kad pietrūks naudas un tad pieprasīs un ģenerālis maksās
paliec
p
esmu pensionārs un uzskatu,ka pensijas samazinātas likumīgi un solidāri,par savu nekompetento un neaktīvo savas valsts pārvaldes veidošanu un atstāšanu bez kontroles,mēs esam pelnījuši vēl lielāku solidarizāciju ar aktīvi strādājošiem un galvenajiem nodokļu maksātājiem. Mums pensionāriem ir dzīves un darba pieredze un samērā vairāk brīva laika,tad mums arī vairāk jākontrolē valsts pārvalde,lai tā strādātu ar perspektīvu un viņu kalpošana būtu tikai visas tautas labumam,nevis kādiem izredzētajiem.
vecākais auns
v
Ja,jūs neziniet,tad tie 6 eksperti strādā birojā,kurš kontrolē daudzo valsts iestāžu iepirkumus,iepriekšējo gadu prakse parādījusi,ka iepirkumos notiek zili brīnumi un izdomājumi,lai tikai no valsts varētu izkāst vairāk naudu.
Niks
N
Jā, savu kompetento darbu kopā ar 6 padomniekiem viņš dara nesavtīgi un par velti - lai kompensētu savas kļūdas :)
lauķis
l
Interesanti,vai repšelis valstij kompensēs ar pensionāriem nelikumīgi atņemtās pensijas ? Man ar to saprašanu tā pašvakri,bet cik atceros Šķēle savālaikā arī uz diviem gadiem neizmaksāja pilnu pensiju,bet tiesa to atzina par pretiesisku un visiem dabūja kompensēt samazinājumu.Neesmu dzirdējis ,ka likums būtu mainīts.Tad jau vecam puikam būs lielas ķibeles.
cony
c
Darbā attiesāties atpakaļ nav liela māksla un pie attiecīgās situācijas,ja gribi, tad paliec vien brīnoties.Repše ar savu kompetentu,aktīvu ,radošu darbu Finansu ministrijā kompensē daudz lielāku elefantu darbu dārglietu,dimantu,kristālu veikalā iepriekšējās valdības laikā.
cony
c
Pirmkārt,tā nekāda paraugprāva,vienkārši disciplinārsodi.Otkārt,kādēļ veterinarārsts ,ekonomists un jurists nevarētu būt attiecīgi militārās,veselības un ekonomikas nozares labi vadītāji. Tur ir cita lieta,ka tiem cilvēkiem vairāk bija jāskatās ar atvērtam ausim,kādam mutē,nevis radoši pašam domāt un brīvi strādāt.Sen pierādīts,ka autoritārisms nav produktīvs,bet iekustināt labiem darbiem demokrātiski, zemākstāvošos arī ir ļoti jāprot un nav viegli.
jupis
j
Diemžēl, Latvijā tiesāšanās ir ķēķis, tāpēc arī dabū virumu atpakaļ!
Kuiļu Žanis
K
Doties nu ziemas miegā, kurmīt, citādi iestāsies regress un nepārdzīvosi salu!
jopciks
j
Trīciet bailēs, būsiet nākamā par venērisku piecirtienu!
Buba
B
Kas nākošais, - Vaškēvičs? Bičevskis? Gruškēvičs? Lai glābtu savu gvardi, laikam jau Kampējam steidzīgi jāatgriežas ...
Niks
N
Einārs tagad mācījies no savām kļūdām? Nodokļu maksātājiem ļoti dārgi izmaksāja visas nelikumīgi noformētās atlaišanas 2002./2003.gadā. Vai Repše tās ir kompensējis no savas kabatas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas