Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Dombrovskis: recesija pārvarēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grāmatvedis
g
Nu ļōōōōōōōōōōti laba bilde izdevusies fotogrāfam - tūliņās, nu tūliņās, tūliņās mums uz galvas uzkritīs SVF debesu manna, atnāks SVFpestītāš un izdalīs piecas maizes, divas zivis un vēl pēc paēdināšanas savāksim entos maisus ar drupačām priekš durakiem, kuri klausās mūsu vārdos par recesiju. Bet par to parunāsimies oktobra nogalē, muļķu zemes tauta.
Ieva
I
Valdim nepielec ne tas, ka obligātā apdrošināšana kalpo pirmkārt apdrošinātāju piebarošanai, nedz arī tas, ka, piemēram, satrēgums neatliekamās palīdzības nodaļās rodas ne jau tāpēc, ka nodaļas par mazu, bet tāpēc, ka tur ir pārāk daudz cilvēku, kas mierīgi varētu ārstēties mājās, ja vien veselības ministrijās kvotas būtu aprēķinājuši (un sistēmu kā tādu plānojuši) balstoties uz reālo situāciju, jo ar to, ka pateiksi: šogad ārstēsim tik un tik slimnieku, tie pārējie veseli nepaliks.
Ieva
I
Pie joda! Ņemot vērā, cik daudz visa kā mums ir jāieved (tīri objektīvu iemeslu dēļ), par kaut kādu atlabšanu varētu runāt, ja Latvija ražotu preces, ko ārzemēs izķertu par praktiski jebkuru cenu un vēl paldies pateiktu! Taču mums ne tikai neviens neko nedara, lai, piemēram, tas pats Kalviņš nebūtu spiests meklēt, kas viņa radīto ražos, bet pat nespēj nokārtot dokumentus, lai varētu iekasēt kārtīgu naudu par zālēm, kas būs pieprasītas vismaz līdz brīdim, kad kāds nāks ar kaut ko vēl labāku!
Ieva
I
Kurā vietā atlabst? Jo, cik atceros, vēl pavisam nesen auga griezdamies, taču pietieka ar vienu krīzi un buļ, buļ, buļ!
Ieva
I
Un, protams, veselības aprūpē ir jāņem vērā konkrētā situācija, nevis ārvalstu teorijas: piemēram, ja mums ir daudz smagu, ielaistu slimnieku, tad gultu noteikti vajadzēs vairāk, vismaz iesākumā, vai arī tās aprūpes (hmm) slimnīcas, kas neveinam tā īsti nav vajadzīgas, jo gulēt var arī mājās, savukārt vientuļajiem cilvēkiem nereti būs problēmas ar nokļūšanu mājās, kas kļūs īpaši smagas, ja ar tām atvēlētajām dienām nekādi nepietiks, lai pilnībā atveseļotos....
Ieva
I
Lai vai kā, ir beidzot jāsaprot, ka jārisina konkrētās veselības aprūpes problēmas, ignorējot aizspriedumus, piemēram, par to, ka slimo tikai trūcīgie; ka jebkurš kārtīgs ārsts, tikai izčamdot un izklausot slimnieku, var noteikt jebkuru diagnozi; ka hronisks slimnieks tāpat nebūs nekāds strādātājs, tāpēc nav ko viņu ārstēt; ka slimnieki paši pie visa vainīgi un tā tālāk un tā jo projām....
Ieva
I
Nauda tiešām no zila gaisa nekrīt, un tieši tāpēc to nedrīkst izšķērdēt, jo, piemēram, par naudu, ko iztērē ārstējot (turklāt bez kādām garantijām) vienu ielaistu slimnieku, varētu izārstēt vairākus, ja to darītu savlaicīgi. Vai, piemēram, situācija, kad cilvēkiem nauda vismaz vizītei pie ārsta tā kā būtu, taču viņi neiet, jo uzskata (bieži ne bez pamata), ka nav jēgas, jo ārstēšanai vienalga nepietiks. Problēma tā, ka tādu slimību, no kurām blaukts! un uz vietas beigts ir ļoti maz, tāpēc tiek tērēta milzu nauda, lai kaut kā piegludinātu situācijas, ko varēja nemaz nepieļaut....
Lelle
L
Kur tu redzi to ekonomikas atlabšanu? Dumrovska apaļajos, taukainajos vaidziņos? Un valūtas revalvāciju veica valstis , kuras ir reāli atlabušas, bet mums tas gaidāms pēc 25 gadiem labākajā gadījumā.
.........
.
KURŠ IR GATAVS VELREIZ NOTICĒT DOMBROVSKIM UN KURŠ IR GATAVS PĒCVĒLĒŠANU GRIEŽŠANAS NAKTS VAI DIENAS MARATONAM ????
.........
.
SORRY BET TIE IR KĀRTĒJI MELI D,DOMBROVSKA KUNGS !!! PĀRVARĒTA LĪDZ NAKAMAJAI BUDŽETA GRIEŽŠANAI PĒC VĒLĒŠANĀM ..... ŠIS DOMBROVSKIS MUMS SKATOTIES ACĪS JAU MELOJA PAR TO KA PENSIJAS NEGRIEZĪS ... VAI TIEŠĀM ATRADĪSIES VEL DAUDZI KURI VIŅAM VELREIZ NOTICĒS ???
Sniper'sEye
S
Visi blēži ir nepatīkami, pretīgi. Tomēr -- jo pretīgāki ir blēži, kuri iepriekš sevi izziņojuši par īpaši sirdsšķīstiem: šai jomā politčempions Latvijā ir Jaunais Laiks -- JēLīši. GalertLācītis Dombrovskis = čempions klapēšanā sev pa plecu?! 200 000 cilvēku bez darba, 180 000 reģistrēto bezdarbnieku, pašnodarbināto skaits no pērniem 32 000 uz šogadējiem 14 000, iedzīvotāju ienākumam nodoklis šai fizisko personu kategorijai jāmaksā avansā: premjers, kurš kopā ar savu tikpat šizofrēnisko valdību neatšķir nodokli no bezprocentu kredīta. Premjers, kura valdība neattīsta ekonomiku, jo iekasēšanai pietiek ar naudu, ko bērnu un vecāku stutēšanai iesūta no Latvijas izspiestais darbaspēks. No Īrijas pērn vien ienāca Ls 280 mio. un daļa no tiem nodokļu veidā turpināja atbalstīt šo valdību, uzturēt neloģiski augstus siltuma, elektro, gāzes u.c. tarifus! Tieši tādēļ Dombrovskis pērpavasar, tiekoties ar vēlētājiem, ieteica braukt prom, ja nespēj te izdzīvot! Izskatās, ka darbaspēka izspiešana no Latvijas ir mērķtiecīga: darbaspēka eksports kā sliņķu taktika un pašnāvnieku stratēģija.
dzeris - Lelle
d
Tu taču pirmā bļauj, ka nevar ticēt ne PB, ne SVF, ne zviedriem, visi ir slikti, no kā pēkšņi tāda uzticība PB ekspertiem? tikai tāpēc, ka viņi saka ko citu, kā Dombrovska valdība? Vieni eksperti runā par devalvāciju, citi - par revalvāciju, tad kurus klausīt? Varbūt, Dombrovskis ar LB pareizi dara, ka neklausa nevienus, ekonomika pamazām atlabst tāpat?
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Vienotība TRIUMFĒS! Un Dombrovskis būs PREMJERS UZ ILGU LAIKU - TĀ BŪS!
replika
r
pirmais indikators tam, ka ekonomika jau ir atlabusi, ir tas, ka veikalos cenas jau pāris mēnešus kopš aug, un aug diezgan ievērojami. Tā ka viss notiek! Pat, ja pagaidām tas ir ēnu sektorā, kas , protams , nav gluži labi, bet tomēr. Tomēr nauda atgriežas valstī un par to varam teikt lielu paldies Dombrovskim
Jolanta
J
Perfekta pirmā bilde! Recesija ta' pārvarēta, bet kā lai tiek augšup?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas