Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - DP: internetā publiskotie saraksti ir personas datu aizsardzības pārkāpums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kāpēc nevar?
k
krievijā ārzemniekiem ir jāmaksā lielākas summas par pakalpojumiem. Kāpēc mēs neplānojam tādas krievijas pilsoņiem?
janka
j
jāsāk boikotēt firmas,kurās plaši tiek demonstrētas Latvijai naidīga atribūtika...... jāsoda vini ar latu,tad sāks domāt....vai izradīt publiski kaisli pret Krieviju vai ne
daunitis
d
Kad beidzot DP sāks nodarboties ar tiešajiem pienākumiem un sāks kriminālprocesus, kas rezultēsies ar Latvijas ienaidnieku deportācijām?
vesalais saprāts
v
es uzskatu ka saraksta pieejamiba nav personas datu aizsardziba pārkapums. Jo cilveki kas publiski demonstre šo simbolu- lentītes jau savus datus ir labpratīgi izstādījuši sabiedriskai apskatei. Ja cilvēks vēlas reklamēt sevi saistibā ar kādu simboliku tad ikviens kurš palīdz atpazīt viņus ka šis simbolikas lietotājus publicējot sarakstus, tikai palīdz šo cilvēku merķu sasniegšanu. To nevar vērtēt ka pārkāpumu. Parkāpums ir ja publicē manu religisko parliecību, informāciju ko es nevēlos publiskot, piemēram savus sexa partnerus un jebkuras citas aktivitātes, kuras es publiski neafišēju
vivirs
v
9. maijs EJIET D****..jums NAV tiesību PILNĪBĀ apturēt šī saita darbību. Jums ir tiesības pieprasīt izņemt TIKAI ievietoto inormāciju, kas aizskar citas personas.
padumāks
p
Man no tiem karogiem nav bail man no viņiem metas nelaba dūša
Sirmais
S
Tur nav ko atbildēt ,zociķi vienmēr ir bijuši nelojāli jebkurai valstij, kurā tie bijuši. Pašiem nestrādāt ,bet atņemt citiem tas ir zociķu sapnis. Tikai galīgs deģenerāts var teikt ka Krievija cenšas sakārtot Latviju.Pirmkārt tāds bardaks un nabadzība kāds pašreiz ir Krievijā Latvijā nav ne tuvu.Otrkārt bankas un lielākā daļa izputējušie uzņēmumi bija orentēti Krievijas tirgum.Treškārt zagt mūs iemācīja krievi. Ceturtkārt draudi Latvijai regulāri tiek izkliegti Maskavā pie Latvijas vēstniecības un arī Kremlī no atsevišķu politiķu mutēm,par Krievijas fašistu organizācijām nemaz nerunājot.Komunisti(tie paši zociķi)un šovinisti, nevar samierināties ar zadēto kundzību, plivina savus karogus un sola ''atjaunot kārtību''.Pigu jums DĀRGIE biedri.
Sociāldemokrāts
S
Atceros, ka Rīgas barikādēs bija ne tikai Baltijas valstu, bet arī Krievijas, Ukrainas, Gruzijas karogi. Tie nevienu nebaidīja, jo nozīmēja - "esam visi kopā pret PSRS, zinām, ko un kāpēc darīt, gribam citādu dzīvi!" Kas tagad mainījies? Neesam droši par savu valsti, PAŠI ESAM TO GREMDĒJUŠI, gan balsojot, gan nebasojot, gan zogot, gan apbrīnojot zagļu dzīvotprasmi. Pēc 20 brīvības gadiem valsts raustās uz bankrota robežas, dzīvot nedzīvo un mirt nemirst... Bet ko darīt jauniešiem? Gaidīt un raustīties kopā ar valsti, bezjēdzīgi zaudēt mūža gadus, par grašiem kalpojot augstprātīgajiem un stulbajiem latviešu jaunlielkungiem? Un uz ko cerēt cilvēkiem vecumdienās pēc godīgas darba dzīves? Nav ticības cilvēkiem līdzas, tāpēc tādas bailes no Krievijas karogiem, bailes no tā, ka Krievija mūsu vietā mēginās sakārtot Latviju. Darīsim paši to, kas jau sen bija jādara, tad arī bailes pāries. Vai ir jautājumi? Vai traucē slinkums? Vai traucē bailes? Vai traucē demokrātijas ierobežojumi Latvijā? Bet varbūt nav vērts iespringt, jo viss jau nemaz nav tik slikti, vēl ir ko zagt? Tik tie Krievijas karogi satrauc...
Klementīne
K
Ребята пока у вас в голове всякая ху-н Tādi nu ir mūsu krievvalodīgie līdzpilsoņi. Patīk mums, vai nē. Vienīgais, uz ko varam cerēt, ir kāds kriksis izglītības, kas varētu situāciju ar laiku kaut nedaudz mainīt.
Klementīne
K
Domāju, ka gan sarakstā minētie auto īpašnieki, gan apvienības 9MAJA.LV pārstāvji rīkojušies kā pēdējie idiņi: ja jau cilvēks atklāti lieto svešas un Latvijai brīžam naidīgas valsts simboliku, viņš atklāti demonstrē savu patieso pārliecību. Un šajā gadījuma ir absurdi runāt par to, ka viņu "publisku" padara kāds tur saraksts. Mīlīši - šis cilvēks pats ir izvēlējies publiski paust savu attieksmi, bet tad kādā brīdī to apjēdzis un noraustījies :)))) Domāju, ka šāds saraksts ir labs un vajadzīgs. Šāds saraksts būtībā ir tikai vitrīna, kurā kātrs iekāpj pats. Un es te neredzu itin nekā slikta vai nosodāma. KAS TAD TAGAD IZNĀK - SARAKSTĀ MINĒTĀS PERSONAS PĒKŠŅI KAUNĀS PAR SAVU PĀRLIECĪBU??? Tad kāpēc to paust publiski un demonstratīvi? Demokrātija ir ļoti vienkārša - katrs var paust savu viedokli. Tikai jāatceras, ka tas darbojas abos virzienos :)) Lūdzu, uzkarini pie sava auto (mājas, žaketes) kādu tik simboliku gribi (izņemot aizliegto) - bet tajā brīdī arī rēķinies, ikviens var uz tevi rādīt ar pirkstu.
Jurists
J
Kāda nacionālā naida kurināšana, ja par nacionalitāti te nav ne vārda?! Puikas no purčika un kengarags vienkārši bixes piemīzuši, tas arī viss :))
nu
n
Es šo patriotu vietā labāk vāktu labdarības naudu tām krievu ģimenēm ,kas grib pārcelties uz dzimteni, bet materiālu grūtību dēļ nespēj. Tas būtu reāls un nevārmācigs darbs, lai likvidētu vēsturiesko netaisnību.
nu
n
Manuprāt jaizbeidz reiz šitās mocības- ja nav riktīgi dzivotāji Latvijā ,tad nav. Nav ko sevi un bērnus mocīt. Dzimtene ir blakus.
nu
n
J aks paši īri arī neprot vairs īru valodu, bet sarunājas angliski.
galvas dakteris
g
Salīdzinājums ar ASV nevietā, jo ASV neizcīna psiholoģisko karu pret Latviju, nepieprasa Latvijā divvalodību (lai gan jaunākā un vidējā paaudze prot angļu valodu, kurš labāk, kurš sliktāk) un amerikāņu jaunieši nedemolē Latvijas vēstniecību, bļaudami "Mūsu F-16 nosēdīsies Rīgā". Joprojām nav skaidrs - kāpēc daži austrumu kaimiņa režīma kritiku uzskata gandrīz vai par mēģinājumu atņemt viņiem identitāti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas