Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Eksperti: PCTVL filma par 2. Pasaules karu skolēniem nav piemērota

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm?
h
Skat cik daudz latviešu portālā krievu saskrējuši komentēt cik filma slikta .... Latvieši taču vēl neviens filmu nav redzējuši?
drak
d
ДАЖЕ ЕСЛИ И НЕ ПРОПОГАНДА, ТО ВСЁ РАВНО ПО ЗАКОНУ ЕСТЬ ИНСТАНЦИИ, КОТОРЫЕ РАЗРАБАТЫВАЮТ ШКОЛЬНУЮ ПРОГРАММУ....
Māte.
M
Kā var kaut ko tādu rādīt Latvijā skolās.Klajš naida kurināšanas piemērs.Vai tad te nav darbs policijai?!Tā var notikt tikai Latvijā......
Zinis
Z
Skolas var izmantot tikai tos materialus, ko valsts ir formali pielavusi. Skolotajam jaturas pie siem noradijumiem (ari krievi skolotajiem!). Filma nav izmantojama skolas - ta ir tira padomju propaganda, un lidz ar to pretruna ar Latvijas valsts pamatvertibam un Satversmi.
marazms
m
Kopš kura laika Latvijai naidīgas politiskas partijas (vai vispār jebkādas politiskas partijas) izstrādā mācību līdzekļus skolām? Kas jūs tur visi esat galīgi sajukuši prātā??????????
skumji
s
Ja interneta komentatori maskējot savu stulbumu argumentus pret filmu aizstāj ar lamāšanos, tad tas ir saprotami. Ja speciālisti - eksperti par filmas trūkumiem spēj uzrādīt tikai tādus kā: "vārdu salikums - Otrais pasaules karš - vispār tiek pieminēts pirmo reizi 22 minūtē"; "Tur nav neviena shēma, kas varētu dot priekšstatu, kur atrodas pilsētas." - tad paliek skumji. . . . . Vai nu filma tiešām ir laba, vai nu eksperti ir idioti ......
Strēlnieks
S
Es labrāt ņemtu savu 1941. gada kaujas šauteni "samozarjadnaja vintovka tokareva" un šos vēstures viltotājus un zampoļitus, kuru dēļ gaja bojā miljoni, labi apskatītu caur optisko mēķekli. Karš beidzas tad, kad apglabāti visi kritušie. Krievi savus pametuši sētmalēs un aizmirsuši invalīdus un atraitnes. Un tagad melo pēc a la Putina/Gebelsa mdes.
pilsonis
p
..sorry..bet tādu ''integrācijas'' ministriņu vajag sūtīt uz ''gudro galvu māju''..lai vinš ''integrē ..''tautas kalpiņus'' vispirms!!!un ja to nevar izdarīt..tad nulles vērtība viņam!!! (tāda gan viņam manuprāt arī IR!!!).......un ko gan var gaidīt no mazspējīgās izglītības ministrijas(ja nu vienīgi ka kāds aizlaidīs pieredzi gūt ..uz hoķi...vai olimpiādi!!)....SKUMJI!!!!!!!!!!
no 18
n
šitos PCTVL vajadzetu izsutit uz Krieviju! muļķi viņi ir un nekas vairāk!
šoks
š
Labrīt!
Bins
B
Nepin iekšā Koganu, - tā jau ir antisemītiska provokācija ! Kogans ir mūsējais un neatkarīgas Latvijas patriots!
Zakusala
Z
A Tu pavaicā žurnālistiem, cik bieži viņi liek (vai drīkst likt) ziņas, kas stāsta kaut ko labu? pamatā tieši šādas, sliktas, melnas un tizlas ziņas ir tās, kuru dēļ iedzīvotāji pērk laikrakstu, jo ;abās ziņas tiek definētas kā "populisms", "politiskais pasūtījums", "izlekšana"... respektīvi ar šo es gribu teikt - PCTVL publiski atraugāsies, par to visi latvji uzrakstīs, nosodīs gan, bet uzrakstīs. Kalniete vai Vaidere vai Druviete eposu Lāčplēsis no galvas noskaitīs - tak tos sieviešus līdz ar zemi nolīdzinās, vienalga, ko šīs dara!
TF
T
Vecie interfrontieši apmirst, tad nu jāsāk gatavot jauna paaudze. Tur jau tas āķis ...
es
e
nu ja, nu ja - "padomju stasts", protams, ir daudz piemērotāks
soks
s
Mes redza, ka dazi pret Latvijas valsti naidigi zidi, Zdanoka, Pliners un citi dara visu iespejamo un neiespejamo, lai Latvijas okupaciju, genocidu ko veica padomju komunistiska okupacijas rezima attaisnotu, lai jauniesiem ievietu neskaidribu, nesapratni par vestures patiesajiem faktiem, jotikumiem. Cik ilgi mes vel lausis sim Plinerim, Zdanokai, Cilevicam, Koganam apmelot, apganit Latvijas valsti, latviesu tautu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIETIES VIDEO:


Kadrus no filmas "День победы - наш праздник!" skatieties šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas