Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Eksperts: Zatleram pietrūka aukstasinības sarunā ar Putinu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pifa
p
Brauc Prezident, tikai bez ĻiĻas!
pamela
p
Voldi,laikam biji EIFORIJĀ patusējot ar Putinu,kurš laikam iekšēji ņirdza par Prezi,kuram pilns skapis ar skeletiem,kurš knapi turas amatā un kuru tauta uzskata par ZEROO.Droši ,ka Voldi nobijies,ka Putins var pārdomāt?Bet te nu gan vajadzētu Zatleram aplaust ragus,ka b'až savu stulbumu vispārējai apskatei,lienot jautājumos,kas NAV viņa kompetencē.Aploksnieks sacerējies sevi par Čavesu esam.Varu iedomāties KO viņš Putinam ir samurgojis,paskataties uz Putina grimasi.Сбылась мечта идиота --- Zatleru pāris tiks apskatīt Mauzoleju !! Kremlis TĀDUS sūta uz Noriļsku!
ieva
i
uzskatu ,ka Zatlers ir pilnibā pazaudejis goda prāta orientierus ... Vai viņš nesaprot ,ka pieņem ss asins suņa uzaicinajumu? Godīgi sakot ,man Zatleru sāk palikt žēl ... viņš jau dvēselē nav maita...Izskatās ka vinšir pilnība sazombēts... Ja tā turpinasies -nebrīnīšos ,ka viņš kļūs par šizofrēniķi vai pakārsies...
daunitis
d
Par krievu mentalitaati. Krievs ciena tos, kas dod pretii, pa purnu, t.i., iistus vechus. Zatlers nodemonstreeja tikai 1) nu jau hrestomaatisko latvieshu miikstchauliibu, 2) savu eks-komjainatnes funkcionaara atkariibu no Maskavas.
Alternativs
A
Paegle norādīja, ka būtu labi, ja visām 3 Baltijas valstīm būtu vienots viedoklis jautājumā par 9.maija svinību Maskavā apmeklējumu. BŪTU LABI - bet kad tad pēdējo reizi mūsu valstis ir spējušas vienoties par viedokli kādā jautājumā? Tādu brīnumu neatceros... Un ja leiši vai igauņi būtu tikušies ar Putinu, tad viņu mediji un tāpat arī mūsējie šo notikumu pasniegtu kā milzīgu ārpolitikas sasniegumu. Bet kad Zatlers ticies, tad katram, kuram pašam vai pašai būtu gribējies tur būt ir viedoklis. Skaidrs ir viens, ka kaimiņš - Krievija aiz mūsu robežām ir tur uz palikšanu. Arī tad ja mēs visi kopīgi izliktos ka tāda nav, tādēļ labāk zināt ar ko ir darīšana nekā nevarīgi plātīt rokas.
daunitis
d
Amatieris politikaa...
Dulburis
D
Liļukam gribās uz CUMU un GUMU ? :)
Vacer
V
Lasu komentārus un brīnos. Vai jūs tiešām domājiet ka tā ir liela Krievijas sazverestība pret Latviju ar nodomu Latviju pazemot?! Pateikšu atklāti. Tas droši vien neskanēs pārāk labi, bet Krievijai un tur dzīvojošiem krieviem, Latvija ir pie d...... Un visai pārejai pasaulei ir pie d..... mūsu "vēsturiskā taisnība". Jādzīvo šodien! Un nauda jāpelna šodien. Mēs visi redzam kur esam nonākuši. Vairāki sež bez darba un perspektīvas. Daži brauc projam meklēt ko labāku. Un Krievija nav vainojama pie tā, kas šeit notiek. Apdirst Krieviju, paplest bulkas ES un palaizīt Amerikai ir mūsu nacionālais sporta veids. Varbūt sāksim izmantot smadzenes?
Paps
P
Ļiļka priecājas !!!
lauķe
l
Nu kā jūs nesaprotat, ka Zatleram tik ļooooooti, ļooooti gribējās braukt uz Maskavu, ka viņam bija absolūti vienalga, kurš no Kremļa dvīņiem izsaka šo priekšlikumu.Tagad tik krāmēt ciemakukuļus čemodānā( nez kuru gabalu no Latvijas šoreiz), uzšūt Lillim jaunu štāti un da zdravstvujet ģeņ pobedi!
Jānis Bībelnieks
J
Izbeigt vājības! Diplomātija un starptautiskās attiecība nav spēle tā ir nopietna biznese!! VairaVF kā precedents, tur viena pati bez Igaunijas un Lietuvas pārstāviem. tur bravūrīgi aipeldēja, nu Zatleram obligāti jāseko; vienalga cik bimbā Grīnblats. Prezideentam jādara kas jādara vienalga ja ar pašu velnu jātieka un jārunā!!
milics
m
Tas, ka prezidents deva Jā vārdu Krievijas ministram , tikai apliecina to, kurš valda Krievijā-ne jau Medvedevs. Braukt atzīmēt Krievijas svētkus, kas mūsu izpratnē ir kaut kas cits,liecina tikai par mūsu prezidenta līko stāju un mīkstčaulību, kura , diemžēl ir piemitusi daudziem latviešu politikāņiem un vienam otram valstsvīram. Man atliek tikai teikt nožēlu par Zatlera steidzīgo Jā vārdu.Žēl, ka tāds prezidents!
Negribu
N
Latviešiem mīļākais ēdiens...nu jūs jau zinat, ka tik pakašķēties ar kaimiņiem utt Ir anekdote - Muļķi vīrieši stāsta anekdotes par blondīnēm- gudrie ar viņām guļ.............visa pasaule taisa biznesu ar krieviju kā ar lielāko tirgu un no tā gūst lielu naudu, bet muļķi...??
Ideja
I
Nu ziniet, es mācos vēsturi, bet pat man liekas, ka ne jau katrs žests attiecībās ar Krieviju jātulko 2. pasaules kara kontekstā. Vēsture ir svarīga lieta, bet es domāju ka Krievijai un visai pārējai pasaulei ir smagi vienaldzīgi mūsu mazvērtības kompleksi par tēmu - vai Zatlers pietiekami stingri paspieda roku Putinam un vai atbildēja pareizajā intonācijā. Nedomāju, ka runāšana par tādām muļķībām mums kautko dos, vienalga, vai okupācijas kontekstā vai jebkurā citā jautājumā.
Ivars Graudums
I
Arii es domaaju, ka Zatlera "jaa" nav nekaada nelaime. Pie sarkano streelnieku kapiem, kuri peec manaam zinjaam cieta smagus zaudeejumus, Zatlers var demonstratiivi aiziet pat viens pats. Esmu runaajis ar vienu ciinju daliibnieku, tas staastija ka esot uzbrukumaa gaajushi 100 latvieshi, dziivi palikushi 6, vinjsh pats smagi kaajaa ievainots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

fdfd

VIDEO: Kā Zatlers tikās ar Putinu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas