Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Flika manevrs neko nemaina; VID gaidīs deklarāciju pēc amata atstāšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet vispār
B
Vai kāds negrib painteresēties, ar ko Fliks nodarbojies Vācijā un kāpēc laidās no turienes prom? Ko saka Eiropols un Interpols?
Nu, re
N
Par kādu naudu tagad LPP/LC taisīs partijas priekšvēlēšanu reklāmu?
Berta
B
Būs vien jālido pie Šlesera uz Singapūru uz slepenām sarunām par tēmu "Es taču teicu, ka sūdi būs! Dod naudu atpakaļ!" Cerams, ka kāds no abiem no Singapūras neatgriezīsies; bet vēl labāk, ja abi paliktu tur uz visiem laikiem.
Hi
H
Cilpa sāk savilkties ap kretīnu rīklēm....
Berta
B
Flikam ir nopietns pamats uztraukties, jo daļa viņa algas aiziet pa ceļu, kurš būtu izmeklētāju izpētes vērts. A nodokļi tad būs jaāmaksā no visas algas:), un Fliks saka: "par ko man tas viss?" Te bez krimināllietas neiztiks.
hehe
h
VID ir saspiedis galvu skrūvspīlēs..
Matemātiķis
M
Ja tā cenšas izvairīties, tad baidās ka uzrakstot visu var nonākt aiz restēm uz ilgiem gadiem vai saņemt lodi pierē. Starp citu Lattelecom šefs neliedzas ka ir valsts amatpersona un deklarācijas iesniedz.
skolotāja Tukumā
s
man tā šķiet nu tāda ciniska rīcība šeit intereneta komentāros....Latvijā nav daudz uzņēmumu, kas aug un dod darbu citiem. Par to būtu jāpriecājās. Nedomāju, ka kādu pārāk uztrauc tas, ka Fliks ir tur tā persona vai nav, kam jāsniedz deklarācija. Visus uztrauc tas, ka viņu govs nosprāgusi, bet Flikam dzīva.... Bet atzīt to negribās. Jja mēs visi būtu tikpat likumpaklausīgi un čakli, kā moralizētāji, diez vai mēs te rakstītu...
Geša
G
ne par to stāsts. stāsts ir par drosmi iestāties pret bauru pelēcību.... "Lerijs Flints pret nāciju" tev kautko izsaka? Ja principu zini, tad varbūt ir vērts padomāt....? ja nu esi pieradis domāt....
Labrīt
L
kādus gan miljonus valsts ieguldījusi airBaltic??????????? Pirms kāds klerks muld, lai parāda - kur un ko.... pašu kapitāls airBaltic ir ļoi neliels. Lietuva, tā gan iegulda 3 mio LVL gadā, lai piesaistītu lidojumus un iegūst arvien jaunus....
Ja!
J
Nu tad neieverosim neviens likumus! Oh taa tik bus dzive!
XXX
X
Geša 12:34 Fliks uzdrošinās darīt to, ko vidusmēra reņģēdājs tikai pie virtuves šķīvja sievai ausī čukst, ka gribētu izdarīt, taču jau nākamajā mirklī nomī.....ž no savas netipiskās drosmes ============== Malacis, Geša! Es jau to pašu saku. Likumi domāti bailīgajiem. Drosmīgie tiem uzspļauj un nepilda!
db
d
Db, analizējot Latvijas nacionālās aviosabiedrības airBaltic 2008. gada finanšu rezultātus, secina, ka kompānija formāli jau ir maksātnespējīga, jo teju 30 milj.Ls zaudējumu dēļ tās pašu kapitāls ir negatīvs (- 25.27 milj. Ls), bet īstermiņa saistības trīs reizes pārsniedz apgrozāmo līdzekļu apjomu.
ondra
o
man ir galīgi pie pakaļas,cik kurš pelna savā privātajā biznesā!bet man ir noriebies,kad privāto biznesu balsta ar nodokļu maksātāju naudu!šajā gadījumā uzņēmuma peļna ir vienāda ar nodokļumaksātāju ieguldīto!super pelnoša kompānija!tādu biznesu var uztaisīt jebkurš pamaskolu beigušais ar daudzmaz lielu nekaunību asinīs!
targash
t
Vai varat konkrēti: kad un cik miljonus valsts ir ieguldījusi AB?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas