Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Gaismas pils būvniekiem valdība liek iekļauties summā, nepārsniedzot 141 miljonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezvārdis
B
Latvijas celtnieki ir slaveni ar savu nekvalitatīvo darbu. Bet tagad viņi varēs vispār laist muļķi, būvēt no smiltīm, sienas balsināt ar krītu un taisīt vislētākās iespējamās mēbeles, aizbildinoties, ka nauda piegriezta. Tas neko labu nemainīs. Būvnieki zags, kur varēs un ja summa būs mazāka, tad zags jau tik pat, cik plānojuši. Tai pat laikā visas publiskās būves ir pierādījušas, ka attiecībā uz valsti normāli likumi nedarbojas un pēc neilga laika piegādātājs pasaka, ka vairs par šādu cenu piegādāt nespēj, bet pircējs piekrīt jebkādam cenas paaugstinājumam. Tāpēc minētais 141 miljons gadu pēc būvniecības uzsākšanas pieaugs par trešdaļu, bet pret beigām dubultosies. Tā ka šis cipars ir tikai māžošanās.
xio
x
Atceroties peripētijas ar Dienvidu tilta tāmi, nekas arī nebūs, ja pēc kāda laiciņa būvnieki pateiks - a mums vajag tik un tik reizes vairāk, sākotnējie aprēķini "nebija precīzi". Un ko - kādu tiesās, veiks izmeklēšanu, kas to tāmi sastādīja, kas sadārdzināja? Būvnieki pateiks - a tu man iepūt! Nemaksāsi, nebūvēsim, tad pats arī meklē, kas būvēs tālāk.
Oskars
O
Iesaku VALDOŠAJIEM TUNTAKIEM visu jau iztērēto naudu ATLIKT ATPAKAĻ BUDŽETĀ,jo tāda PILE Latvijas PILSOŅIEM nav vajadzīga. Labāk visas grāmatas salikt par 100tūkstošiemLs INTERNETĀ un BŪS LABUMS VISAI TAUTAI,jo tagad visi cenšas visu darīt mājās utt...un caur INTERNETU(valdošie domnieki domājie vismaz 50gadus uz priekšu, neviens taču nebrauks no laukiem utt uz Rīgu lasīt grāmatu utt) Nedrīkstam Latvijas NAUDU palaist VĒJĀ.(tilta naudu arī pārskatīt un atlikt BUDŽETĀ)
gundo
g
Labi, esmu dumš, bet varbūt kāds idiotam var paskaidrot, kā var izvēlēties lētāko piedāvājumu 141 miljonu, noraidot dārgāko - 118 miljonus latu. No raksta tas nav saprotams.
Chingacguks
C
Viss attīstas. Kultūras ministrija ir ievērojami progresējusi kopš Neoplāna pirkšanas laikiem un arī Helēnai honorārs (pateicība) ir vajadzīgs lielāks kā par kuratora (ne)darbu Venēcijas biennālē. Varbūt Helēna un Magone ir vārdā nenosauktie būvniecības eksperti? Latvija ir pietiekoši maza, lai tauta zinātu, uz kuriem tieši ekspertiem var "droši paļauties", bez tam, ņemot vērā KM radošo dabu, būtu vēlams, lai šiem ekspertiem ir kāds diploms (ne koru skates) un spēkā esošs sertifikāts. Un galu galā - cik maksā viena papildus jautājuma iekļaušana referendumā salīdzinot ar 141 miljonu, jeb kā rāda prakse, "objektīvu sadārdzinājumu"līdz miljardam?
hello
h
un leeti tas ir 3400 Ls/kv.m.? vo te inflaacijas apkarotāji.
LV, my country
L
Nu bēdīgi, bēdīgi (sūdīgi ap sirdi). Likās jau ka necels, bet tomēr izbīdīja. Nu kam to vajag, kam??? Bērnudārzi, slimnīcas, skolas, cietumi. Ārsti, skolotāji, policisti. Dīvaina vērtību sistēma, savāda. Tas ne pie kā laba nenovedīs. Ne pie kā. Nu nesaprotu es, nesaprotu, nesaprotu, nesprotu, nesaprotu. Nu kāpēc jāgrūž tauta postā? Kāpēc? Sava tauta? Vai uz pasules ir tikai un vienīgi nauda un vara, trubas un kampēji? Nesaprotu. paraksts mazais cilvēks - reņģu ēdājs
asd
a
Rāvis atkal varēs raut nāsīs! :) Un jājautā gan, vai MK ņēma vērā pēdējā naudas atmazgāšanas shēmā iesaistītos uzņēmumus.. varu derēt, ka vismaz viens no šīs apvienības tajā ir iesaistīts.
kautka
k
murgaini uzrakstits. valdiba liek iekljauties 141milj kas ir vairak neka otrs piedavajums 118 kurs nezkapec nosaukts par dargaku?? cik tad maksas tas sasoditais stikla skjunis?
who cares
w
"“Jaunā Laika atsaukšanās uz sarunu procesā diskvalificēto uzņēmumu Merko Ehitus un Merks izplatītajām Nacionālās bibliotēkas celtniecības aplēsēm, kuras būvniecības eksperti atzinuši par nepamatotām, ir vērtējama kā mēģinājums aizkavēt Nacionālās bibliotēkas celtniecību,” rakstīts KM izplatītajā paziņojumā." === Cik var liet? Pie kam tik bezkaunīgi?
Andrew
A
laps!:)
syn
s
kādi bērnudārzi ?! kādas skolas ?! kāda vēl na*$^ veselība ?!? MĒS jums uzcelsim " Bibliotēku " ! Ejat , lasiet grāmatas un izglītojaties ! laikam tāda tā viņu pamatdoma
syn
s
pag pag ... gan jau vēl grāmatas būs jānopērk ;)
:)
:
pensijas privaatais fons kaadaa no ofshoriem demi un Co vai ir iereekinaats? Vipaar vajadzeeja referendumu riikot par shaadu eeku buvnieciibu, kad pensionari spiesti kaarties, jo nav naudas pat maizei...
juhuu
j
140 bernudarzi :) nee, labaak gaismas pils, tikai kam taa, ja beerniem riigaa nav ne daarzinja ne normaalas slimniicas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas