Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Ģenerāprokuratūra izvērtēs arī citu Jūrmalas prokuroru rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
savejs
s
Vai tik Priede nav nogurusi no dzeršanas un kukuļiem?Slimības lapa liecina par bailēm no atbildības?
mja
m
ja vēl paša Maizīša kantori sāks tīrīt, tad varb't kaut kas sakustēsies....
domātājs
d
Vai nebūtu laiks patīrīt Jūrmalas prokuratūru?Un kad būs tā krietni iztīrīta varētu par priekšnieku ielikt savu drauģeli Loskutovu ar visu viņa bandu.
zagsims
z
Vai zivs nesāk pūt no galvas?Vai Maizītis joka pēc nezin šito sakāmvārdu?Kas notika ar prokuratūras ēku Rīgā ,Dzirnavu ielā 113?
VAB
V
ŠO JĒDZIENU ''IESPĒJAMS'' BŪTU VISPĀR JĀIZŅEM NO APRITES,JO AR ŠO VĀRDU FIGURĒ VISS UN NEKAS. MAN ŠI JĒDZIENS ĻOTI RIEBJAS.
dakters
d
Kā redzi,blakus ir raksts,ka vairums cilvēku par daudz dzer.Kā tev ar to,vai darbu tas nav traucējis? Ja dzērāji spiesti aiziet no darba un turpināt anonīmi žvadzēt internetā,tad vadība ir slikta un tā jāmaina?
Oskars
O
MAN KAUNS PAR ŠITIEM VISLABĀKAJIEM, kur paicis Jūsu ZVĒRESTS. Kad man bija jādien krievu armijā ,tad mēs arī pieņēmām zvērestus un tur liekas bija rindas (ja pārkāpšu zvērestu ,tad lai mani tiesā ar pašiem bargākajiem LIKUMIEM ),vaitad Jūsu ZVĒRESTĀ TāDAS RINDAS nav.
dzenis
d
Maizītis tikko ziņās teica ka ir aizdomas par citu prokuroru negodīgumu. Nu tad pajautājiet beidzot PUNDURAM kāpēc viņš tik centīgi attaisno kukuļņēmējus CINI un PAVLIŅU.
ABC
A
Pēdējais laiks padzīt no Tieslietu ministrijas visus Ventspils stipendiātus, kuru atrašanās ar justīciju saistītos amatos ir degradējoša visai tiesībsargāšanas sistēmai.
zvirbulēns
z
Prokuratūra grimst, laiks pārmaiņām, jā, pārmaiņām vadībā!
biju tiesā
b
Tieši šie prokuroreļi ir tie kuri noved lietas pat līdz tiesām balstoties tikai uz vārdu iespējams.Viņi ir nopirkti no dažādiem politiskiem grupējumiem ar uzdevumu uzturēt apsūdzību arī tikai varbūtēju, jo tad pretinieks kaut uz laiku tiek novākts no trases. Vēl vairāk var nopelnīt, ja patiešām izdodas kautko safabricēt un cilvēku notiesāt,vēl labāk ja notiesātais no pazemojuma nomirst,tad ir izdevusies pasūtījuma slepkavība bez vardarbības pazīmēm.Ir jābūt īpaši varaskāram un asinskāram radījumam lai vispār strādātu prokuratūrā.Ja tiesnesim ir iespēja lemt taisnu tiesu tad prokuroram ir jāuztur apsūdzība un tas ir pretdabiski cilvēcībai.
savējs
s
Vajag tik parakt, Priedei ir ļoti daudz kriminālo un "'augsto'' PAZIŅU...
ABC
A
Žēl, ka ģenerālprokurors nav Jakāna vai Segliņa viežu ļautiņš. Prokurore varētu dzīvot tālāk bez jebkādām klapatām, tāpat kā Voškinsons vai kā nu viņu tur sauca un tas Imigrācijas pārvaldes priekšnieciņš, kas tik sprauni tirgojās ar Latvijas pasēm..
Fida
F
Vai vispār vēl ko stulbāku var iedomāties, kāds gods Latvijai...
Andrejs Ošenieks
A
Jūrmalas prokuratūrā nelikumībām un noziegumu notušēšanai ir sistemātisks raksturs....arī Bogdanova man ciniski atrakstījās, kad meklēju palīdzību. Paldies KNAB, kas viņu atmaskoja. Vēl tur daudz darba. Bogdanova ir viens no posmiem. Jūrmalā vismaz 3 prokurori pusdieno ar tiesnešiem. Ja ņemtu pa ķēdītei, tad vēl ir tāds Rīgas apabaltiesas virsprokurors Bērziņš. Kāpēc Maizītis no viņa neatbrīvojas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas