Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Godmanim jauni priekšlikumi KNAB vadītāja izvēlei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Vai ir vēl kāds ezis, kurš nav atkodis Godmani?:)
Oskars
O
Ja KNAB neaiztikšot DEPUTĀTUS,tad varēšot prātīgi DARBOTIES.
Tā tas ir...
T
Izskatās Godmanis domā tāpat kā Krištopāns - dzīvojam muļķu zemē,vienīgie gudrie esam mēs - koalīcija.
gaišais
g
Tai KNAB amatā jāliek pārbaudīta vērtība - Jānis Maizītis. Punkts.
Uldis
U
Pilnīgi nepieņemami, ja vien netiek apstiprināts kāds no Loskutova vietniekiem. Pielaides galu galā var noformēt, tadejādi paplašinot kandidātu loku ar jauniem un enerģiskiem vidēja ranga vadītājiem ar operatīvā darba pieredzi. Nekādā gadījumā nedrīkstētu šim darbam virzīt veco, "lojālo " nomenklatūru, kā to vēlētos oranžā koalīcija. Tāpat nav pieņemams patreiz paredzētais komisijas sastāvs, jo šeit pārsvarā ir "ieinteresētā puse". Un nevajag sasteigt, gan jau pagaidām ar iesāktajiem darbiem gluži labi tiks galā patreizējie vadītāji. Netaucēsim viņiem.
ss
s
kādi viņam nagi!!!!!!!!fui!!!!!!!!
jP
j
Ivar, bet vai šīs idejas ar savu saimnieku saskaņoji? Ka atkal nav vēlāk jāatsakās.
priekšlikums
p
atkal jau caur puķēm runā. labāk teiktu kā ir - lai atrastu tādu lielāko un viegli ietekmējamu kretīnu, kurš vēl nav augstos valsts amatos, no daž'diem viegli ietekmējamiem kretīniem, kuri jau ir valsts amatos, jāveido
ZBL
Z
Pirmkārt, nožēlojama bija tā saucamā Godmaņa kritika, ka redziet radio ir neinteresantas programmas, kur stundām vāvuļo. Laikam džeks domāja programmu saknes. Paklausieties savu vāvuļošanu no malas, premjera kungs! Piemēra pēc Jūsu murgojums par PVN atmaksu ar kuru Jūs it kā atbalstāt uzņēmējus. Ja kādu Jūs atbalstāt, tad tie ir nodokļu izkrāpēji, ar kuriem Jūs savas mazspējas un nekompetences dēļ, netiekat galā.
A???
A
kur ir ziņa par to ka KNABS noteicis de Vaškevičam un Vilkastei aizdomaas turamaa statusu???
mērglis
m
tad luuk kaapeec Godmanis izteicis secinaajumus par prezidenta politisko neietekmeejamiibu, protams politiski varbuut neietekmeejams bet no oligarhiem ( mafijas) ? taatad varees ar šiis nacionaalaas drošiibas padomes paliidziibu izbiidiit sev vajadziigo balto lapu , kaa saka politiski neietekmeejamo, tie nav daudz kaa saka Godmanis , buus visi no drošiibas struktuuraam , kuras visas jau ir ietekmeetas , izņemot varbuut SAAB, vareni pa šo laiku maakoņos pastraadaats , protams ne bez saskaņošanas ar smagos noziegumos apsuudzeeto 2 grupas invaliidu veel joprojaam Ventspils meerijas patronu...
d3o
d
...apspriestu Nacionālā drošības padome (NDP), kuru vada valsts prezidents, bet komisijas locekļi ir Saeimas priekšsēdētājs un divu Saeimas komisiju vadītāji, kā arī ģenerālprokurors. Pirms tam par kandidātu Ministru prezidentam obligāti jākonsultējas ar Satversmes aizsardzības biroja vadītāju, Augstākās tiesas priekšsēdētāju un ģenerālprokurotu. Tagad paskaitām - cik % no minētajiem pieder 'lielāko kretīnu" kategorijai un cik ir KNABa neitralizēšanā ieinteresētas parsonas. Gan jau ka kopā sanāks virs 50% un lieta būs darīta.
Jaunmārupe
J
Godmaņa priekšļikumi acīm redzami izstrādāti Mākoņos un Puzē. Viņam atlika tikai "oglasitj vesj spisok"
AV
A
Protams, ka Godmanis vēlas iesaistīt NDP, jo tur šobrīd faktiski pilnībā saimnieko koalīcija - tātad pats Godmanis, vēl Daudze, Jaundžeikars, Dalbiņš. Jā, protams, arī prezidents, Kažociņš un Reiniks. Bet koalīcijai pārākums nodrošināts, un sev vēlamu kandidātu viņi var ielikt. Maizīša konsultācija jau tāda izkārtne vien ir - vai tad Loskutova gadījumā viņa domas ņēma vērā /t.i., Loskutovam disciplināru sodu nevis atlaišanu/!? Arī ar Augstākās tiesas priekšēdētāju taču nekādu pārsteigumu nevarētu būt. Tātad koalīcija rullē. Vienīgais kā būs ar Strīķi un Vilku - abi ideāli atbilst Godmaņa izvirzītajiem kritērijiem. Kā tiks pamatota šo tik ļoti piemēroto cilvēku neizvirzīšana /par šādu rīcību esmu vairāk nekā pārliecināta/? Ja par interviju, tad Godmanis bija aizmirsis, ka tā ir INTERVIJA nevis valdības reklāmas raidījums, t.i., ja viņš ir atnācis uz INTERVIJU, tad viņam JĀATBILD uz žurnālista jautājumiem nevis jāizplūst par sev patīkamām tēmām /pie tam jāievēro arī laika limits, kāds paredzēts konkrētajam raidījumam/. Un vēl - Godmanis nevarēja atturēties no savas nepatikas izrādīšanas par radio raidījumu, kurā paredzēts apspriest KNAB vadītāja izvēles procedūru. Laikam atcerējās tos laikus, kad šāda mutes brūķēšana netika pieļauta. Vispār viņa runas veids bija ļoti nepatīkams, ar noskaņu - visiem mutes ciet, jo ES RUNĀJU. Laikam gan aizmirsis, ka šis viņa amats nav uz mūžu.
2.grupa.Puze.L.
2
Domāju, ka vajag piesaistīt Bresi...viņam ir labas idejas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas