Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Godmanis IeM auto caurlaidi "aizņēmies" netīši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
.. vai tik Godmanis, nav netīši uzkritis virsū Mūrniecei..... un pēc Mūrnieces vārdiem ... būtu jādod visiem...bijušajiem...
AD
A
Viena nejaušība aiz otras: 1. Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre NEJAUŠI aizmirst mašīnā caurlaidi, 2. Godmanis šo automašīnu NEJAUŠI novieto stāvēšanai aizliegtā vietā, 3. Iekšlietu ministre NEJAUŠI paziņo, ka Godmanim esot tiesības lietot šādu caurlaidi
Gudrīte
G
Labāk ministre varēja dot rīkojumu pārskatīt visu caurlaižu izsniegšanas pamatotību, citādi pusrīga braukā ar LRIeM Caurlaidēm logā. Bēdīgākais ir tas, ka šādas auto'mašīnas tiek novietotas nevis paredzētajā stāvvietā, bet visur kur pagadās, arī aizliegtās vietās. Savukārt pašvaldības policijas ierindnieki baidās tādas automašīnas "strāpēt" - a ja nu kāds panāk viņa atlaišanu no darba, par sodīšanu dienesta pienākumu izpildes laikā:))))
Līdzība
L
"Godmanis IeM auto caurlaidi "aizņēmies" netīši" - kādreiz bija stāsts par čigānu, kas tika tiesāts par zirga zādzību, lai gan patiesībā bija tikai kāpis pāri uz takas gulošam zirgam, bet tas, tumšs lops būdams, bija lēcis kājās un prom ar visu čigānu.
Aivars
A
Godmanim ir piešķirta caurlaide Ilzes pētersones guļamistabā.. forši godmanim , ka tiek ministrijas iekšās iekšā.. nu forši, ko lai saka! Nožēlojami patiesībā..
balamovska
b
Kam tad jauni zēni nepatiks? Varbūt esmu atpalikusi, bet godmaņa (jeb -Zogmaņa, kā raksta portālā) sieva tačju bija Ēzelita!
aita Aiša
a
Auni un nelieši ir arī citos sarakstos, tā ka - uz Iriju brauciet noteikti!
ohoho
o
agrāk brinījos, ar ko nodarbojas valsts sekretāri? nu tagad mēs zinām, kādi ir valsts sekretāres amata pienākumi.. nav slikti.. katram ministram pa valsts apmaksātai sexretārei! interesanti, iekšlietu ministrijas sexretāre apkalpo tikai godmani jeb citus ministrus arī? nez vai kristītajam baštikam zalpētere arī bija sexretāre? demakovai un rozentālei gan bija zēns-sexretārs! mjā, šleseram un repšem arī jauni zēni!
Valdis
V
Un ko vēl netīšām ir sastrādājis?
Nu gan
N
Mūrniecei pietiek ar pistoli somiņā!
to oldmarka
t
Tā nav nekāda sieva, bet gan "draudzene"! Piedodiet, patiesās draudzenes!
a
a
Oldmarka 17:26 ----- kopš kura laika petersone ir godmaņa sieva?
Terine
T
Kad sis noladetais Latvijas valsts izlaupitajs un latviesu tautas slepkava Godmanis tiks tiesats un sodits ar publisku naves sodu?
Oldmarka
O
Kā pētersone uzrunā savu vīru - godmaņa kungs! tas man atgādina atraitni gricecujevu, kura daudzināja - tovarišķ Beņģer, tovarišķ Beņģer!
hhhhhh
h
Godmanis ATKAL vairs tā nedarīs. Kā vienmēr un par visu. Viņš taču ir godavīrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas