Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Godmanis paliek amatā, partneri aicina rīkoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tutiņš
T
Jums ir zinams ka Robežsardzi vada padomju armijas politruks? Citas izglītības Gunčam nav, tikai Kijevas politruku jūras skola!!!!! Aber cik politruku vada mūsu armiju?
Paltraku Vilis
P
Bet es zinu kā tikt vaļā no Šlesera! To var izdarīt caur tiesu. Pirmais: ministrs ir ierēdnis!!! 2) ierēdnim ir obligāta augstākā izglītība, kuras Šleseram nav!!!! 3) Kas ielika viņu par ministru? Tas bija viņa čomaks Godman!!!!!!!
ABC
A
Ar kādām tiesībām Kučinskis, kura partija ir novedusi valsti līdz ekonomiskajai, politiskajai, tiesiskajai un morālajai krīzei, uzdrīkstas runāt par "iniciatīvas pārņemšanu"?? Par kādu iniciatīvu ir runa - varbūt par Aigara Kalvīša saukšanu pie atbildības vai Slaktera un Veldres demisiju? Šādas iniciatīvas būtu apsveicamas, taču Kučinskis diezin vai runāja par šādiem pasākumiem. Apbrīnojams stulbums - partija, kuru atbalsta 2,5% iedzīvotāju, buldurē par vilkszinkādām iniciatīvām. Spļāviena vērtas ir šīs tukšās runas, un krietna kājas spēriena vērti ir TP darboņi.
Aivars CC
A
Nespējīga valsts, nespējīga Saeima, nespējīga tauta. Kāpēc? Iepotēta ar visām komunistu slimībām. Galvgalā sēž vīri kuriem nav ne taisnības sajūta ne patiesības apziņas. Tauta var vaimanāt cik grib. Tauta pate vēl līdz šim nav izveseļojusies jo citādi korupcija būtu daudz mazāk.
Человек
Ч
Глупая статья (хотя я ее даже не читал) глупые комментарии (тоже не читал) глупый повод (тут я кое-что знаю). Годманис, старый зубр. Все знают, что у него живёт любовница в Межапарке, что он дружит с бандитами и моет деньги - свои деньги, своих фирм - в Даугавпилсе, и языковой барьер ему не мешает, русским языком он владеет в совершенстве. Но это всё не есть грехи. Грехи же в том, что он конкретно развел народ на бабки с Парексом и взятием кредита МВФ и ЕБРР, которые тоже наверняка разворуют хотя бы процентов на 10 % (Как сказал товарищ из ЦС Урбанович во время публичной встречи в Д-се с гл. редакторами газет, "10 % отката - это не воровство. Вот если берут свыше 10 % - это уже хамство и наглость!"). То есть он опустил народ на 3 % ПВН, плюс на акциз (точно не знаю), плюс на - главное - развод на доверие. Ведь он - премьер. Ему - верят. А он - жулик.
Zieds
Z
kāpēc Godmanis viscaur ievieš taupības režīmu,bet par padomnieku atlaišanu neieminās,drīz nebūs nevienas nozares paliks tikai padomnieki,tieši tāpēc es tevi necienu un neuzticos,par šo klajo nekaunību
Tāuntā
T
Savu firmu pārmest uz citurieni jau kādu brīdi kā biju nolēmis (lai Godmanis pats atdod, ko aizņēmies savas valdības "ofisa planktona" algu izmaksām), bet nupat sāku domāt, ka varbūt arī pašam labāk pārvākties uz kādu siltāku un cilvēkam draudzīgāku valsti- janvārī paņēmu vienu no firmas autiņiem, lai aizbrauktu līdz centram (diezgan jaunu un perfektā tehniskā kārtībā), mani apturēja un izrādījās, ka tehniskā apskate nupat beigusies. Sods 40 lati (atbildīgais tehnisko izgāja tajā pat dienā), bet, nu labi, esmu vainīgs, ka pašrocīgi neapskatījos, sodu samaksāšu, bet nupat apskatījos, ka man arī viens soda punkts par to ieskaitīts. Pankūka!!! (Nav jau nekas traģisks, tad man kopā ir divi, no kuriem viens pēc pāris mēnešiem dzēsīsies, bet nu šīs Valsts ideja kā tāda- drāzt savus pilsoņus pie mazākās izdevības un visos iespējamajos caurumos un no tā arī pārtikt- patriotismu NU GALĪGI neveicina...). „Ir iespējams pastāvēt valsts ekonomikai, kuras vienīgie ieņēmumi ir nodokļi no ierēdņu algām, kuras savukārt tiek izmaksātas no nodokļu ieņēmumiem! TAS IR IESPĒJAMS!”
DD1
D
Veelreiz saku, ka piepildiijusies sliktaakaa no prognozeem: Zatlera "ultimaats" ir izraadiijies tikai PR triks, Godmanis teelo Ulmani (Kaarli) un paliek savaa vietaa, lai turpinaatu piesaarnjot eeteru ar nebeidzamu rosiibas imitaaciju, jo vinjam jaaslepj aiz savas muguras Shlesers, TP turpina savu nebeidzamo "dariishanu", kam maz vai nemaz nav sakara ar tautas labklaajiibu, bet tikai un vieniigi ar savu personiigo. Padomes arii joprojaam savaa vietaa, taapat kaa bejeedziigie/kaitiigie 3 braalji; nodoklji "sakaartoti" tikai tik taalu, cik, lai visu smagumu uzveltu "pingviiniem".
Nu nu
N
Gan jau drīz tāpat lidos, lieki izmests laiks.
Pilsonis
P
Godmanis,kopš 1991.gada iztirgo Latviju. Tas,ka aktieris spēlē virtuozi,vēl nenorāda,ka viņš ir godīgs cilvēks.Nebūsim akli un naivi,ko labu Latvijai ir devis Godmanis?
er
e
ivaram jau loooooti sen vajadzeeja izkuupeet,lai no vina smakas pat nebuutu! sitas zaglu bandas roklaiza ir totaali sevi izsmeelis,TOTAALI!!!!!!!!!
Zirdziņš
Z
Latvijai priekšā stāv Latvijas Nirnberga,kur tiesās kampējus,oligarhus,blatņikus,tiesnešus un prokurorus!Kukuļdevējus un kukuļņēmējus,politiskās prostitūtas.
R(8)
R
Latviju paslaik vara salidzinat ar LEDUS LAIKMETU un musu valdibu ka MAMUTUS , tie no varas neatkapsies kamer neizmirs , ta ka tas notika ar MAMUTIEM un latvijas iedzivotaji izudis ta ka izuda primitivie iedzivotaji , to sodien apstiprinaja musu valdiba ar uzticibu GODMANIM , vini nodeva zverast Godmana kungam ,ka daris visu iespejamo lai LATVIJA izusut no pasaules kartes , jo tas vairs nau talu , ja mes ka TAUTA neko nedarisim lietas laba ; vajag rikoti barikades ta ka tas bija 90 gadu sakuma un prasiti brivibu Latvija ,lai tie pidarasi adod tas kas pieder tautai............................
Produkts
P
Kamēr valdošie tautu līdz galējam izmisumam nenovedīs, nekas nemainīsies. Jau nogrožojušies no tautas aiz augstām sētām un sagatavojušies ar specvienību palīdzību nāves pļaujai. Vai tiešām jānotiek kam briesmīgam, lai šos šleserus, slakterus un viņiem līdzīgos atgrieztu pie prāta, vai tiešām vara un nauda ir aizmēzusi šo darboņu veselo saprātu.
Viesulis
V
Kas TūPlistiem ir devis tiesības uzdoties par lielajiem glābējiem? Viņiem bija jāsēž vistālākajā stūrī klusiem, jo ir vieni no visvairāk vainīgajiem ar savu ierindas biedru priekšgalā par pašreiz sataisītajiem mēsliem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

FOTO: Deputātiem uz Saeimas kāpnēm saliek dāvanas

Godmanim izredzes palikt, TP risinājumu redz plašākā koalīcijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas