Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Gulbi no apcietinājuma atbrīvo, jo tuvojies maksimālais termiņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Dmbur! Ja tincināsi Jakānu - cik tas atmaksā Jaunalksnes 100 000 Ls - par VIDa (!) noklausītām telefonsarunām, Tavas bixes valkās cic! Tincināsi Goldmani pa' Gulbi - Tevis nebūs - draugos.lv ! Ah - Tev, tāc darps? Prasi Eināram! Būsi mēdiju Guru! Kā Tomsons uc strepjaunkungi!
XXX
X
Mans jautājums varētu izklausīties absurds vai paranoisks, bet tomēr ... Gulbja fotogrāfijā skaidri redzama labajā pusē deniņu augstumā gara rēta, vismaz man tā izskatās. Interesanti būtu zināt, kad tā ir radusies - pirms apcietinājuma vai apcietinājuma laikā.
ABC
A
Man atkal atmiņā, ka kārpucūka muldēja par pašu valsts spēka struktūru bandu, bet pēc bijušo spēka struktūru darbinieku uzbrēciena aizvāza kviecamo.
Parastais
P
es neesmu aizmirsis, kā Kalvīc ar traģisku skatu sejā paziņoja, ka valstī darbojas ārvalstu speciālie dienesti. un Godmanis (iekšlietu min. tajā laikā) piebalsoja. Laikam vajadzēja piesegt Futbolu. Pēc tam šiem aizmirsās, kādas pīlītes sapūtuši..
:):):)
:
vnk.,sakot,Edžam nebija aizmugures un kādam būs sāpīgāk uzbraucis,te vēl trakāki bandītosi ir,bet viņiem nekas-maksājam viņiem.
zic
z
kāda vērtīga vāvere tai vilkastei, veči spridzinās un ķurķos sēž :)
lno
l
Nepadarīsim Gulbi par Jēzu, apliecība par vidusskolas beigšanu tomēr iegūta negodīgā ceļā /melš, ka tās gādājis saeimas deputāts - bijušais skolotajs arī citiem Gulbja dienesta biedriem/, tomēr epopeja ar Gulbja zāļošanu ir lakmusa papīriņš gan mūsu tautas kalpu, gan likumsargu, gan ārstu morālajai stājai. Tā kā varat būt droši, ja kādam traucēsiet, tad jūsu veselībai un varbūt pat dzīvībai būs graša vērtība.
zet
z
tas no Vaškeviča kļičkām un laulenes uzvārda žonglierējumiem :)
Zāra
Z
laikam atpalieku... no kurienes šis: "Futbols de Sports"???
Berta
B
Tas, kas notika ar Gulbja lietu, man atgādina Putina piekoptās rafinētās cilvēku iznīcināšanas metodes. Lai aizstāvētu valstī gadiem piekopto politiķu saistību ar kontrabandu, atradās visi nepieciešamie izmeklēšanas resursi un pat tika ietekmēts tiesībsargs! Toties, kad Valsts policijai un prokuratūrai tiek nolikti uz galda dokumetāli (!) pierādījumi par nekustamo īpašumu izkrāpšanas organizēšanām, tas viņus neinteresē: notiek pāris rindkopu gara atrakstīšanās, no kuras ir skaidri redzams, ka pat nav papūlējušies izlasīt lietai pievienotos pierādījumus, un raksta absolūtas muļķības. Kad vienreiz Ģenerālprokuratūra sāks strādāt, ko?
ABC
A
Ko nozīmē "dzīvē ur vairāk paveicies"? Par mani nesmejas ne visa Eiropas Savienība, ne visa Latvija, es neizskatos ne pēc Ziemassvētku eglītes, ne pēc vecas dzērājas, nedz arī pēc Frankenšteina vai grāfa Drakulas, es neskatos bijušās sievas piegulētājs un neesmu viņai norakstījis brīnumainā ceļā iegūtus miljonus.
Berta
B
Tas taču skaidrs. Es tur vispār neredzu nekāda pamata līdz šim pieņemtajiem tiesas lēmumiem par Gulbim piespriestajiem drošības līdzekļiem. Vienīgais "pamats" ir tiesnešu pērkamība.
Berta
B
Lai Gulbis uzmanās ar savu "brīvo elpošanu" līdz 24. augustam, jo Vaškēvičs negulēs! Starp citu, - ne es, ne Interpols vēl joprojām neesam saņēmuši Maizīša atbildi uz jautājumu: ---> KAD TIKS IEROSINĀTS KRIMINĀLPROCESS par VAŠKĒVIČA ilggadīgu kontrabandas organizēšanu Latvijā? Un jautājums "Dienai": Vai laikraksts aizstāv valsts izzadzējus?
Berta
B
Spēki ir bruņoti, bet ne gatavi aizsargāt = Pagaidi mazliet, viss būs.
obligātais
o
Kauns štāba žurkām, kas izmeta šo patriotu no dienesta, kuram viņš sevi atdeva ar sirdi, dvēseli un reāli katru darba dienu riskēja ar to visu. Armijniekiem vajadzēja iestāties kā mūrim, bet ierāvās savās alās. Spēki ir bruņoti, bet ne gatavi aizsargāt, ļoti precīza nosaukuma maiņa 1994. Es atvainojos, kā lai pēc tā visa bērnos ieaudzina patriotismu? Ar meliem, ka tas viss tikai tā gadījās vai bija ļoti taisnīgi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Gulbis atvaļināts no dienesta armijā

Gulbis no Latvijas vēlas piedzīt 200 000 latu

Tiesa patur Gulbi apcietinājumā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas