Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Izpilddirektors: nav pamata pārskatīt lēmumu par Draudzības dienu gājienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak jē
a
Krevu militāristi ar labāk varēja sakopt Latviju, nevis iet gājienā, ko viņiem atļāva, ne?
andza
a
Nav ko izmantot nodokļu maksātāju naudu šajos krīzes apstākļos geju gājiena apsargāšanai un policijas iesaistīšanai,par ko ir jāmaksā liela nauda.Būtu labāk rīkojuši talku"Sakopsim Latviju",ja tik ļoti gribas satikties kopā.
OOO
O
neziniitis - tev kā jau nezinītim nav īpaši augsts zināšanu līmenis, kur nu vēl par Kaliforniju. Kalifornija ir 7 reizes lielāka nekā Latvija, ārkārtīgi liela lauku teritorija, ASV lielākais apgādātājs ar lauksaimniecības produktiem. Pabrauc nostāk no SanFrancisko, SanDjego vai LosAndželosas un sākas mazpilsētas un lauki. Laucinieki ir konservatīvi, pilsētas iedzīvotāji vienmēr ir lberālāki. Balsojums bija 48%-52%, gandrīz puse uz pusi, liberāļi pret konservatīvajiem, laucinieki pret pilsētniekiem (pēc gada jau var būt cits sadalījums). 82% konservatīvo un 81% republikāņu balsoja pret, 70% no vismaz reizi nedēļā uz baznīcu gājējiem balsoja pret, 67% no vecākiem par 65 gadiem balsoja pret. Jaunie, ar augstāku izglītības līmeni, demokrāti, pilsētnieki balsoja par. Latvijā ir tāda īpatnība, ka Rīga aizliedz geju gājienu, kas norāda, ka Latvijas lielākā pilsēta (galvaspilsēta!) balso kā Kalifornijas vecie, konservatīvie, vismaz vienreiz nedēļā uz baznīcu ejošie lauku iedzīvotāji ar zemu izglītības līmeni. Pilsētām tāds konservatīvisms parasti nav raksturīgi, bet Latvijā jau viss ir savādāk, tā kā nevelc paralēles ar Rietumiem. Vienīgās paralēles Latvijai eskistē tikai un vienīgi ar Krieviju. Ja gribi prognozēt, skaties kopumā uz procesiem Krievijā, ne to, kā balso Kalifornija. Ja nu vienīgi kā balso tās neizglītotā, reliģiozā daļa.
ululiņš
u
Nemaz nepūlies. Nevar nodefinēt to, kā nav.
Dienas red.
D
Rīt būšu Dienas redakcijā un runāšu ar šefu par to ,ka šodien sakarā ar šo rakstu tiek izdzēsti cilvēku ievietotie viedokļi,un raksti. Noskaidrošu, kas to šovakar dara. Ir izdzēsti lielākā daļa to viedokļu,kas ir pret praidu ,jo tur bija liels balsu skaits. Un šī persona saņems sodu ,un tiks atlaista.
Varis.
V
Tiešām ,ko te vēl spriest, lai nemaitātu gaisu Vērmanītī,un mātēm ar bērniem brīvdienās nebūtu jāmelkē vieta kur atpūsties,šie nešķīsteņi ir jāpadzen no Rīgas ar koku. Parki ir domāti Rīdzinieku atpūtai,bet nevis izvirtuļu salpulcēm. Lai brauc uz getliņiem ,paņem savus karogus un rāda savu draudzību un mīlestību getliņu žurkām. Ko viņi sasapņojušies ,ka vēlas mums te uzbāzties ar savu draudzību.Ne viņi ir īsti vīrieši,un ne viņas ir īstas sievietes,viena izvirtuļu grupa,kuri apjukuši un apmaldījušies paši sevī.
ululiņam un ?
u
Jūs tiešām esat slimi. Nevaru tikai nodefinēt diagnozi.
ululiņš
u
HS ir cilvēces gals. Visvairāk kaitina viņu uzbāzība. Lai nolīgst kaut kādu slēgtu telpu, kaut vai arēnu "Rīga" un rīko tur pederastijas paraugdemonstrējunus! Bet viņi par katru cenu grib mākties virsū citiem. Laikam jau saprot, ka bez tādas reklāmas un pievilināšanas viņu rindas kļūs pavisam retas. Atmiņā nāk vecā dziesma: "Ar draudzību savu tie gaisu tik jauc, Jo ātrāk jo labāk lai projām tie brauc!"
?
?
Zoofīlīši arī ir aicināti?
TU154
T
Cik Latvijas sabiedrība tomēr ir neiecietīga! Ļaujiet taču arī citādajam BŪT. esmu PAR IECIETĪBU, kas ir neapšaubāma demokrātijas un brīvības pazīme. ES aizstāv citādo tiesības būt. Piekrītu. Kāpēc geji domā tikai par sevi, savām tiesībām, bet citas minoritātes noliedz? Ļaujiet būt mētelīšu virinātājiem, zoofiliem, u.c. -filiem. Vai praidam nevarētu pievienoties onānisti?
Janka
J
Jo tuvāk vēlēšanās, jo lielāka tumsonība.
neziniitis
n
te daži proponē uzskatu, ka jo demokrātiskāka un liberālāka sabiedrība, jo vairāk veicina geju izpausmes. Nepiekrītu. Kalifornija ir ASV liberālākais, kā arī "zaļākais" štats, kas reāli iestājas par vides aizsardzību. Taču pagājušā gada vēlēšanās bija arī referendums, kur Proposition8 bija par geju laulībām, ko referendumā demokrātiskā ceļā kalifornijas iedzīvotāji ar balsu vairākumu noraidīja geju laulību ideju un līdz ar to demokrātiskā veidā nobalsoja - nekādas geju laulības kalifornijā. Kāds te gribētu mums ieskaidrot, ka kalifornija kļuvusi ar šo balsojumu par atpalikušu asv štatu, par homofobu perēkli? Nē, vienkārši beidzot cilvēkiem deva iespēju nobalsot demokrātiskā procesā. Ja latvijā būtu demokrātisks referendums, tad gejus pavisam iebāzut maisā... Nevienam neinteresē ko geji dara savā gultā, bet publiska plātīšanās ar savu slimību ir vairāk nekā apgrūtinoša.
neziniitis
n
Gadījās būt Londonā praida laikā. Iet onkoļi gājienā. Daži labi saģērbušies militārās formās, bet pakāļā izgriezts liels caurums. Vai tiešām bez caurma pakaļā nebūtu geju praids iespējams? Nu dīvaini... Nezinu kādā ielā Londonā izmitina dīvaiņus, bet škiet, ka Rīgā to sauc par tvaika ielu... Tur varētu rīkot arī gājienu, ap to māju.
lux
l
_es_ Laikam tik drīz domāsāna nemainīsies.. Pārāk daudz ir cilvēku, kuru domašanā vēl Viduslaiki, piem. Jasmīne. Kuri sakarsētajā fantāzijā radušās ainiņas (HS staigā pliki, uzbrūk bērniem) uztver kā īstenību. Žēl tikai, ka viņi savus bērnus jau ieprogrammē par homifobiem tā vietā, lai paskaidrotu , ka ir dažādi cilvēki uz pasuales. Ja par "normu" un "ne - normu" tad tas vispār ir diezgan izplūdis jēdziens.
khm
k
Pēc daudziem gadiem priecājos redzēt, ka piekrievijas sādžā visi procesi joprojām kā Krievijā. Aizliegti geju gājieni, viens no augstakajiem noziedzības līmeņiem pasaulē, augstākais autoavārijās bojāgājušo vadītāju UN gajeju skaits starp ES 28 valstīm, augstākais korupcijas līmenis, sliktākā veselības aprūpe, lielākā mirstība no vēža, sirds un asinsvadu, elpošanas un visām pārējām galvenajām slimību grupām, lielākā zīdaiņu mirstība, lielākais bērnu traumatisms utt.utt.utt. Nosauciet kaut vienu lietu, kas sādžā nav kā Krievijā, bet kaut nedaudz līdzinās Eiropas rādītājiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Rīgas domnieku vēstule (ar parakstiem)

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Vairāk nekā puse domnieku aicina neatļaut rīkot geju un lesbiešu gājienu Vērmanes dārzā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas