Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - "Jaunā viļņa" rīkotāji noliedz vēlmi būvēt Jūrmalā viesnīcu

Konkursa “Jaunais vilnis” rīkotāji Jūrmalā vēlas būvēt jaunu viesnīcu, jo pašlaik Jūrmalā esošās viesnīcas nevar piedāvāt pietiekamu skaitu luksusa numuru. Šis jautājums pārrunāts pagājušajā nedēļā, tiekoties Jūrmalas mēram Raimondam Munkevicam (“Jūrmala – mūsu mājas”) un festivāla rīkotājiem. Šodien gan festivāla organizētāji noliedz, ka to plānotu, bet norāda, ka festivāla personu izmitināšana ir strauji sadārdzinājusies.

Munkevics sarunā ar Dienu atklāja, ka pilsētai nav tāda zemes gabala pie jūras, ko varētu piedāvāt jaunas viesnīcas būvniecībai.

Tiekoties ar pilsētas mēru, festivāla rīkotāji sūdzējušies, ka festivāla rīkošana sagādā finansiālas grūtības, tomēr neesot bijusi runa par līguma laušanu. Munkevics noliedza izskanējušās baumas, ka nākamgad festivāls varētu nenotikt Dzintaros. Arī Dzinaru koncertzāles direktors Andrejs Kondratjuks Dienai norādīja, ka katru gadu runājot, ka festivāls Jūrmalā notiek pēdējo reizi, tomēr arī viņš no festivāla rīkotājiem nav saņēmis nekādus signālus par nodomiem lauzt līgumu par festivāla rīkošanu Jūrmalā.

Konkursa rīkotāji ir noslēguši līgumu ar Jūrmalas domi par konkursa rīkošanu līdz 2011. gadam.

Šodien preses konferencē Igors Krutojs norādīja, ka viesnīcai būtu jāspēj uzņemt divus līdz trīs tūkstošus cilvēku. Organizatoriem būvēt viesnīcu nav padomā, bet problēma ar festivāla viesu un dalībnieku izmitināšanu pastāv, viņš norādīja. Festivāla orgkomitejas vadītājs Aleksandrs Šenkmans norādīja, ka šogad 1 200 festivāla cilvēku izmitināšana prasīja ap pusmiljonu latu. Turklāt Baltic Beach Hotel par 35% paaugstināja cenas un viesnīcas nosacījums bija, ka jāatmaksā ir par 17 dienām, neatkarīgi no tā, cik dienas tā tiek reāli izmantota.

Tāpat arī konkursa galvenais režisors Aleksandrs Revzins personīgi atvainojās visiem cilvēkiem, kuri jūtas aizvainoti par festivāla laikā izskanējušajiem jokiem.


(papildināts virsraksts, 1. rindkopa, pievienota priekšpēdējā un pēdējā rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas