Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - JL aicina politiķus sadarboties valstij svarīgos jautājumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mg
m
mobilizejas, mobilizejas...
gm
g
Ap JL mobilizējas aizvien vairāk un vairāk patiesi sakarīgu cilvēku. Tas ir cerīgs fakts. Nav pieļaujams, ka tiek nogremdēts tik labs projekts, idejas. Tā būs organizācija, kurai pievienosies, atbalstīs.
OES
O
Speciālisti ir izskaitļojuši, ka tieši JL ilgtermiņā ir viscerīgākā partija. Tā ir saliedējusies, nostāvējusi pret neskaitāmajiem uzbrukumiem, stiprinājusies. Vēlētājs nonākot izvēlēs priekšā sevi cienot vairs nespēs balsot par TP, LPP/LC vai ZZS. Viņi ir tie kas faktiski ir noveduši valsti bankrota priekšā, pieļāvuši kredītu histēriju, kas uzpridzināja inflāciju. Tagad dēļ Kalvīša un Šlesera "gāzi grīdā" cilvēki katru dienu pārmaksā gan veikalā, gan citur. Pārāk dārgi cilvēkiem izmaksājusi šī bezatbildīgā koalīcija. Tā pārvērtusi valstī ārprātā, kur būvēs koncetrzāli kā Ņujorkā, kamēr bērnu slimnīcās kā Somālijā. Šie un citi faktori norāda, ka cilvēki drīzāk izvēlēsies JL. Tā ir partija, kas joprojām saglabājusi spēcīgu organizāciju, biedrus, kas izdzīvojuši un norūdījušies zem milzīga spiediena. Ir notikusi dabiska mobilizācija. Ijāba teorija, ka cilvēki var balsot par Štokenbergu vai Kalnieti, neiztur kritiku. Vēlētājiem ir apnikuši Štokenberg, Kalnietveidīgie dezertieri un šķeltnieki. Ti ir ņergas un ķildnieki, kuri nespēja sadzīvot paši savā nometnē . Kā tādiem var ticēt?!
tr
t
Es balsošu par JL. Vai dzirdējat? Ne tikai es vien! Mēs esam daudzi, kuri tic tiem, kuri spēj nostāvēt pretī kalvīšiem, šķēlēm un šleseriem. Latvijas sabiedrībai joprojām ir un būs mugurkauls.
gm
g
JL runā prātīgi - viņi aicina un paši ir gatavi pacelties pār savstarpējiem strīdiem, aicina uz sadarbību, nolikt malā personīgās ambīcijas un sākt domāt valstiski. Kas cienījami - viņi paši sāk ar sevi un gatavi atbalstīt visas konstruktīvās idejas pat ja tās pēkšņi nāk no Šlesera. Kad valstī ir problēmas, tad kādam jāacina saliedēties. Ir būtiski, ka to saka tieši opozīcijas partija. Tas nozīmē, ka Godmanim būs vieglāk pavilkt valdību, kas faktiski ir tā pati vecā, kas sataisīja ziepes. Viņi tagad jutīs smagāku elpu pakausī, būs spiesti vairāk mobilizēties. Godmanis vairs nebūs kaujas laukā vienā.
jana
j
Kamparam,liekas, nav probēmu ar mazvērtības kompleksiem. Tie ir tiem, kas slēpjas aiz nikiem, jo paši ir tizli un neko nav izdarījuši. Kampars ir patīkams politiķis, uz kuru pašu un viņa darbiem ir prieks skatīties
zorro
z
Kampar,aizej vēreiz uz solāriju ,varbūt,mazvērtības kompleksi samazināsies.
JL
J
ir malači. Saprot, kas vienkāršiem cilvēkiem ir aktuāli un par to iestājas
goga
g
Gan jau šitas narcistiskais švauksts drīz dziedās tp stabulē.. uz to pamazēm velk.. Jaunais laiks paliks vien nosaukums par kuru baslos tāpat kā par zaļajiem zemniekiem - zemnieku pārstāvjiem :D
Andris
A
Kampars varetu mazak runat un beidzot maksat nodoklus! Cerams, ka VID ir uz pareiza cela.
Aģents
A
Neskatoties uz visu, ko ar viņiem tik pretinieki nav nodarījuši, tomēr JL rullē. Labas idejas nevar aiziet bojā.
saule
s
Kampars ir viens no simpātiskākajiem politiķiem Latvijā
zane
z
Man gan patīk, ka vismaz kāds pasaka skaļi to, ko domā cilvēki. Liekas, vienkārši un saprotami teksti, bet nav dzirdēts, ka tādus lietotu koalīcijas politiķi
nifjodas
n
Jaunais laiks rullē savā ierastajā stilā. Saprot,ka sabiedrībai par sevi ir jāatgādina, skrien tuvāk tautai uz rajoniem, grib kaut ko pateikt, bet diemžēl ko teikt nav . Tā nu sacer absolūti tukšu rezalūciju, dāsni apdāvinot tautu ar skaistām frāzēm, kas neuzliek JL nekādus tālejošus pienākumu. Pieņemtā rezolūcija atgādina palaidnīgu puišēļu blēņu darbus, piesienot kaķim pie astes tukšas konservbundžas un palaižot nabaga dzīvnieciņu skriet pa ciemata galveno ielu. Troksnis skaļš, kas apkārtējos izraisa tikai smieklus vai dusmas par dzīvnieka nerrošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas