Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - JL partneri norāda uz iespējamiem pārkāpumiem Neo lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Lieliskie jurisprudences pārzinātāji, spēka struktūru nozīmju viedie tulki! Vai Jums visiem nemaz dīvaini nešķiet, -- Ekonomikas policija nodarbojas ar "vienkāršu info zādzības" lietu, -- turklāt ieši tai pašā laikā, kad EP un Rauls Kviesītis neizmeklē VID EDS infocauruma izstrādātāju vainas pakāpi?! Tieši ar šim jautājumam līdzīgiem vajadzētu turpmāk ilgi sist gan Lindu Mūrnieci, gan Valdi Voinu, gan Raulu Kviesīti? Varbūt nepieciešams KNAB viedoklis, -- jau jau EP izmeklē populistiski skaļu lietu, kas ir vienīgi sekas cēloņnoezigemam, ko -- tīši? netīši> -- veicis varaspartiju JL atbalstošs uzņēmums? Un "Exigen group" turpinās klusi un ērti eksistēt, un Valdis Lokenbahs staipīs papīrus uz nākamajiem valsts iestāžu rīkotajiem konkursiem? A kurš par iztērēto, caurum'a sabāzto, nodokļmaksātāju naudu parūpēsies? Varbūt Kviesītim ar NeoNaglas skandālu "Exigen group" nepērtā pakaļa jāpiesedz?
lāga zons
l
Ne tikai par politiķiem, bet arī par Jums un mani ar visiem p.k., dzīves vietas adresēm utt. Nerunājot nemaz par juridisko personu datiem, kas ir lielisks veids negodīgas konkurences veicināšanai. Tādiem datiem nevajadzētu klīst apkārt, un, ja NEO būs saveidojis vairākas kopijas, kuras būs kaut kur noklīdušas, tad novēlu viņam "nāras"
anonīmais šakālis
a
arī jurists » lāga zons 13.05.2010 17:15 Iespējams, ka NEO ir arī cita informācija, ne tikai par atalgojumu. Tā var apdraudēt uz vēlēšanām atsevišķus politiķus? Vai tā būtu bumba ar laika degli? Varbūt, ka policija seko arī mūsu sarakstei? Vai mēs gadījumā neatrodamies policejiskā valstī? ----------- Savulaik, kādā intervijā, Mūrniece teica, mēs zinam, kas raksta komentārus.
Nu
N
SCP un PS ir tagad jums laiks norobežoties no JL vai vismaz izteikt Fui!, citādi vēlēsanās nebūs labi. Tur ne tikai Mūrniece sen jau atrāvusies no tautas un ar degunu stum mākoņus ,bet patiesībā visa partija kudī jau ir tāda.
Nu
N
ieskataties, taču Jaunā Laika mājas lapā - tur ir absolūts nonsens NEO lietā Īsta birokrātu partija!
Sniper'sEye
S
... Vienotībai vēlēšanās, ja tās sastāvā paliek JL: Jaunais Laiks sevī šobrīd ietver visus lielākos tiesiskos nihilistus, -- vispirms Repše, pēc tam arī Dombrovskis atļāvās publiski ņerkstēt pat Satversmes tiesas nolēmumu, kaut gan tajā tika pateikts, ka pensijas bija iespējams samaiznāt arī likumus nepārkāpjot, jau iepriekš Repše kopā (personu grupā) ar Dombrovski, pārkāpjot likumus, bija spodrinājuši VK ciparus, nodarot kaitējumus lielākajiem nodokļu maksātājiem. Tagad arī Mūrnieces kantorim kopā ra Mūrnieci par Ilzi Nagli ir jādabū tāda "nagla pakaļā", lai likumus pārkāpt gribētos mājās, nevis nākamajā Saeimā un/vai amatos.
krista
k
Vai tad labāk būtu, ja viņi ( Vienotība0) blētu kā aitas vienā balsī? Un izliktos, ka nekas nav noticis. Piem., Saskaņā taču visu nosaka Lurbanovičs, TP- jā mākoņtēvs.Drīzāk jau jābalso par tādu partijas apvienību, kur pastāv iekšējā demokrātija nevis par tādiem, kur visu izlemj pa stūriem pelēkie kardināli!
arī jurists
a
Iespējams, ka NEO ir arī cita informācija, ne tikai par atalgojumu. Tā var apdraudēt uz vēlēšanām atsevišķus politiķus? Vai tā būtu bumba ar laika degli? Varbūt, ka policija seko arī mūsu sarakstei? Vai mēs gadījumā neatrodamies policejiskā valstī?
ak
a
Mūrniece ir Jaunā laika kapracis.
zoss- aita
z
Par Vienotību jābalso, jo citu ceļu neredzu, bet kārtīgi jāpastrādā ar pildspalvu pie vēlēšanu biļetena!
Oma - arī jurists
O
Pilnīgi pareizi un katram normālam cilvēkam saprotami! Tas ir ārprāts, ko atļaujas Eiropas savienības valsts! Tik vienkārši tas nebeigsies un nedrīkst beigties, citādi tas jau ir mūsu valsts pastāvēšanas beigu sākums!
ārprāts! -SS
ā
Vispirms jāpierāda, ka žurnālists ir noziedznieks, nevis jāielaužas viņa mājās, jāatņem mantas, lai noskaidrotu, cik viņam sakara ar kādu noziegumu? Tas ir idiotisms, kas iznīcina 4 varu! Vispirms palasi,kas ir masu mediji, kādi viņu uzdevumi un tiesības pirms runā muļķības!
Aita
A
Ak kungs,naaks rudens,par ko lai balso? Peec shitaa iznaaciena par vienotiibu nekaadaa gadiijumaa,taatad seedeet maajaas vai kaa? Visur kur skaties vieni vieniigi s---i,lai arii skaisti iepakoti.
lāga zons
l
Ne jau Neo publikācijas (kuras droši vien ir ļoooti daudzos datoros) meklēja policisti, bet EDS datu kopiju ar cik tur 7+ milj.ierakstu. Ja jau valsts ir sataisījusi šmuci un pilnā EDS datu bāze tika nopludināta, tad ir jāpieliek visas pūles, lai mēģinātu atrast un iznīcināt visas kopijas, citādi tā ir bumba ar laika degli.
Iz dzīves
I
atnāk Nagles kundze ar slēpto kameru, safilmē vells zina ko, bet pēc tam izrādās, ka tas nav tas ko viņai vajadzēja. Domājiet, ka atdeva safilmēto. Tā arī pie viņas palika. Interesanti, kādas ir manas cilvēktiesības šajā gadījumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas