Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - KNAB: Šlesers pulksteņa darījumu nav deklarējis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Abi kopā. Turklāt ar lielisku izglītību.
jautājums
j
Šlesers ir stulbs vai zaglīgs?
tauta
t
da viss viņam atbilstošs - mantkārība, zems intelekts, varaskāre, dižošanās ... nu truls krievu āksts, nekas vairāk, kāds tur bizness, - krievu "bizness" , nekas cits.
Treikals
T
" ... norāda informāciju par tās veiktajiem darījumiem, ja to summa pārsniedz 20 minimālās mēnešalgas" Lūk, kur tas suns aprakts ; Izrādās, ka šī panta dēļ nācās pulksteņa pirkšanu pārkrustīt par "pulksteņa darījumu". Gaidāma vēl viena lingvistiska tiesas prāva un Valstij tā izmaksās vairāk par pašu pulksteni. Tāpēc taču latvijieši arī rīkoja kontrevolucionāro brīvību, lai būtu kas nēsā šādus pulksteņus. Ko tad tagad vaidēt ?
pretīgi
p
Ja pats būtu pelnījis, tad nepirktu tādas lietas, bet tā kā ņemt no valsts un vēl no dažādiem avotiem, tad jau var naudu tā vienkārsi izmest par dārgu pulksteni. Bet tas jau ir likumsakarīgi- kad nabags tiek pie naudas, tam vienmēr gribas uzvilkt spožas drēbes, sakarināt ķēdes, pulksteņus. Lai pasmietos par lētticīgo mūsu tautu.
panda
p
man tas Ainarčiks patīk!
SS
S
Kā "banānu republikā" var kļūt bagāts, ja nezodz un galvenais, ar zobiem neesi ieķēries valsts "silē"? Vēl jau jāpiesedz savas pakaļas, jo izņemot viņu nožēlojamās pakaļas, tiem radījumiem nekā cita arī nav.
SS
S
Paskat, kā blēži piemirst deklarēt savus pulksteņus!
jurists
j
Ja tāds tips nāktu pretī vēl treniņtērpā ar zelta ķēdi ap kaklu, nudien domātu, ka 90 - gadi atgriežas.
sarkanarmijas ģenerālis
s
Atdai časī !!
XXX
X
veterāns 30 13:12 Lieli zagļi nav zagļi. =========== Kas no daudzuma ņem nieku, Nevis zog, bet - dala lieku. /R.Blaumanis/ Tātad viņi ir dalītāji.
Čiko
Č
Nu ko jūs!Šleseram vispiemērotākais apģērba gabals būtu izstaipītas trenniņbikses.Un protams zelta ķēde,30 000 vērts pulkstenis+bordo žaete!
Ota
O
man toreiz raidījumā vislabāk patika Šlesera secinājums, ka tas jau nav darījums, bet pirkums, kāpēc deklarēt! Ja valstsvīrs( par kādu viņš noteikti pats sevi uzskata) nespēj saprast, ka pirkums tas pats darījums vien ir, tad man trūkst vārdu! Apmēram tāpat kā toreiz ar to spārnoto teicienu par sievietes skaistumu, kas nāk no iekšām!!! Un tādi vīri ir pie varas Latvijā!!!
Jaunietis
J
"es lepojos ar lpp (latvijas pamuļķu partijas) vadoni ainaru šlesera kungu un viņa Zelta pulkseni! kopā viņi ir Ls 30 000 vērti, pulkstenis - Ls 3 un pamuļķu vadonis Ls 0 000!"
bildes
b
eu, kurš te liek mīnusus maniem komentāriem? norausies pa purnu, šlesi! pirmajā bildē šlesim smuks ģīmis, taisni prasās pēc pusķieģeļa vai diviem :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas