Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

papildināta: koalīcija vienojas par 39 milj. latu konsolidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tieši tā
t
V izvēle-iznīcība 15.02.2011 09:09 «Uzskatu, ka Latvija šobrīd ir divas izejas - vai nu nākt pie prāta, vai arī gaidīt ekonomikas sabrukumu. Otrajā gadījumā Latvijā ieplūdīs emigranti, kas atbrauks no valstīm, kurās dzīves līmenis ir vēl zemāks. Viņi strādās un paši apstrādās mūsu zemi,» tā Rubiks. --------------Diemžēl,Vienotības dombrovskis izvēlējies otro variantu-ekonomikas nogremdēšanu,iznīcināšanu, latviešu aizdzīšanu svešumā /atbrīvojot vietu VLčečeniem un citiem emigrantiem/.
yo
y
Vajag uzlikt mega nodokli "mazajiem HESiem", kas sačakarējuši mazās upes, pelna dubulto tarifu un valstij atpakaļ neko nedod! Pat nemaksā dabas resursu nodokli, lai gan izmanto ūdeni, kas pēdējo reiz, kad skatījos, bija dabas resurss! >:(
pakausis
p
bla bla bla.. baigs sasniegums.. viss ir labi, viss ir forshi.. ej guleet letu tauta.. chuchi saldi un sapnjo sapni par briivo Latviju un briivajiem latvieshiem... nepilna gada laikaa, kaa eiro noraus, taa ar seedeesi pliku dupsi uz savas konsolideetaas renes :D taada iocik sajuuta, ka valdiiba tika amiishu mainstream media vien klausaas!!
Joker
J
nevis Latviju gaida, bet gan noteikti bus 'defolts' vai lata devalvalcija! Nekadu butisku reformu nav, ekonomika saravusies mazmazitina, dzives dardziba pieaugusi nenormali, bet videja alga parsimt latu uz rokas. Taja pat laika no valsts vel aizvien tiek zagti miljoni izredzeto "kastai". Kukuldosana valsts iestades zel un plaukst. Vai tiesam inteligenti cilveki nopietni cer, ka sada valsti ekonomika jutami attistisies?! Nu, pat ja kaut kada naudina paradisies - to tacu tadal izzags (ka LVM ziedojumu gadijuma - un cik vel tadu gadijumu, par kuriem nezinam un nekad neuzzinasim)
anonīmais šakālis
a
Kad jūs ieviesīsiet normālu Eiropas nodokļu sistēmu? Nevar Latvija izdzīvot Eiropas savienībā ar šādu nodokļu sistēmu. Drīz Latvijā paliks tikai uzņēmēji un pensionāri. Praktiski visu valsti uztur tikai darba ņēmēji un vēl fantastiskā veidā iemanās audzināt bērnus. Kā to var neredzēt? Latvijas Republiku gaida defolts, ja netiks mainīta nodokļu sistēma.
Jukums
J
Pieprasu progresīvās ienākuma nodokļa sistēmas ieviešanu! Protams, normālā izpildījumā - ne tajā murgainajā Bičevska-Repšes variantā. Argumentu pret šo soli nav neviena paša. Kā tad ir, Dombrovski - būs reiz vai nebūs?
J
Progresīvo ienākuma nodokli sev Dombrovska kungs nevēlas uzlikt. Elektrības tarifus pacelt vajag, citādi tie veči ilgi neapmirs.
Sniper'sEye
S
Fiksais, stīvais Vilks nespēj izdzenāt slaistīgās un izdomā, arī profesionālismā trūcīgās, finmina bābas, -- tām kauns atkārtot liešus un igauņus, tādēļ gribēja spīdēt ar savu autoīpašnieku atnaudošanas versiju. Jāatgādina jēlīšiem šitā lieta jebkurās nākamajās vēlēšanās.
Fiksais
F
Pasakot A, ir jāpasaka B. Citās Baltijas valstis ir degvielas kacīzē ir iekļauts transportlīdzekļa nodoklis, kas ir loģiski. Dombrovska valdiba izceļas ar kārtējo nespēju loģiski domāt! Tikko tika paaugstināts transportlīdzekla nodoklis. Lidz ar to Latvijā vidēji katrs autobraucējs pārmaksā vairāk kā 100 latus uz vienu transporta vienību.
Revolt
R
Buržuji ir jāpadzen!
???
?
Ko nozīmē ierosinājums no pirmās klases pārtraukt mācīt angļu valodu? Tas ir mācību priekšmets, kam mūsdienās ir liela nozīme. Vecais āpsis Brigmanis var iztikt ar krievu valodu, bet jauniešiem to vajag kā ēst.
zagļu banda
z
Dombrovska (Vienotība) valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes
Oskars
O
Ak tad tāpēc Valdis ir tāds APAĻŠ .....
Sniper'sEye
S
... tāpat kā pērn ar Edgara Jaunupa izsistajiem Ls 140 000 VEF basketa bumbātāju klubiņam.
Šox
Š
Tas, par ko Tu runā, ir kapeikas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas