Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Koķe: neesmu skolotājus nosaukusi par sliņķiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Vai vēl nezini,ka pasaulē ir puse uz pusi Dievi ar Velniem,un ja tie velni nereaģē neuztraucies un nesāc pati nereaģēt,bet māci pēc mākslas likumiem to bērnu un bērns mācīs vecākus.Redzi,daudzkas sākās arī no mums pašiem.
Senais>anglosaxim
S
Portāls nebūs par maksu, es vismaz ceru, ka pildīs solīto. Ja nē, internets ir varen plašu iespēju vieta.
anglosaxis
a
Senais, kur mēs nakotnē tiksimies? Kā saprotu, ja nepasūtīšu "Dienu", šī lapa man nebūs pieejama. Kaut varētu atļauties, tomēr principā negribu tērēt 55 santīmus ne par bijušās, ne jaunās Dienas eksemplāru.
anglosaxis
a
Un daudz augstāk vērtējams ir tas, kurš ir slinks, bet tomēr darbu padara.
anglosaxis
a
Slinkums ir absolūti normāla parādība. Ja kāds apgalvo, ka nav slinks, tad ir vai nu jucis, vai melis.
Senais>anglosaxim
S
Es negribēju te neko teikt, bet man sanāca smiekli. Žēl, ka viņa nepateica skaidrāk, ka slinki gan kā vairums cilvēku. Cita lieta kā nu kurš tiek ar savu slinkumu galā. Man bieži nesanāk, bet tāpēc es nemaz neraizējos.
anglosaxis
a
Noskatījos TV sižetu. Neko nepieņemamu vai kādam apvainojošu ministre nepasacīja. Ja kāds par viņas vārdiem apvainojas, tad tā ir aprobežotība. Nemīlam mēs paskatīties uz sevi no malas.
vecākais auns
v
......bet viņi nepievēršās lietām naktī,rezultātā maz skolnieku klasēs,nav slodze skolotājiem.Jautājumu jāsāk risināt ar pozetīvam emocijām vai mīlestību un viss sāksies no gala un mēs atkal būsim viļņa virsotnē.Aunu,aitu bars nebūt nav slinks,tas visu gaismas dienu iet pa laukiem.lai savāktu ēdamo,tā,ka auni šeit piesaukti nevietā.
VELTA
V
Redz mes jau gribam lai vina ta domatu ka ta zurnaliste teica. Bet diemzel taisniba zinama jau taja visa ir. Nekadi caklie neesam Senie tikumi sen pazudusi.Kadu laiku skola pastradaju. Nu ziniet, lai man skolotaji piedod. , bet tas ir sausmas.Patik jau mums tos cietejus telot.Nu un zurnalisti jau mums nav labaki.
nasca
n
Tiešā tekstā Koķe neteica, ka skolotāji ir slinki. Tomēr žurnālistes domai viņa piekrita. Kauns ministrei, ka viņa par skolotājiem runā kā par aunu baru, kur visi ir vienādi. Mūsdienu atvērtās sabiedrības cilvēkam, īpaši ministrei, ir nepiedodami par visiem izteikties kā par vienādiem. Ir, protams, slinki skolotāji un ir arī tādi, kuri darba lietām pievēršas ne tikai dienās, bet arī vakaros, no rītiem un brīvdienās. Vai daudz esat redzējuši ierēdņus, kuri strādā sestdienās un svētdienās? Šaubos vai ir daudz skolotāju, kuri šīs dienas pilnībā var veltīt sev un ģimenei.
JAUTĀJUMS....
J
...jūs esat ''santehni'kis'' kurš bezmaksas ..salabo krānus..nomaina radiatorus utt!!??????? ...un jums ''gudreli '' taču ir iespēja pastrādāt par skolotāju..ārpus sava darbalaika..tā teikt sabiedriskā kārtā!!..kādas problēmas!!???
ululiņš
u
Ir gadījies saskarties ar tādu "kulturālu" personu kā literatūras skolotāja. Viņa par K. Vonnrgūtu esot kaut ko dzirdējusi. Lasījusi nebija. Tālāk nekomentēšu,lai gan varētu. Ne katrs skolotājs ir pedagogs,
karina
k
es arī esmu skolotāja...kad 5.klases skolēnu gribēju atstāt pēc stundām par nepildītiem mājas darbiem, man zvana tētis, kuram jādodas uz medībām(un kas par to?) un lūdz atbrīvot no papildstundas...Un vispār es jau esmu tik tālu iebaidīta, ka nedēļu iepriekš brīdinu, ierakstot dienasgrāmatā, ka ceturtdien atstāšu pēc stundām paveikt neizdarītos bdarbus.. un tad vēl aizbēg, ierakstu atkal dienaSGRĀMATĀ... Jūs domājat, ka vecāki reaģē?
jumors
j
Vai tad nav skaidrs, ka visiem, kam nogriež algas a priori ir jābūt sliktiem, slinkiem, nevīžām, mazizglītotiem u.t.t. Jo citādi tie, kas nogriež, būs sliktie un to nu nedrīkst pieļaut, vai ne? Un tā- strādā 42 stundas nedēļā- slinks. Strādā vairāk- paviršs. Runā ar skolēniem par atalgojumu- bezkauņa, nepedagogisks. Nerunā ar skoleniem par atalgojumu- nesaisti mācības ar dzīvi, atpakaļrāpulis. Piedomājiet klāt vēl kaut ko- mazohismam jau robežu nav!
cony
c
Komentātoru un daudzu skolotāju neapmierinātība ar Ministri Koķes kundzi kādēļ principā,ja mēs tā paanalizējam ir tikai par to,ka algas ir zemas un protams neiekļaujas ES kontekstā.Bet vai padomājam,vai Koķes kundze ir vismazākā līmenī vainīga,ka Latvijā nokritās strauji finansu līmenis,nauda atstāja Latviju un palika tur sausa vieta.Tikai pateicoties Pasaules,Eiropas finansu institūtu solidaritātei,mūsu valsts organismā cirkulē asinis.Protams gandrīz visur ir anēmija.Skolotāji pirmie saprot,ka tikai šī,lai cik nepatīkama,krīze jau rod iespējas pārkārtot mūsu dzīvi,saimniecību,izglītību,veselību,kultūru,zinātni utt uz efektīva,novitātēm bagāta,atbildīga,radoša darba ceļa,kas nav viegli.Vēl ļoti liels sasniegums,ka mēs katrs padomāsim un izvēlēsimies pēc sava prāta,nevis naudas maisu ieteiktos pārstāvjus nākošajā saeimā.Galvenais,lai ievēlētie pārstāvji pa īstam kalpotu tautai,nevis savām lokomatīvēm,oligarhiem.Koķei labu veselību un raženu darbu tautas izglītības laukā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas