Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Komā esošais bērns fiziski ietekmēts, tēvs aizturēts

Policija ir aizturējusi divus mēnešus vecā puisīša, kurš ar smagām galvas un muguras traumām nogādāts Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā un joprojām atrodas komā, tēvu, šovakar intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam 100. pants atzina Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis.

I.Ķuzis arī informēja, ka pretēji iepriekšējām liecībām tēvs bērnu fiziski ietekmējis. Tēvs iepriekš policijai  sacīja, ka, vārot bērnam putru, viņam zīdainis izkritis no rokām. Tēvs tomēr vēlāk policijai atzinis, ka bērnu fiziski ietekmējis, jo bērns ilgstoši bļāvis.

Pašlaik ierosināts kriminālprocess par cietsirdīgu un vardarbīgu izturēšanos pret nepilngadīgo, tomēr I.Ķuzis pieļāva, ka tuvākajās dienās lietu varētu pārkvalificēt uz smagāku noziegumu, tas ir, tīšu miesas bojājumu nodarīšanu.

I.Ķuzis arī atklāja, ka bērna tēvs un māte iepriekš ir bijuši policijas redzeslokā, māte agrāk bijusi arī sodīta. Abi vecāki arī lietojuši narkotiskās vielas.

Kā ziņo LETA, bērna stāvoklis vēl joprojām ir smags un viņš joprojām atrodas komā, taču ārsti cer, ka tuvākajās dienās stāvoklis varētu uzlaboties.

(Papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas