Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Krievijas vēstnieku izsauc Riekstiņš; Vešņakovs lobē parlamentā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
VĒL KRIEVU VĒSTNIEKS NAV IZSŪTĪTS,kauns valdošie ????!!!!!
tobis
t
Krievijas iebrukums Gruzijā savā ziņā ir Krievijas fiasko staptautiskā līmenī. Daudzu Eiropas valstu iedzīvotāji sajutīsies apdraudēti un nākamjās vēlēšanās nobalsos par cilvēku kas solīs palielināt militāro budžetu un izteiktāk sadarboties ar ASV. Ja Eiropas lielo valstu līderi būtu vienoti un nepiekāpīgi šādā jautājumā nekas tāds nenotiktu. Krievijas varenums ir uzpūsts.
@
@
Precīzi!
Viesulis
V
Riekstiņš varēja pārējai pasaulei parādīt priekšzīmi, pieprasot Krievijas vētniekam atstāt Latviju līdz brīdim kamēr Krievijas okupācijas karaspēks nebūs izvācies no Gruzijas zemes - mums nevar būt diplomātisku attiecību ar bandītisku un agresīvu valsti, kas pastāvīgi iejaucas citu valstu iekšējās lietās, tagad jau sākot pielietot spēku!
dore
d
Man būtu kauns no tautiešiem,ja es būtu no krieva izvēlēts par nodevēju-uzticības personu.Bet Brigmanim un Bērziņam tāds jēdziens kā kauns un arī gods ir svešs.
zebu
z
Palasie,ko Bērziņš saka Gruzijas sakar'! Laikam tak Krievu v'ēstnieks zin,kuri deptāti pasaucami smadzenītes paskalot un naudu pasolīt!Šādās sarunās obligāti būtu jābūt klāt žurnalistiem,jo tautai jādzird,ko tautas kalpi runā ar svešas,naidīgas valsts vēstnieku!
Noviikjis
N
Re, pavei, re, ku' jau tiekas, jau juut, kur ko var panaakt, viss notiek. I sarunaas, i kopaa sjnabi iedzers. Viss beigaas buus "klaars", kaa saka Ufo.
pamela
p
Saeimas kauna traips,vai jums nebūtu jāuzklausa ABAS konflikta puses?KAPĒC JĀSLAPSTĀS PA VIENAM PIE OKUPĀCIJAS NOLIEDZĒJA?Prezidents,Saeimas priekšsedis kopā ar Igauniju,Lietuvu,Poliju izteica savu valstu viedokli.Sarkanais čekas ūjotājs Bērziņš paspēja jau izmuldēties ,ka diez'vai Saeimas ĀK atbalstīs Gruziju.Tu redz'- mums ir divas atšķirīgas ārpolitikas.Tiem politkretīniem /pēc Šķēles/ nelīdz neviens referendums,jo smadze'ņu vietā zinātniskais komunisms.10.Saeimā vietas šiem tauku blāķiem vietas NEBŪS.Bērziņš aizmirsis LC egļu taku.
K-K
K
... Neput nu dumus cilvekiem acis - nejutis spiedienu. Vispirms izskaidro kada tev tur lisana pirms AM utt. - vai esi atbildigs Latvijas valsts parstavis ...?
nezinitis
n
vešņakovs vai tas nav latvijas prezidentS.
jaunietis
j
Žēl, ka Vešņakovs lieki tērē laiku - Brigmanis un Bērziņš - totāli laipotāji un cilvēki, kas neko reāli nelemj.
Par Gruziju!!!!
P
Laikam A.Bērziņš sapņo..vai vispār nesaprot ko pats saka..vai domā ka tauta ir stulba..vai viņam tā runāt liek ''maizes tēvs''...sō vai ir tik daudz...bet LATVIJAS REPUBLIKAS SAIEMAS deputātu nostāju jau parāda šī individuālā tikšanās ar AGRESĪVAS valsts vēstnieku!!!!!Vai Ārlietu ministrs nepauda VALSTS NOSTĀJU šajā jautājumā!!!????..un Saiema ir ''valsts valstī''!!???????
gri
g
Visprms lai atzīst Latvijas okupācijas faktu un atdod Latvijai arhīvus, nevis kā lien mūsu Saeimas mājā
Izeja plus
I
Tikai sadam scenarijam tomer laikam butu vajadzigs jedzigs miera uzturesanas speks, kur ietilpst ari rietumu valstu karaviri, lai noverstu provokacijas no separatistu puses.
Izeja
I
Iespejams, Gruzija vareja pagaidam par savam teritorijam aizmirst, bet neatteikties (ka Japanas gadijuma ar Kurilu salam) un koncentreties uz ES un NATO dalibu, gaidot piemerotaku bridi situacijas atrisinasanai. Gan jau tas kadreiz pienaks, Putins ari nav muzigs un varbut kadreiz naftas cenas ari vairs nebus tik augstas. Krieviem tas butu neizdevigi, jo vajadzetu celt dzives limeni sajos anklavos, lai pieraditu, ka vieniem pasiem tiem klajas labak... Tas ir patiesiba vislabakais, ko saja situacija var darit - pasivi stradat diplomatisku risinajumu virziena, vienlaikus praktiski par tiem aizmirstot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas