Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Kriminālprocess par vēlēšanu dokumentu viltošanu sākts par kādu iecirkni Kurzemē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grieta
G
Protams, jo no sākuma bija ievēlēts Baštiks, tad tika proklamēts Zāļāns, bet vēlāk atkal Baštiks.Kā gan lai te nebūtu problēmas?
lūdzu
l
pasakiet man, ko tie ,kas vēlēja ar tukšām aploksnēm panāca? Neko stulbāku iedomāties nevar. kas tas par protestu? tāds protests, kas absolūti neko neietekmē ir tukša laika un nervu škiešana.
Elizabete
E
Bet A.Liepiņa pievienotais foto gan ir jāpārbauda. No kura vēlēšanu iecirkņa ir šis foto ?? Tajā skaidri redzams, ka balsis tiek skaitītas pretēji jebkuriem CVK priekšrakstiem, jo reizē uz galda atrodas gan biļeteni, gan atplēstās aploksnes, vārdu sakot vesela putra. Tad jau nav brīnums, ka uz CVK nevarēja pat līdz pusnaktij pirmās ziņas paziņot.
Terorists
T
Nu kādēļ Šlesis,jo ar demokrāti biju domājis otru kvadrātu.Un ja tas parādītos tad zinātu ko man darīt,bet tā knaps 1 pēc 10 baļļu vērtējuma.
jupis
j
Problēmas it kā esot ar Zaļānu un Baštiku!
fakts
f
Dzirdēju, ka tur problēmas esot ar ~40 pazudušām aploksnēm.
hehe
h
Tas bus par Brigmani ! Vins nemaz netiktu saeimaa citadi kaaa smaucoties.
Holms
H
Man aizdomas, ka tas ir par vienu Ventspils iecirkni, saistībā ar SC iesniegumu.
KLM
K
no kurienes tik daudz lemberdzēnu te saradies. Tātad šmaucās. ................................................. ............................................................ ........... Nešmaucās vis - lemberdzēns izkaltējis visus greznos ziedu pušķus, kurus viņam labākie tautas dēli un meitas pasniedza pirms katras tiesas sēdes, ar šiem tūkstošiem ziedu pušķu šis apstaigāja visus vēlēšanu iecirkņus, katram vēlētājam pa pušķim, un, lūdzu, rezultāts kā uz delnas. Tā nav nekāda šmaukšana - lemberdzēns atdod tautai to kas pieder tautai - abpusēju mīlestību..
juris
j
Tāpēc es domāju - no kurienes tik daudz to lemberdzēni te saradušies. Tātad šmaucās.
KLM
K
Visas, diemžēl, ir šausmenes. ................................................ ...................................... Apbrīnojama erudīcija, bet kaut kas mani dara domīgu, nevarot saprast iemeslu - kā var piemirst šausmeņu šausmeni - No diviem kretīniem lielākais gudrinieks ! Nu kā to var piemirst?
!
!
Jā, vēl jau ir arī citas filmas. Mans draugs, nenopietns Buldozers. Ceļamkrāns Jāņu nakts krāsā. Jūrmalgeitas dāvanas pa telefonu. Nepabeigtās vakariņas Pareksā. Melnā shēmotāja spīlēs. Dāvana vientuļam partijas biedram. Visas, diemžēl. ir šausmenes.
!
!
Nē, tas ir no šausmu filmas "Vecais brīvostas krāns". :)
KLM
K
Jā, tie finanšu okupanti ir drausmīgi, visi kā viens sorosīti un masoni, Delnas uzpirkti nelieši ! Bet mani interesē cits - vai šis burvīgais citāts krievu valodā ir Pavļika Morozova monologs no oreras Kā rūdījās tērauds ?
!
!
Kā viņus tur sauca ... finanšu okupanti, lūk, atņēmuši saules gaismu perspektīvam ministru prezidentam! Kas vispār notiek!? :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas