Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Kristovskis: Sarunu atsākšana ar SC ir Štokenberga subjektīvs viedoklis

Trešdien publiskajā telpā izskanēja Vienotības līdzpriekšsēdētāja un Sabiedrība citai politikai (SCP) valdes priekšsēdētāja Aigara Štokenberga viedoklis, nosaucot par loģisku sarunu otrās kārtas sākšanu ar Saskaņas Centru (SC) par valdības veidošanu.Politisko partiju apvienības Vienotība priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis šos izteikumus vērtē kā sava partnera individuālus un subjetīvus izteikumus.

Tie neatbilst _Vienotības_ valdes pieņematajai pozīcijai attiecībā pret _SC_. Kā izteicās Ģ. V. Kristovskis, valdību veidos divi spēki, kas izstrādā valdības deklarāciju, kam ir pamatizpratne par amatiem valdībā, un tajos nav _SC_ pārstāvju. "Katram var būt individuāls viedoklis, tomēr tam jābūt samērīgam”, uzskata _Vienotības_ priekšēdētājs.Arī _Vienotības_ valdes līdzpriekšsēdētāja Solvita Āboltiņa atzīst, ka politisko partiju apvienībai ir trīs līdzpriekšsēdētāji, kuriem ir tiesības uz dažādiem viedokļiem, tomēr valde ir lēmusi par divu politisko spēku koalīciju bez _SC_. "Tajā pat laikā ir jāmeklē sadarbības formas gan ar _SC_, gan citām opozīcijas partijām," uzskata S. Āboltiņa. 

Aigars Štokenbergs Dienai.lv apstirpināja, ka viņaprāt varētu atjaunot sarunas gan ar SC, gan arī VL/TB-LNNK, jo lielākas koalīcijas darbs būtu efektīvāks.

(papildināta ar Aigara Štokenberga viedokli) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas