Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Kursīte vēl apsver, vai kļūt par Saeimas deputāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kur
k
Vinja nedriksteja par zinatnieci kljut tavuprat.
kur
k
Ka PSRS ir labi? Vai vinjai vajadzeja tai laikaa t\ev kurpes tirit, tu domaa? Pat Seile no TB/LNNK aizgaaja. Maz stradaja?
Ha!Viā gribētu lai mēs tā
H
Laba ironija 23:51 Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"! Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"! Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"! Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"! Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"!
Negodīga arī kursīte
N
Visi tie, kuri kandidējuši uz parlamentu no viena saraksta, tā paša sasaukuma laikā pārbēg uz citu partiju un nenoliek mandātu, ir vismaz negodīgi pret vēlētājiem.
Kursīte bez morāles
K
Nodot savējos un pārbēgt uz kaut kādu amorfu veidojumu.... nav glīši... :( Mandātu izcīnija saraksts TB/LNNK, nevis pers. J.Kursīte. Kauns, kauns, kauns
Vai nav smieklīgi?
V
Vai nav smieklīgi? Tad, kad piekrita kandidēt - vai tad tas tika veikts bez "apsvēršanas"?! No otras puses - arī man šķiet, ka tas mandāts pienākas TB/LNNK. Arī Seilei, Kalnietei, Visvaldim Lācim mandāts JĀNOLIEK.
Piekrītu
P
# Antipanorāmisc 23:44 Tiešām anekdote: 2006.g. godīgā Kursīte pārstāvēja TB/LNNK. Visi vēlētāji viņu tā arī paplusoja. Ja šobrīd viņa ir citā partijā, tad viņai NAV TIESĪBAS uz Saeimas mandātu. Profesore Kursīte! Ja Jūs esat ""GODĪGA"" kā JŪS izsakāties, tad Jums nav tiesību uz tēvzemiešu mandātu.Jums nav tiesību būt Saeimas deputātei. Kļūstot par deputāti Jūs tikai vairosiet mūsu kā vēlētāju nihilismu. Jūs zogat mandātu!!!:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((( # Vērtēt komentāru: 1 balle 2 balles 3 balles 4 balles 5 balles Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x es 23:48 KURSĪTE TOMĒR IR PAŠLABUMA MEKLĒTĀJA. psrs laikos dziedāja, ka komunisms ir labs, tagad, ka valsts slikta un cilvēki slikti, un tagad nebūdama TB/LNNK partijā, lien Saeimā. Godīgs pašlabums! # Vērtēt komentāru: 1 balle 2 balles 3 balles 4 balles 5 balles Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x Laba ironija 23:51 Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"! Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"! Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"! Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"! Profesore Kursīte šajā bildē pārstāv, protams, "godīgo cilvēku"!
Imis
I
Janīna Jums acīmredzot patrreiz ir ļoti grūti, teiktajam ir vairāku faktoru kopums, bet būtu jāatrod spēks un varēšana doties uz Saeimu , jūs taču no saraksta vēlēšanās netikāt svītrota kā viens otrs, Jūsu zinātnieces autoritāte Jums var tur palīdzēt! Protams jāapzinās , ka ar vienu balsi / vai mazākumu balsu/ nevar jautājumu izlemt vēlamā virzienā , bet šobrīd Latvija ir ļoti grūta ceļa priekšā, vajaga Latvijai palīdzēt!
Runcis Renārs
R
Patiesībā es biju ļoti, ļoti izbrīnīts, uzzinot, kuram politiskajam spēkam Kursīte pieslējusies - manās acīs viņa līdz šim bija cilvēks, kas ļoti labi pazīstams ar Latvijas vēsturi un varētu izvēlēties tikai sociāldemokrātisku partiju, bet nekādi ne labējos.
Ventiš
V
Ko runā muļķības, viņu asinis rit manās dzīslās!
Haris
H
Tas iepriekšējais "Haris" nu gan bija kāds viltvārdis.:)
who cares
w
Kursh izmiir jau kur tas laiks. Tagad pa briizham vel kaads ventish i, bet tas ari vis, taka nau ko te iztaisities.
neticu
n
tiešām neticu, ka profesore ies pie tiem tauku mūļiem, es to nesapratīšu, ja tā notiks..
Haris
H
esmu kursis
hm
h
Hari pamācies latviešu vēsturi - latgaļi un latgalieši nav viens un tas pats. Ja neesi kāda no latvijas minoritātēm, tad visticamāk arī Tu esi no latgaļiem :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


Straumem varētu pavērties iespēja iekļūt Saeimā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas