Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - "Labestības dienā" zvanot saziedo aptuveni sešas reizes vairāk nekā nepieciešams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lapa
L
Valsts galvenā ubagotāja K.Pasternaka. ! Kā man riebj šitas viņas gaudulīgais tonis, viss tas balagāns ar naudas mangošanu. Kā rodas cerebrālā trieka ? Vai bērniņš visus 9 mēn. jau mātes puncī ir bijis slims ? Vai tā rodas dzemdību laikā ? Varbūt to naudu vajadzētu prasīt no mūsu ginekologiem, vecmātēm ? Ja tie bērni būtu dzimuši ar ,, ķeizaru ,, ?
Kaut būtu veseli bērni !
K
Pats trakākais, ka vari ziedot kaut miljonu, bet tie bērniņi pilnīgi veseli nekļūs...!
Žēl, ka ir slimi bērniņi
Ž
Labi, ka bērniem ziedots...bet ko dara valsts iestādes šajā jautājumā ? Ir tak veselības ministrija ? Labklājības ministrija ?
aijux
a
Ir nožēlojama tā valsts kurā bērni ubago pēc dzīvības
Jana
J
Es nebrīnos, es domāju. Labdare Swedbank. Attiecībās ar grūtībās nonākušajiem kredītņēmējiem nekāda labdarība nav novērojama, arī šājās ģimenēs ir bērni, varbūt pat slimi. Viena galva - divas sejas?
nnn2
n
Swedbanka nomaksā visus nodokļus,lai katrs noziedotais lats un santīms pilnībā aizietu bērniem
atbilde Janai
a
ja Jums ir darbs un veseli bērni , vai to nav, tad ziedojiet 1 latu ...ja ne , arī nekas, ziedos citi ,kas nebrīnās
Pūce
P
Tracina Swedbankas izmisīgie centieni šo pasākumu izvērst par savu reklāmu, it kā viņi būtu tie, kas iedevuši naudu.
Jana
J
Jau pagājušajā gadā un arī šogad uzdodu sev jautājumu - kas ir tie, kas patreiz var atļauties ziedot, no kurienes viņiem nauda, kuru ziedot? Un tik lielas summas. Augstākā ierēdniecība? Valsts uzņēmumu pārvāldes struktūras? Skolotājs? Medmāsa? Privātā uzņēmuma vadītājs?
KLM
K
Viss aizkustinošākais brīdis bija, ka slimā bērniņa tēvs - spēcīgs vīrietis, kurš noteikti dara visu iespējamo un neiespējamo sava bērna labā, tiešreidē nevarēja pateikt, ko vajag viņa bērniņam, bet asaras un seja pateica visu..... .................................................. ............................................................ ......................... un tas, varu apzvērēt, pieņemu, viņu kā labu cilvēku, padarīs daudzreiz labāku, un viņš pirmais atsauksies, ja kāds lūgs palīdzēt, jo tās ir neiedomājamas šausmas un mokas redzot slimu savu visdārgāko pasaulē, apzinoties, ka nevari palīdzēt..Nedod Dievs to izjust nevienam....
Ieva
I
Problēma jau ir tā, ka, piemēram, nenodrošinot, kārtīgus dzirdes aparātus, tiek stipri ierobežota šo bērnu iespēja vēlāk mācīties vietās, kur process balstās gk. uz lekcijām....Ja bērnam ir kustību traucējumi, tad mācīties var tur, kur ir iespējams tikt klāt....lai integrētu normālā skolā aklo, ir nepieciešami nebūt ne lēti palīglīdzekļi, lai ko pļurkstētu PB pārstāvji...
nnn2
n
Skatoties vakar labestīgo raidījumu gribējās visus mūsu veselības ministrijas,labklājības,finaņšu ministriju vadītājus,kā ar valdības ministrus esošos un bijušos ,saeimas deputātus publiski nopērt no visas sirds un iespļaut sejās,pa to ka veic genocīdu pret Latvijas tautu ar šādā veidā,liekot cilvēkiem lūgt,lai dzīvotu un lai paši varētu izaudzināt savus bērnus...TIE VISI VECĀKI IR MALAČI UN LIELS PALDIES VIŅIEM,KA VIŅI SAVUS BĒRNUS NAV PAMETUŠI,BET AUDZINA PAŠI....Viss aizkustinošākais brīdis bija,ka slimā bērniņa tēvs-spēcīgs vīrietis,kurš noteikti dara visu iespējamo un neiespējamo sava bērna labā,tiešraidē nevarēja pateikt,ko vajag viņa bērniņam,bet viņa asaras un seja pateica visu.... Turaties un paldies.....
NAV VIENALGA
N
shis viss taapat ir ego princips! viens neko neziedo, bet visu gaadaa tikai sev un no taa guust kaifu - sliktaakaa ego forma; otrs visu laiku ziedo un taa guust apmierinaajumu dziivee - labaakaa ego forma; tachu abi varinati ir saistiiti ar ego... atshkjiras tikai pieeja lietaam!
KLM
K
savādāk visu mūžu neizlīdīsi no tās pakaļas, kur esi ........................................................ ........................................... savādāku atbildi no Jums pat grūti iedomāties, ja par mērauklu pieņem Jūs niku - ruksis
Ivars Graudums
I
Mani aizkustinaaja zinja, ka latvieshi ziedo saviem baaarenjiem un vispaar daudzos gadiijumos vaac ziedojumus. Jo vairaak latvieshi pashi gaadaas par truuciigajiem, jo mazaak latvieshu atstaas savu dzimteni un gaidiis tepat uz labaakiem laikiem. Un lielaakas buus muusu izdziivoshanas iespeejas. Es nesuutu ziedojumus uz Latviju, bet par pasha naudu apmezhoshu savas lauku maajas Vidzemee. Arii tas naaks par labu valstij un taatad arii tautai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas