Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Latvijā pirmais smagais cūku gripas gadījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Salna36
S
"Rockefeller & Co" kontrolē globālas biotehnoloģiskas izmeklēšanas un jauninājumus. Komerces veseības aizsardzība ir pilnīgi pakļauta šim koncernam, kā arī avīzes un televīzija! Ne cūku gripa ir bīstama - bet vakcīna pret to, jo tā izsauc vairāk nāves gadījumu, nekā pati grippa! Nāves gadījumi no cūkas gripas ir mazāki nekā no parastās gripas! Jūs piemāna un izpiež naudu! Cūku gripa ir mākslīgi radīts vīruss. Vakcīnas, kā jau te tika minēts, bija gatavs vēl pirms vīrusa palaišanas un ir bīstamākas nekā pats vīruss. Vakcīnas satur ne tikai smagos metālus un citas indes, bet arī INFORMĀCIJU, kas tiek iekodēta cilvēkā, saņemot vakcīnu. Tās ir bumba ar laika degli, un tieši pēc iespējas lielāka cilvēku skaita vakcinācija, nevis vīrusa izplatīšana, ir attiecīgo (ne)cilvēku mērķis. Kā jūs domājat, kādēļ gan presē visā pasaulē ir sacelta tāda ažiotāža? Lai visi labprātīgi skrietu vakcinēties un bāztu galvu cilpā, kad "beidzot" tiktu izgudrota vakcīna, kas "glābs visu cilvēci". No sirds un asinsvadu slimībām, no vakcīnu blaknēm un saindētas pārtikas beigu beigās mirst daudz vairāk cilvēku nekā no šī uzpūstā bubuļa. Un vēl viens jautājums neticīgajiem - kapēc medicīnas personāls daudzviet pasaulē atsakās no šīs vakcīnas???
Esiet rāmi
E
Liecieties mierā ar cūku gripu. Visticamāk, ka cilvēki ar gripu slimo tāpat, kā vienmēr, un vienai no gripām pievērst tādu uzmanību nav vērts. Tas vienkārši ir kārtējais zāļu bizness, kurā kāds vēlas kārtīgi nopelnīt.
Esmu TP medicnas laupitajs
E
labak uzmanigi izlasiet Tamiflu lietotaju instrukcijas pirms lietosanas
Rozenta;e.
R
Visu jusu raksti sodien suukaa. Lielako dala no vakar dienas un vel vecaki. Pas ASV alus bruvetaju vismaz nedelu vecs Skaidrs ka jums neintrese skandal s ar Tautas Partiju. Jus esat pieradijusi ka jusu jaunais ipasnieks ir pats Tautas Partijas biedrs vai lti pozitivi noskanots par TP. Nav noslepums. loti loti skaidri acimredzami.
Ingemars
I
Un mēs te šūmējamies par meteorīta reklāmas akcijum, bet tas taču nobāl salīdzinājumā ar pretgripas medikamentu akciju kas notiek visā pasaulē ar nosaukumu "Cūku gripa". Pie tam viņi netaisās atmaksāt nodarījumu, tieši otrādi prasa mums lai mēs viņiem maksājam. Tas būtu taspats ja Tele2 prasītu naudu par iespējmo nākamo meteorītu apdraudējumu un visi panikā bļautu un pirktu kautkādus krāmus, pie tam vēl galvenie valsts astralogi (cūku gripas gadījumā infektalogi) sludinātu kas un kur jāpērk. Tā ir kārtīga akcija!
morgenstern
m
Redzi, citu zāļu jau nav kā tamiflu (nu atskaitot zanamiviru). Tā ka monopolu reklamēt ir gandrīz tas pats kā savlaik bija "Lidojiet ar Aeroflot lidmašīnām" :)
kenta
k
Neviens te neko nereklamee, tracina, ka Latvijaa cilveeki nezina normaalas zaales, kas paliidz uzreiz, taa vietaa dzer kaut kaadus simptomu nonjeemeejus un paliek veel slimaaki vai ielaizh komplikaacijas, kam tas vajadziigs??? Veel vairaak tracina, ka arii aarsti neliekas ne zinis, lai arii nav par briivu kaa daudzviet pasaulee, tomeer vismaz izveelei ir jaabuut, jo ne jau slimniekam aarsts jaapamaaca........
daunitis to Ieva
d
Tur jau tas suns aprakts, ka precīzu informāciju nepublicē, Tā ir vieglāk ar pūli manipulēt.
Mija
M
Iespējams, ka ir analogi. Valstī, kurā dzīvoju, iesaka un lieto minētās zāles, kā lētāko variantu :)
nu
n
nu cik var terorizēt ar šiem "briesmu" rakstiem ?? mums ko citu mirušo trūkst? nav nevienas pozitīvas ziņas?? jeb cūku grupas aizmugure ir tik spēcīga, ka visi mēdiji nolobēti???
cirkulis
c
krīt acīs, ka šet un citos portālos daži personāži veic konkrētu zāļu reklāmas kampaņu.
zzz
z
Vai arī būtu informējuši par to, cik daudz cilvēku katru dienu cieš/iet bojā ceļu negadījumos... Salīdzinājumā -varbūt mēdijiem ir vērts pievērst uzmanību kam citam...
kenta
k
Jaa, zinu, toties komplikaacijas peec gripas ir jaaarstee ar antibiotikaam, kas ir daudzreiz kaitiigaakas par tamiflu, no kaa Latvijaa nez kaapeec tik ljoti baidaas....
Mija
M
Antibiotikas pret vīrusiem nepalīdz, pret vīrusiem palīdz pretvīrusu zāles.
kenta
k
Es jau saku, Latvijaa nevajag zinaatnes sasniegumus, tik kjiploku.......un kaudzi antibiotiku komplikaacijaam, jo taas nez kaapeec cilveekiem liekas nekaitiigaakas.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas