Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Lejiņš izvēlas Vienotību; izslēgs no LSDSP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Lelle man atgādina vienu lauku sievu no Tukuma, kura Atmodas laikā, lai "apliecinātu savu patriotismu", pie iespējas centās iespert krievu bērniem:) Nepagāja ilgs laiks, kad viņa sāka vaidēt, cik laba dzīve esot bijusi PSRS.
Niks
N
Mūsu intelektuāli impotentā LSDSP turpina pazemināt savus reitingus :)
lno
l
Lejiņš - nodevējs! __________________ Ar šo sevi esi ierakstījis nepieskaitamos:)
andrejs
a
Sestdien "māmuļā" LSDSP kongress. Kaut esmu sens partijas biedrs- neiešu. Sociādemokrātijas idejas nodotas, organizācija deģenerējusies. Varbūt 'Vienotībā"ir vēl kāds tik patiess kreisu ideju cilvēks kā Atis? Vismaz būs par ko balsot.
jautrais
j
.. .Lejiņa ideja....... pie siles un lielas.....
Lelle
L
Tantesidra. Tu esi nejauka. Ej prom.
pilnīgs sviests
p
Ar Lejiņu neviens nekad nav uzvarējis. Vienotība kā putekļusūcējs savāc visus, kas grib tikt Saeimā, bet nu netiks jau, nekas nesanāks un tad arī visi atkal pašķīdīs kur kurais...
ziņkārīgais
z
Apsveicu A. Lejiņa kungu ! Lai arī Vienībā ir vairāk kā vajag Vadoņu, ,kas var vilkt katrs uz savu pusi ,kā Krilova fabulā .Tak ticu ,ka uzvarēs saprāta balss. Tikai bieži kaitina ,ka inteliģenti cilvēki ,bet neprot skaidri un saprotami runāt ar cilvēkiem ,it kā no augšas - '' tikai mēs visu saprotam'' . Ko gan neteikšu par Ati Lejiņu ,par viņa izteikumiem , tas pat ir interesanti un gudri .
monitors
m
Jā, tā jau domāju, ka tas sapnis par eiropeisku sociāldemokrātiju Latvijā beigsies A.L. ar dalību nacionāldemokrātiskā apvienībā. Iestāties citā partijā, saglabājot iepriekšējās partijas biedra karti - to, man šķiet, nekāda eiropeiska sociāldemokrātija nepieļautu. Tas noteikti ir pret LSDSP statūtiem un tur Dinēvičam nekādu manevra iespēju nebija. "Vienotība" arī, kā zināms, prasīja, lai sarakstos ietvertie kādā nebūt "Vienotības" partijā iestātos. Tad nu A.L. piemeklēja to, kas tāda kreisāka izskatījās, ar progresīvā nodokļa prasību. Tagad, tiešām, Vienotībā būs idejiskais rasols - ir nacionāli konservatīvie, ir nacionāli liberālie, ir centristi un tagad arī mēreni kreisais piepulcējies. Dievs dod, ka frakcija pēc vēlēšanām neplīst pa visām vīlēm. Harizmātisku personu apvienībā arī vairāk nekā būtu nepieciešams, visas šīs personas jūtas pašpietiekamas, līdz ar to disciplīnas groži var bīstami atslābt.
TanteSidra
T
jaa, varesi svitrot tos kas nepatik, es ari ta darishu.
Lelle
L
Jā un nē. Simpatizēt jau kādu laiku var, bet, kad redzi kas patiesībā tiek vārīts, tās simpātijas izkūp kā dūmi. Arī SCP reizēm gāž podus, tikai mazāk kā JL jau ir sagāzis. Patiesībā man vienmēr paceļas jautājums: vai es neesmu marionete, ar kuru grib manipulēt? Jo svarīgākās lietas tiek lemtas aiz biedru mugurām un reizēm, nāk ārā paziņojumi, kas liek šausmināties. Tomēr Vienotībā ir arī godprātīgi ļautiņi, kuri svēti tic pārmaiņām. Skatīsimies, kuri ņems virsroku....
TanteSidra
T
tu Lelle pirms tris gadiem simpatizeji Jaunam Laikam, tad SCP, tagad laikam esi vinjos vilusies jo izskatas ka tev nav nekadu partiju disciplinas. bet tas nekas, es ari esmu bezpartejiska. zinaju visu iespejamo par Intu Caliti un pazinu personiski no 90-to sakuma. man vinja idejas ne ar ko nav svarigas pec ta kad vinsh iestajas Chevera "Saimnieka" partija.
Lelle
L
Tikko Ints Cālītis LNT Tautas deklarācijā pateica tieši to, par ko es te iepriekš runāju. Tad jau jums abiem ir jāmetās virsū arī I.Cālīša k-gam...
Lelle
L
Esmu visīstākā! Izkatās, ka trāpīju pa sāpīgu vietu. Pardon! Palūriet vien paši tajos sarakstiņos! Tie paši, kas it kā kandidē no laukiem, visi sen jau par Rīgu ganās un laukus redz tikai pa mašīnas logiem, bet ir nadzīgi lēmēji par laukiem un tur dzīvojošajiem. Ja tā nebūtu, tad tagad lauku uzņēmējam, pašvaldībām, fiziskām personām pēc valsts pakalpojuma nebūtu jābrauc simtiem km tālu. Šoreiz par tiem Pipikjonkuļiem un tantukiem nemaz nav ko satraukties, jo ar kuru runāju, tas pasaka, ka balsot vairs neies un viņus pārliecināt vispār vairs nav iespējams. Arī jaunieši tur to pašu toni un tik taisās projām braukt. Viņi visos ir vīlušies. Bet krievi(arī daudzi latvieši!!!) ies un par ko balsos, zināms visiem. Tā ka valdošie lettiņi ar savu stulbumu šo valsti vien būs iznīcinājuši.
s
s
tak nošaut tādus node'vejus ir par maz. visi skrien kur sile ir tuvāk. lejiņš ir pidars un kretīns. Vienotība arī mazliet ir padebīla kāpēc ir jānņem pie sevis pārbēdzēji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas