Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Lembergs startēs vēlēšanās, ja viņu apcietinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Šajā sakarā labāk tad Lembergu redzu pie varas nekā tos tukšKampējus. ............................................ ............................................................ ...... Cienītais, tā ir Jūsu izvēle, bet manuprāt, ir bezgala skumji, ka izvēle ir vienīgi no personām, kuras visas lielākā vai mazākā mērā ir sevi apliecinājušas nu galīgi ne no labās puses, piemēram, es balsošu par viņu, jo nozadzis divas reizes mazāk kā cits.Manuprāt, tas pat traģiski, jo tā vien šķiet - šajā valstī nav godīgu cilvēku - jo visi zog ( pretendējot pat uz premjera krēslu!!!)
zika
z
Nu gan L. kartīgi izblamējies,parāda,ka tik vainīgs un nobijies,ka jau nesaprot,ko muld.Apcietināt!!!
izbijis valsts patriots.
i
Es tikko faktiski no darba,komentēt nesanāks jo pēc studas jāpalīdz novadīt sporta sacensības,tā ka ne vienmēr iznāk laika te ,, GUDRI,, pavāvuļot. Varu tikai piekrist. Kā mums tas teiciens--Velns viņu sazin ar ko tas beigsies. Mums vēlētāju tik daudz ka matti pēc tam atkal celsies stāvus.,kad 'būs savēlējuši . pat zīgerists jau gumijas zābakus sūta uz latviju,tā kā turamies.
duste
d
Taisnība un mana vēlme, bet tas būs kad tauta nebalsos par viņiem vēlēšanās. Tagad nekas neliecina ka atkal netiks ievēlēti Tautas Posts Kvadrātā ar visu kompāniju. Šodienas reitingi neko nenozīmē. Šajā sakarā labāk tad Lembergu redzu pie varas nekā tos tukšKampējus. Ko viņi labu ir izdarījuši Latvijai? Kas ir tas viņu labais darbs. Lembergam vismaz smuka pilsēta. Arī no savas Vienotības gribētos dzirdēt skaidrākus signālus, ko viņi taisās darīt, skatījumu uz nākotni, labāk rūgtu patiesību nekā saldus melus.
?!
?
Toties visi mani radi un paziņas uzskata, ka, balsojot par noziedzniekiem paši balsotāji kļūst par noziedznieka līdzdalībniekiem, protams, ja ir pieskaitāmi.
izbijis valsts patriots.
i
Kas spieda Lembi tiesāt? Jenķi,vai atceraties ka reiz pat ASV vēstniece uzstājās ar runu,par oligarhiem. Cik noprotu lembis kaut kur ir izdarījis ne tā. Par pārējiem ,protams,bet es to nedomāju kā atriebību,bet to ka šiem cilvēkiem ir beidzot jāsaprot ,ka ne viss ir atļauts.
edis
e
VISA CIENA AIVARAM,PAR VINU BALSOSu PATS UN VISMAZ DIVDESMIT MANI PAZINAS.
KLM
K
Piekrītu, bet godīgums brīžiem ir abstrakts jēdziens, piemēram, pārējie ''varoņi'' ir svēti pārliecināti, ka tiesāt Lembergu tikai vienu ir godīguma kalngals....Pārējo domas, ka jātiesā visus, manuprāt, šajā valstī (augšā) bieži vien sapinās (neatsienami) savstarpējos ''kariņos", diemžēl....
duste
d
Piekrītu, bet vai ir godīgi censties notiesāt vienīgi Lembergu?
sos
s
Lembergs uzvedas kā bāba!
Meistars
M
Es noteikti maldos,bet mans viedokļis,ka Lembergu par zagļi pataisīja Godmanis,Gailis,Krištopāns,Emsis un iespējams arī Bērziņš.Sķēle gribēja viņu ierobežot,rādot vēl labāku piemēru,kā vajag apzagt valsti un savu tautu.
krista
k
krista, 07.05.2010 16:33 Šorīt skatījos Ēķim piederošās LNT inspirēto Lemberga interviju (900 sek). Tā bija ne tikia šausminoša melošana no Lemberga puses, bet arī bezgala prasta (pat pretīga) bijušā kompartijas CK nomenklatūras biedra, tagad uz valsts nozagšanas rēķina par miljonāru tapuša "kunga", ņirgāšanās par ģenerālprokuroru un par valsti. Tik tālu nu esam tikuši, kad bandītiski grupējumi sāk pārvaldīt valsti un tiesībaizsardzības institūcijas pamazām tiek iznīcinātas.
KLM
K
Jums taisnība, Lembergs nav vienīgais, tomēr šoreiz viņš vienīgais ( no daudziem citiem) atskaņoja kaut ko prātam (normālam) neaptveramu - ja arestēs, tad kandidēšu ! Tas pirmkārt, otrkārt - nav iespējams vienā komentārā aplūkot visus pārējos ''varoņus'' - to nepavilks viens serveris un elektrības rēķins arī nebūs samaksājams - tik apjomīgs būtu ''varoņu'' kaujas lauka kaut minimāls attēlojums.....
izbijis valsts patriots
i
Vai jums gadijumā neliekas ka pilsētas mēra amats nav savienojams ar pirmatnejā kapitāla uzkrāšanu. kad jūs to saprtīsiet atkritīs daudzi kāpēc.
WWW
W
Lūk kā apčakarē žurnālistus un taisa bezmaksas reklāmu.! zdomā kaut kādu stulbumu un žurnālisti intervē. Tas ir vislielākais marasms, ka cilvēkam, kuram pēc amerikāņu likumiem būtu jāsēd vismaz 250 gadi slēgtā cietumā, ļauj viņam ņirgāties par Latvijas cilvēkiem, LATVIEŠU TAUTU. VAI TIEŠĀM ARĪ ŠIE ŽURNĀLISTI SAŅEM STIPENDIJAS PAR VALSTS NOZIEDZNIEKA REKLAMĒŠANU?????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas