Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Ločmele: Jaunais žurnāls nav pirmsvēlēšanu projekts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Žurnāla pirmais numurs pat nav iznācis, bet jau tik daudz skau'gu - tā ir laba zīme.
ajaks
a
Jaa, lasu un briinos, cik daudz cilveekos ir ieksaa launuma, skaudiibas un pats galvenais, ka vel paspet sai Ziemassveetku laikaa noriet citus, nolamat un vel visadi citadi izgaazt savas negatiivas emocijas. Kaa arii parsteidza, ka diena.lv redakcija so zinu bija veiksmigi, diezgan atri noslepusi, laikam jau pasi dabuuja truukties no vadiibas.... Lai veicas ar jauno izdevumu, lai izdodas ieintereseet lasiitajus un izturiibu visai komandai!
karstvīns & mandarīni
k
Nellij, Jūs tāpat kā "Visu Latvijai"- pa stūriem (un ne tikai zūdāties) par slikto, slikto "Dienu", tajā pašā laikā nekautrējaties izmantot šo "nožēlojamo un nopirkto" mediju kā platformu savu ideju sludināšanai. Nu nekādas konsekvences :))))
Nellija Ločmele
N
Labvakar, cienījamie komentētāji! Vispirms mīļš paldies visiem, kas vēl mums veiksmi :) Vēlos atkārtoti atbildēt uz jautājumu par investoriem, jo vairāki komentētāji nav pamanījuši būtisku detaļu - žurnāls nav vēl izdots! Mūsu uzskatos nekas nav mainījies - joprojām domājam, ka lasītājiem ir tiesības zināt mediju īpašniekus, un mēs stingri pieturēsimies pie šī principa arī attiecībā uz savu mediju. PIRMS iznāks žurnāla pirmais numurs, pilna informācija par ieguldītājiem tiks publiskota. Šobrīd mēs tikai atbildam uz daudzu lasītāju lūgumu līdz abonēšanas kampaņas beigām pateikt, vai mūsu komanda nākamajā gadā veidos jaunu mediju vai nē. Mūsu atbilde ir jā, un mēs piedāvājam cilvēkiem pieteikties uz pirmo žurnāla numuru bez maksas, bet visu detalizēto informāciju būsim gatavi sniegt nākamgad, pirms medija izdošanas un pēc tam, kad būs nokārtotas juridiskās formalitātes. Tā arī būtiskākā atšķirība no Dienas iegādes sāgas - informācija nebija pieejama par notikuša darījuma finansējumu un joprojām nav dzirdēts par dokumentāliem apstiprinājumiem, kas tad ir patiesie īpašnieki. Paldies par komentāriem, visu labu!
Frost
F
Tātad žurnāls būs labējs - PAR mežonīgo kapitālismu un PAR bagāto intereesēm.
lasītāja
l
Nu, nevajag pārlieku dramatizēt. Es nekādu ļaunumu komentāros nesaskatu, bet vieglu ironiju gan. Pati ar nepacietību gaidīšu, kad tiks nosaukti jaunā medija finansētāji - skaidri kā bāreņa asaras, ar caurspīdīgiem ienākumiem, no pirmsākumiem nomaksātiem nodokļiem un pilnīgu nesasaisti ar kādu no politiskām partijām.
Klementīne
K
Lai nu izdodas! Ja katrs pasaulē darīs darīs to, kas viņam patīk un izdodas, būs vairāk apmierinātu cilvēku :)
Alkibiāds
A
Bet cik tā Nellija ir seksīga, kā Rolandam ir noveicies! Galvenais, ka nevar pateikt, kur slēpjas viņas pievilcības noslēpums - vai lūpu kustībās runājot, vai elegantajā sejiņā. Žēl, ka man vairs nav tie gadi...
daarta
d
Dīvaini, kur tāds ļaunums un tik liels un tik daudz uz citudienu.lv un viņu jauno projektu? Mani šī doma par jaunu žurnālu priecē. Žēl, ka neizlasīju Rodina vārdu, bet vienalga domāju, ka žurnāls būs tā vērts, lai to lasītu. p.s. Ja šos nīgros komentārus raksta šī brīža Dienas darbinieki, tad atļaušos aizrādīt, ka jūs gan strādājat nekvalitatīvi, piem., ziņa 08.12.2009 „Valdība piešķir ĀM 1,32 miljonus latu nomas maksas parāda segšanai”. Bet teksts zem virsraksta par Smiltenes arodvidusskolu. Nespēju saprast, kā jūs varēsiet pārdot šīs savas ziņas. Jo cilvēks, kas samaksās kaut 30 santīmus noteikti būs nikns, ka tēmas atlase ir neadekvāta. Bet nu, protams, ne jau man kāda daļa gar jūsu naudas pelnīšanas akciju:).
ingus
i
Nellijai Ločmelei ,Anitai Braunai pienākas medaļa kā SLIKTĀKĀM ŽURNĀLISTĒM,pašas tā klukstēja ka netiek atklāti DIENAS investori un tagad savus slēpj vai tas ir godīgi,tas žurnāls aizies pa skuju taku,kā tas notika ar 'JĀŅA DOMBURA nedēļas žurnālu,LATO LAPSAS žurnālu TEV,un pēdējais kas pameta lasītājus MĀRA ZANDERA NEDĒĻA. VISU CIEŅU LAIKRAKSTAM DIENA UN ŽURNĀLISTĒM EGLEI ,RULLEI,BOJĀRAM kas atgriezās DIENĀ. ANDERSONES kundze turies ar nepacietību gaidu tava kolektīva uzlaboto DIENU kuru turpināšu lasīt.
...
.
Interesanti, kur pārējie no Dienas aizgājušie, piemēram, Askods Rodins, Māra Misiņa? Tāpat būtu interensanti uzzināt, vai šie rakstā minētie žurnālisti būs vienīgie, vai nemēģinās pārvilināt no Dienas kādu, kas neaizgāja līdzi?
sunsDingo
s
Šis raksts Dienā vēlreiz apstiprina cik brīvi ir redaktori un žurnālisti. Ja tas būtu mans uzņēmums es šitā reklamēt savus konkurentus neļautu. Nellija droši vien maksā redaktoram vai žurnālistam, kas šito ielika. Nav jau nekāds brīnums, naudu no Nila Melngaiļa šefa dabūjusi, tagad var to izmantot, lai tradicionāla stilā manipulētu ar viedokli. Godīgā un ētiskā Nellija pa kluso maksā, lai uzpumpētu publicitāti.
DT
D
Cita SestDiena, vol.2.
Tā gan
T
nu vismaz būs atkal ko pirkt un lasīt. Ļoti priecājos.
contre
c
Lūzeri riešana...reti iegriežos latvju portālos,un labi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas