Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - LTV šokēta par "Neprāta cenas" veidotāju rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
punktinna
p
Nožēlojams seriāls un nožēlojams izpildījums................. Vai nav laiks to izbeigt?
I.B.
I
Lai De Fakto tagad 'PĒTA "! Pārsmieties var...
Skaistule
S
Vai tagad spējam izvērtēt šodienas raidījumus? Kas tad ir kultūra? Tie ir AKTIERI. Mums viņu ir daudz un brīnišķīgi. Atklājums - Zane Daudziņa. Pirmkārt, ļoti skaista, otrkārt, brīnišķīga aktrise. Par Daudziņu vislielākais izbrīns seriālā. Jakovs Rafalsons. Freimanis. Ļoti daudz sēriju skatījos Freimaņa dēļ. Atklājumi, atklājumi, atklājumi. Ikvienam aktierim varētu pateikt daudz mīļu vārdu. Ikvienam. Vēl I. Gorodeckai gribu pateikt paldies, ka seriāls nav briesmīgs. salīdzinājumam, man LNT seriāli nepatīk tādēļ, ka tiek skarti zemiskie instinkti, itkā augstie neeksistētu. Neskatos ne "Hameleonus", ne krievu seriālus. Tie gan ir kariķēti un stulbi. Lai arī mūsu dzīve nav rozēm kaisīta, gaidīju seriālu un izjutu kā izrādi. Es mīlu aktieri, latviešu. Visiem seriāla veidotājiem novēlu veiksmi un mums skatītājiem prieku no viņu veiksmes. Lai izdodas.
Ar Čikāgas Piecīšiem
A
es arī
ina
i
nu es gan nepiekristu tam ka gudribu nosaka tautiba,bet ja es butu krieviete ,es butu personigi apvainota ,ja par ,,ochenj umnije russkije,,cheloveks naznachil putinu un medvedevu.
Ginesa Gatve
G
seriālu neskatos, ziedojusi neko neesmu, man pilnīgi vienalga, kas to veido un kas rāda... Un tomēr... Lasot komentārus, saprotu, ka Latvijas skatītājiem pilnīgi viss vienalga,ar kādiem līdzekļiem tiek pie rezultāta (sava seriāla). "Kaut pāri līķiem" !Visi priecīgi, apmierināti...:)) Netiek vērtēta ne TV 3, ne seriāla veidotāju morāle.Tad nav ko lamāt valdību, saeimu, tie dara tieši to pašu - ar jebkuriem līdzkļiem pilda savas kabatas! Sanāk savādi - TV 3 pārnem projektu ar aktieriem-darba darītājiem, kuriem alga jau samaksāta no ziedojumiem, kas vākti, izmantojot LTV ..! Domāju, ka godīgs biznesmenis tā nedarītu.
Liene
L
ārprāts, ko var cepties par k-kādu seriālu!?! vai neviens vairs nelasa grāmatas, nepavada laiku kopā ar ģimeni, draugiem? vai tiešām visu laiku jāsēž pie TV? Man ir 21 gads, nekad neesmu redzējusi nevienu šī seriāla sēriju, varbūt pāris kadrus, un man pilnīgi vienalga rāda to TV3 vai LTV1, un ja jau es maksāju nodokļus, tad kāda starpība, kur to seriālu tagad rādīs. sava artava jau LTV samaksāta.
MALĒNIETIS
M
Mani kā pastāvīgo TV3 skatītāju, šī murga laikā, ir zaudējuši.
Dārznieks
D
Ko tur LTV gausties. PAREX arī bija Kargina un Krasovicka projekts un lolojums. Bija un izbija.
Zieds
Z
paldies visiem visiem par šo iespēju,jo biju kopā ar filmas varoņiem
ewa
e
Paldies TV3!!!
Inga
I
Bravo TV3! Būs laba mācība LTV...
zinātāja
z
Nevajadzēja Kotam šantažēt latviešu tautu ar labākā seriāla noņemšanu,tad.tagad nebūtu jābrīnās.Nu nespēj tie LTV vadoņi domāt profesionāli.Labi,ka vēl Eirovīziju kāds LNT nepaķēra,tad vispār būtu ar saviem draudiem palikuši pie sasistas siles.Bet to jau EBU nepieļautu.
q
q
dodiet ožamo spirtu
ne reitingu ne kultūras
n
eu, nu tad taču tik ļooooti labais un ļooooti skatiitais raidiijuams 100g kultuuras arii var doties uz TV3, tur iepeerk labus raidiijumus.. :)) Ha Ha , laikam jau 100g tomeer saprot, ka nav speejiigi konkureet un taapeec maak tikai lamaaties un izžmiegt naudinju savaam plaapaam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


LTV: ja saziedos naudu "Neprāta cenai", rādīsim

"Neprāta cenu" varētu atdzīvināt ziedojumi


LTV Eirovīzijas finansēšanai atbalstu gūst Ventspilī

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas