Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Milzīgas studētgribētāju rindas pie LU

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Darbiniece
D
Jā, tipiski latvieši - ka tik ciest un mocīties, ka tik kādā rindā pēc iespējas ilgāk pastāvēt... Ierosinājums - veidot reportāžas no augstskolām uzņemšanas 3.un 4. dienā, kad reflektantu gandrīz nav.
agd
a
Pirms pārmest LU, ka tā nenoorganizē pieteikšanos elektroniski - papēties situāciju tuvāk. Likums šādu padarīšanu (elektronisko pieteikšanos) aizliedz. LU ir vienīgie, kas par to, ka vajadzētu likumu mainīt šajā jautājumā, runā jau 4 gadus. Šogad arī RTU ir piekritusi. Varbūt ierēdņi IZM arī kādreiz sāks strādāt.
Jānis
J
Nenormālība. 21.gadsimta universitāte un vēl runā par kaut kādu elektroniskko pieteikšanos, kad universitātei tai sen jau bija jābūt. Kauns.
Juris
J
Tās lielās rindas ir diezgan skumja parādība. Latvijas lielākā un "vadošā" augstskola varēja gan sarūpēt iespēju pieteikties studēt ar e-pasta starpniecību.
KR
K
Pilnigi pretiga reklāmas kampaņa LU. No malas izskatās tā, ka citu augstskolu Latvijā nebūtu, tikai vien LU, kurā lai tiktu aunapieres, kuri nesajēdz, ka nav nozimes kad iesniedz dokumentus- atrāk, vai velak, stāv garās rindās.
Upesļurba
U
IZMā ir milzīgi liels ierēdņu bars ar milzīgām algām. Bet lietas nekust - ne paši spēj uzlabot izglītības sistēmu, ne pieprasa to no padotības struktūrām. Rindas pie LU ir tam labs piemērs. Taču šāda sociāli idiotiska augstskola mums nav vajadzīga, kur prasti tiek pazemota cilvēka cieņa. Premjeram Godmanim jātaisa lielais šmons - gan Universitātē, gan Izglītības ministrijā. Tie cilvēki ir kļuvuši par liekēžu baru, kuri nejēdz menedžēt lietas atbilstoši modernās pasaules prasībām un vajadzībām. Var tikai iedomāties, cik šausmīgi nelietderīgi tur tiek notrallināti Eirofondu miljoni. Tā dzīvot tālāk nedrīkst!
reālists
r
Guntars Krasts : '' Mēs esam maza valsts, mums ir iespējas visu labot, bet mani vairāk biedē tas, ka mums nav īstas vēlmes neko labot '' ( Latvija par vāju'' / Latvijas Avīze 13.06.2008 ).
Atmiņa
A
Lai visa Eiropa skatās un brīnās - cik izglītību iegūt daudz jauniešu Latvijā ! Firmas zīme - rindu rindas...tā bija, ir un būs !
ZZZ
Z
Vājprāts! Vai tad tiešām tik grūti noorganizēt procesu elektroniski??? Kaut arī - mazajā Latvijā jau var uz visām vēlamajām augstskolām aizbraukt personīgi, bet nestādos šādu dīvainu personīgas ierašanās nepieciešamību un atrādīšanos komisijas sekretārei jebkurā lielākā valstī...
Dzintars
D
Rindas ta ka padomju laika. nekas nemainisies sai valsti lidz tam ka vecie ieredni un vinu macekli nospragst. sistema ir atpalikusi un ierdni un valdiba to tikai labo, nevis kaut ko jaunu atklaj. Eiropa, pareja pasaule skrien uz prieksu. Latvija par granta celiem kuri bija mode 30os gados.
Akcija
A
Cik saprotu, tad rus delfos aktīvi tiek propogandēta akcija "bereg i jazik ". Man ir apnicis, ka visu laiku ,lai arī ko sāktu ir tāda pretreakcija ar vārdiem "mēs jums parādīsim". Latvijas patrioti, sastāsimies ciešāk un balsosim par savām tiesībām. Šī ir mūsu zeme un te valdīs mūsu valoda! Ja paliks sliktāk viņi visi kā viens dosies uz Krieviju. Ko darīs Jūsu bērni?! Mums nav citas vietas, kur kompt savu kultūru un valodu. Balsojiet! PS . Uzņēmīgākie iepostējiet šo lietu vēl citos portālos,lai zina vēl vairāk.
jaunietis
j
LU nav ieinteresēta mainīt sistēmu, jo zina, ka tai ir pietiekami laba reklāma un reputācija, ka skolēni tāpat skries un stāsies tieši LU. Es savulaik arī kā muļķis skrēju otrajā dienā, kaut uzņemšana parasti norit 2 nedēļas.
x
x
un ko man bus domat: 1. ka rinda stav pec labas preces? 2.ka rinda rodas no nemakuligas procesa vadibas un necienjas pret klientu?
yo
y
Nekulturēli: LU uzņems vairāk kā 6 000 studentu. / Kulturēli latviski: LU uzņems vairāk nekā 6 000 studentu.
21
2
ir nauda bus students ir sakari bus labs darbs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SEKO LĪDZI!


Šeit iegūstama jaunākā informācija par populārākajām programmām LU!

Noskaties video

Rindā pēc zinībām

LASIET VĒL:


Intervija ar LU rektoru Mārci Auziņu (21.07.2008.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas