Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Mona Lisa apdrošinātāji: Vācijā kuģa novilkšana no sēkļa četras reizes lētāka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Troll
T
Ja Vācijā lētāk, tad kāpēc nesēdās uz sēkļa Vācijā?
who cares
w
"bet paši sāk un ja savādāk nesaprot!?" === Neko īpašu "sākušos" neredzu. Tas ir normāli, ka ļautiņi paprasa, par ko ir jāmaksā un cik pamatotas ir izmaksas.
who cares
w
"Loģiski padomāsim ja jau "apdrošinātājs iesniedza garantijas vēstuli ar apņemšanos segt šos aprēķinātos izdevumus līdz 200 000 eiro, t.i. 140 000 latiem", tad ar šo vēstuli tas piekritai šai summai. Viss. Punkts. Un beigas." === Tas to nebūt nenozīmē. Tas nozīmē to, ka LR var naudiņas izņemt un šie mēģināt attiesāt atpakaļ to, kas ir uzpūsts.
who cares
w
1) Vācijā droši vien nav jāimportē/jāaizņemas velkoņi... 2) Ja Vācijā 4x lētāk, tad lai skrien uz sēkļiem Vācijā...
Parastais
P
Kāpēc tie gudrinieki apdrošinātāji, uzzinot, ka viņu klients ir sataisījis ziepes ne pa jokam, nesarunāja tos ļoti lētos fričus, kas aši būtu klāt un viens divi gan kuģi novilktu, gan savus pilsoņus uz māju aizrautu, ko? ak, jā, viņi taču amerikāņi....pasaules biznesa guru...
kexxx
k
Visa fishka slepjas vardinja liidz. Tas tapat, ka ir darba deveju atbildibas apdroshinashana teiksim lidz 5 milj. tachu tas nenozime, ka Tev kads dos pilnu summu. Tas vardinsh liidz un ta summa ir apdroshinataja intereshu delj nevis atlidzibas sanjemeja. Tas, ka apdroshinataji meginas izslegt no rekina teiksim bezjedzigu Vineta Veldres helikoptera vizinashanu ari fakts.
helēnis demakovis
h
a mums toties būs gaismas pils un iepūtiet man!
Vanags
V
Vācijā i piens lētāks.
Nejurists
N
Loģiski padomāsim ja jau "apdrošinātājs iesniedza garantijas vēstuli ar apņemšanos segt šos aprēķinātos izdevumus līdz 200 000 eiro, t.i. 140 000 latiem", tad ar šo vēstuli tas piekritai šai summai. Viss. Punkts. Un beigas. Tagad sanāk, ka viņi teiks: "A mēs vot to vēstule toreiz sūtījām, tādēļ, ka savadāk no Jums nagu maucējiem savādāk nevarējām saņemt kuģi.", "Tagad, kad kuģis prom mēs Jums pierādīsim, ka to varēja izdarīt pa 35'000 Ls un to arī segsim"!!! Es domāju, ka šeit bez ceremonijām - sadarbībā ar ASV nedaudz "draugdzīgi" parunāt ar šīs organizācijas pārstāvjiem par to vai tā apdrošināšanas licenze būs derīga teiksim pēc 2 mēnešiem.??? Negribu, saprotams, mudināt uz cūcībām, bet paši sāk un ja savādāk nesaprot!? Skaisti mētāties ar juridiski skaistām vēstulēm??? Tikmēr ņemot vērā pašreizējo situāciju pēc gada šī summa būs daudz nevērtīgāka!!!
Ērglis
Ē
Vairākas lietas: 1) Tie ir *apdrošinātāji*, t.i. pēc definīcijas nagu maucēji. Viņi taču izmelos vecmāmiņu no nāves gultas, ja būs nepieciešams. Tas ir viņu bizness un nevajag brīnīties, ka viņi piekasās pie pozīcijām; 2) Latvija ir tiešām dārga zeme. Nebrīnītos, ka sadārdzinājums būtu ievērojams. Taču diezinvai 4 reizes. 3) Ja nav neatkarīga ekspertu slēdziena, tā ir tikai spekulācija no apdrošinātāju puses Katrā ziņā interesanti pavērot, kā mūsu ierēdnīši tiks galā. Nav jau pieraduši, ka kāds malējais par naudas lietām sāk kasīties.
pareģis
p
Viņi vienkārši nezina, ka pie mums viss ir dārgāks. Būtu priecājušies, ka nav parakstā takse - desmitkārtīgi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas