Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Morgā sajauktas nelaiķes šokē tuviniekus

Kad kādas nelaiķes tuvinieki sestdienas rītā ieradās pilsētas morgā, lai pirms bēru ceremonijas pārliecinātos, ka zārkā guļ viņu radiniece, izrādījās – šķirstā ceļam uz kapsētu sagatavota cita sirmgalve, raksta Zemgales ziņas.

Abu sirmgalvju tuvinieki esot vienojušies ar morgu, ka aizgājējas bērēm sagatavos sanitāri. Abām miršanas faktu konstatēja ģimenes ārsti, notikumu gaitu restaurē Zemgales ziņas.

Zemgales ziņas norāda, ka apbedīšanas firmas ievēro nerakstītu likumu - līķis pirms izņemšanas no morga jāatpazīst tuviniekiem. Tā noticis arī šajā reizē. Radiniekiem gan šķitis, ka vecmāmiņa izskatās mazliet citādi, taču šaubas drīz vien kliedējuši ar pieļāvumu par izmaiņām pēc nāves, jo zārks un apģērbs bija īstie, vēstīts avīzē, atsaucoties uz tās rīcībā esošo informāciju. Bēres noritējušas bez starpgadījumiem. Tikai nākamajā  dienā, kad morgā ieradās otras nelaiķes tuvinieki, atklājās, ka piektdien apglabāta pavisam cita sieviete.

Par vainīgu atzīta morga darbiniece, kura aizgājējas sajaukusi. Kamēr atbildīgās personas skaidroja, kā pārpratums radies un kā to atrisināt, sestdien paredzētā bēru procesija kapsētā notika pie atvērta kapa, kas tā arī nav ticis aizbērts, notikumus apraksta Zemgales ziņas.

Slimnīcas valdes loceklis Andris Ķipurs Zemgales ziņām notikušo nedz apstiprināja, nedz noliedza. Viņš tikai apstiprināja, ka vienai morga sanitārei par nepienācīgu pienākumu pildīšanu darbs nesen uzteikts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas