Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Mozers atkal konsultē Finanšu ministriju

Pagājušā gada viens no visdāsnāk atalgotajiem Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāra padomniekiem, kurš pēc Ata Slaktera (TP) "nasing spešal" intervijas zaudēja amatu, atkal ir līgumattiecībās ar ministriju. Taupības apstākļos FM radusi iespēju noslēgt speciālu līgumu par Latvijas saņemamās finanšu palīdzības programmas komunikācijas plāna "izstrādāšanu un ieviešanu". Mediju speciālistam Miervaldim Mozeram saskaņā ar šo līgumu paredzēts samaksāt vairāk nekā 4 200 latu, vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Uzņēmuma līgums noslēgts no 12. janvāra līdz šodienai, lai "izstrādātu un ieviestu starptautiskās finanšu palīdzības programmas komunikācijas plānu". Saskaņā ar FM valsts sekretāra vietnieka administratīvajos jautājumos Ilgoņa Gaugera teikto laikrakstam, līgums noslēgts nekavējoties pēc tam, kad M. Mozers oficiālo taupības pasākumu ietvaros zaudēja FM valsts sekretāra padomnieka posteni, kurā viņš par pusotru tūkstoti latu mēnesī sniedza konsultācijas valsts iestādes darbiniekiem.

Finanšu ministrs Einars Repše (JL) Dienu informēja, ka uzdevis FM valsts sekretāram Mārtiņam Bičevskim noskaidrot, vai M. Mozeram ir jau izmaksāta līgumā paredzētā summa un kas ir izdarīts šī līguma ietvaros. E. Repše atzina, ka līgumu ar M. Mozeru ir slēdzis M. Bičevskis, tāpēc arī viņam pirmdien vakarā uzdevis "tikt ar šo lietu galā". Pēc E. Repšes teiktā, viņš lūdzis M. Bičevski sīki informēt par savu rīcību gan gada sākumā slēdzot līgumu, gan šobrīd. Tāpat finanšu ministrs vēlas, lai valsts sekretārs izvērtē, cik vērta un pamatota ir M. Mozera izstrādātā stratēģija.

Arī M. Mozers pirmdien ne uz telefona zvaniem, ne īsziņām neatbildēja.


(papildināta 3. rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Pēc "nasing spešal" Mozers zaudē darbu FM

Padomnieku skaitu samazina tikai uz papīra

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas