Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Paplašina loku, ar ko konsultēsies par KNAB vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fuka
f
nu ta nekas naida apkopojums ! Un tikai tapec, ka zinoshs cilveks pateicis purna nepatikamas lietas ! piekritu teiktajam, ka KNAB ir liels PR projekts, kura galvena tema - nomelnot Latviju. Un tur Delna un Providus ir pirmaja rinda ! Kur ir KNAM panakumi ? Neviena iestade nav tik neukaunigi zagusi naudu !
Jocīgā
J
Tā arī vēl neesmu sapratusi,kas par ekspertiem KNAB priekšnieka izvēlē būtu pareizā sekss eksperte Tērauda kundze un mūsu tautas izlaupītāju atbalstītāja Čigāna kundze.Būtu vēlams lai netiktu sāpināts Soross,jānomaina uzvārds Čigāne pret Romu.
jūrmalniece
j
Šajā sitācijā Godmanis varētu atmazgāties, ja atbalstītu J. Strīķes kandidatūru KNAB vadītāja amatam. Kopš premjerēšanas sākuma, Godmanim īpaši nav rūpējis tiesiskuma un korupcijas jautājumu risināšana valstī.
Normunds
N
Borovkovs taču ir absolūtais degradāts! Kad viņš runā, man vnk gribas viņam iespļaut ģīmī, cik liels nelietis viņš ir.
Jānis
J
Šeit nu gan nevaru Borovkovam piekrist, ka KNAB risina ne tik svarīgus noziegumus, kā citas iestādēs. Līdzīgi, savulaik, izteicās arī Segliņš. Ja korumpēta augsta amatpersona, piemēram, kā tas bija ar Emsi, tad esot SAEMAS priekšēdētāja amatā viņam bija iespēja ietekmēt likumdošanas gaitu naudas donora interešu virzienā, un šis virziens reti sakrīt ar sabiedrības vairākuma interesēm. Bet tas jau neuztrauc koalīcijai pietuvinātus juristus, vai ne?
Amerika
A
Interesanti, tas cilveks, kas pardeva Latvijas krasmetakys Krievijai, tagad saka, par KNAB direktora posteni!! No vina ir jauzmans, jo vins tiesam knab un velas iesaistit kadu, kurs butu labveligs divam partijam: TP un Pirmajai Macitaju Partijai, kaut gan viniem nav ne smakas, kas ir macitajs!!!
Andrejs
A
Manuprāt- ir pilnīgi vienalga, kādā veidā tiks iebīdīts nākamais KNAB vadītājs. Ir pilnīgi skaidrs, ka iepriekšējais tika aizvākts ne jau tādēļ, ka būtu slikti strādājis, bet tādēļ, ka nepildīja valdošās koalīcijas norādījumus. Ja Saeima vēlētos atrast labāko korupcijas apkarotāju, tad Loskutovu atstātu amatā un vienkārši viņam piekomandētu kādu apolitisku administratoru, kurš uzraudzītu to, par ko Loskutovu noņēma. Tad kāda runa var būt par kaut kādiem nākošā šī amata kandidāta īpašību kritērijiem!!! Acīmredzot, koalīcijasprāt - tam jābūt parastai raustāmajai lellei, kura izpildīs to, ko tai diktēs šo perosnu iebīdījušie indivīdi (nejaukt- tieši indivīdi, nevis politiskās partijas). Šai sakarībā interesanti būtu apjaust- vai Godmanis ir raustāmā lelle, jebšu tomēr vēl kaut cik domā pats? Kamēr Saeimā visu nosaka pašreiz valdošā koalīcija, tikmēr man būs stabils viedoklis, ka visu lemj nevis kaut kādi tur nedaudz pāri par 50% domājoši cilvēki, bet pārītis ļaužu, kuri šiem koalīcijas deputātiem nodiktē lēmumu- kā jāspiež pogas. Un koalīcijas deputāti tieši tā tās pogas arī spiež- manuprāt, itin bieži nesaskaņā ar savu sirdsapziņu (domāju, ka lielai daļai no viņiem tāda vēl ir saglabājusies). Tā rīkoties viņus spiež reālā dzīve- jo arī viņiem gribas ēst, un uz maizītes uzsmērēt sviestiņu, un vēl uzlikt kaut ko pa virsu.
101
1
A kā var zināt, ka Jutai nav skeletu? Mani,piemēram,interesē tās nekārtības ar operatīvo naudu , ko atklāja valsts kontrole. Kāda loma bija viņai šajās nekārtībās, jo par operatīvajiem līdzekļiem atbildīga ir viņa. Kas ir tā mistiskā sabiedrība, kura tagad ceļ vai neceļ amatā? Kāpēc kādas sabiedriskās organizācijas vai atsevišķi aktīvisti izsakās, ka amatpersona var glābt savu godu apstiprinot kādā amatā it kā sabiedrībā cienītu un uzticamu personu. Kas ir šie vērtētāji, kas viņus pilnvarojis?
Zigurds
Z
Godmaņa kungs, jums ir viena izeja saglabāt stāju un galīgi nepakrist, iecelt amatā Jutu Strīķi, kurai daudzi godīgi cilvēki uzticās, par KNABA vadītāju. Nečamdaties apkārt, jo no vienas vietas skapjos skeleti.
ululiņš
u
Viemkāši nevajadzēja atlaist Loskutovu...
d3o
d
Savējo stipendiātiem var neizdoties ielikt, atkal būs jāliek "lielāko kretīnu".
> 101
&
Visi tādus epitetus nesaņemtu,domāju kaut vai Juta tādu nesaņemtu,atrastos arī citi.Nopietns cilvēks pārliecināts par savām spējām tādas Lelles neņems galvā.No otras puses ja cilvēks nav spējīgs pārdzīvot tādus neargumentētus apvainojumus viņš nav derīgs tādam darbam,tur viņš vienmēr atradīsies uzmanības centrā un saņems pārmetumus no visām pusēm.
101
1
Nu redzi, Lelles komentārs iedvesmotu daudzus pieteikties konkursam! Viņai, točno, epitetu nepietrūktu nevienam! Tāda ir mūsu diskusiju kultūra - nav argumentu, toties ir epiteti.
Lelle
L
Bārdainais kretīns veic darbības imitāciju, lai kārtējo reizi apčakarētu tautu, bet kretīni jau sen ir izraudzījuši KNABa vadonim Lieljuksi, ka ir vienas bandas loceklis jau no LC laikiem...
>>101
&
Es atkal domāju ja cilvēks ir godīgi strādājis ,nav pārkāpis likumu, bijis labs speciālists un to atzītu sabiedriskās organizācijas ,cilvēkam nevajadzētu kautrēties ,pie novērtēšanas lielākai teikšanai tomēr vajadzētu būt tieslietu speciālistiem nevis drošibas orgāniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VĒL

Godmaņa priekšlikumi KNAB vadītāja izvēlei

Valdība grib piesavināties likumdevēja varu

Zatlers: jaunais KNAB vadītājs jāizraugās balstoties uz esošo likumdošanu

Par KNAB priekšnieku — pagaidām tikai minējumi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas